CNm fotoğraf arşivinden yüklemeyi denedin miXXYYXXYY yükledim canım sonunda ama okunmasi cok zor yaa
Eki Görüntüle 2145127 Eki Görüntüle 2145128
Yok ya orayi bulamadim kiCNm fotoğraf arşivinden yüklemeyi denedin mi
cok haklisin ya bende yukledikten sonra farkettimcanım çok zor ne demek imkansız bunu okumam
Yok ya orayi bulamadim ki
CNM şimdi önce testlerin fotosunu telefonuna çekiyorsun sonra dosya yükle diyorsun ordan fotoğraf arşivini tıkla senin telefondaki resimler çıkacak ordan test fotolarını seç gönderYok ya orayi bulamadim ki
Bu mesajına cevapla diyeceksin kalan ateş değerlerini de altına ekleyip yolla
Kız valla alemsin sen yA22. 36.5
23. 36.5
24. 36.6
25. 36.6
26. 36.7
27. 36.7
28. 36.8
Dediğim gibi sağlık ölçümler değil maalesef
Ha gayret inanıyorum başaracaksınYapıcam :))) durrr kuzuş :)))
yapamazsan elle yaz iki dk canım
yazacakların şunlar;
1 ml deki sperm sayısı
ileri hareketli sperm
yerinde hareketli sperm
hareketsiz sperm
morfoloji
Ben öyle yaptim zaten.bu testlerin fotosu telefonumda vardi.telefondan net okunuyor ama yukleyince olmadiCNM şimdi önce testlerin fotosunu telefonuna çekiyorsun sonra dosya yükle diyorsun ordan fotoğraf arşivini tıkla senin telefondaki resimler çıkacak ordan test fotolarını seç gönder
simdi bu test iki.sayfa.öncede bu degerlerden var ikinci sayadada var.ben en sondakileri yazayim önceyapamazsan elle yaz iki dk canım
yazacakların şunlar;
1 ml deki sperm sayısı
ileri hareketli sperm
yerinde hareketli sperm
hareketsiz sperm
morfoloji
16 sabah -17 gece ilişki var 18. Gün pas 19. Gün ilişki var :)))Böyle hayal etmemiştim ama bu da olur sıkıntı değil
16-17-18 .günler çatlamış olabilir .test çoksa yarın test yapmaya başlayabilirsin ama test bir tane ise 2-3 gün daha bekle
2 gün sonra ilk testini yap16 sabah -17 gece ilişki var 18. Gün pas 19. Gün ilişki var :)))
Testim 5 liralık 2 tane :))
Tamamdırrr teşekkürlerrrr2 gün sonra ilk testini yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?