- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Anam ne döktürmüşsünüz maşş ya!cibi35 canım tebrik tebrik tebrikler...maşşş çok sevindim.inş sağlıkla kucağına alırsın oğluşunu. darısı kalan cümbür cemaate.
simdi bu test iki.sayfa.öncede bu degerlerden var ikinci sayadada var.ben en sondakileri yazayim önce
Hareketli sperm 48.2 m
İleri hareketli sperm 38.6 m
Fonksiyonel sperm 10.9 m
Morf.normal sperm 9.4 m
Günler sonra söyle uzanıp kk ya baktım ve surprizzz ❤ tebrik ederim sağlıkla kucağına al canım inşallahCumanın gelişi Perşembeden belli olur dedim ve sonuç bu kızlarGeçen defa heyecandan kimseyi etiketleyememiştim inşallah şimdide kimseyi unutmamışımdır.
Allah hepinizden razı olsun dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim hiç bir zamanRabbim her birimize sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh
Veson kuzum al bu tabloyu aşağı alalalalal
Eki Görüntüle 2144971
Eki Görüntüle 2144970
Veson LeYLa_21 @Darla hilallll @kartanesi8892 @Hayalimi_yasarken Khaleesi21 denizege34 @Elcanki elmol @zafrina89 @iiz @kushi @masmaviyim @Melissa81 @Neslihaann @passionete @ShinSeGi @Tgbptn @tsefem28 @xDerinMavix XXYYXXYY @ZehreNur
Test günü 14 Mayıs.ctesi Ateş düşmezse test yaparım.ama en ufak bir belirtim yok,ağrı sızı kramp yok.bi halt yok yane.Canimmm darısı başına heyecanla merakla sabırsızlıkla bekliyoruz :)))
Günler sonra söyle uzanıp kk ya baktım ve surprizzz ❤ tebrik ederim sağlıkla kucağına al canım inşallah
Eh ya beni etiketlememissin internetim yoktu biraz giremedim unutuldum zaten duygusal ve asabiyim ağlarım bağıra bagiraCumanın gelişi Perşembeden belli olur dedim ve sonuç bu kızlarGeçen defa heyecandan kimseyi etiketleyememiştim inşallah şimdide kimseyi unutmamışımdır.
Allah hepinizden razı olsun dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim hiç bir zamanRabbim her birimize sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh
Eki Görüntüle 2144971
Eki Görüntüle 2144970
Veson LeYLa_21 @Darla hilallll @kartanesi8892 @Hayalimi_yasarken Khaleesi21 denizege34 @Elcanki elmol @zafrina89 @iiz @kushi @masmaviyim @Melissa81 @Neslihaann @passionete @ShinSeGi @Tgbptn @tsefem28 @xDerinMavix XXYYXXYY @ZehreNur
Cumanın gelişi Perşembeden belli olur dedim ve sonuç bu kızlarGeçen defa heyecandan kimseyi etiketleyememiştim inşallah şimdide kimseyi unutmamışımdır.
Eki Görüntüle 2144971
Eki Görüntüle 2144970
Bende sizi çok seviyorum cnm.neden alınayım olur mu öyle şey...darısı başına olsun tuğbacım.senin içinde dua ediyoruz kuzum...Sağolsun arkadaşlar yalvartmıyor çakıyor testi.leyla yaaa seni seviyoruz biliyorsun değil mi? Daha çok uğraşırız seninle alınma sakın.bir senin testlerin bir de elcankinin tabloları unutulmaz konuşulur artık
simdi bu test iki.sayfa.öncede bu degerlerden var ikinci sayadada var.ben en sondakileri yazayim önce
Hareketli sperm 48.2 m
İleri hareketli sperm 38.6 m
Fonksiyonel sperm 10.9 m
Morf.normal sperm 9.4 m
yok canim eşim burundan ameliyat olacak.evet o m ler milyon.insallah sizde hayirlisiyla bebeginizi kucağınıza alırsınızCAnım bu m ler milyon ise çok iyi .
eşin varikosel ameliyatı olacaksa benim eşimin ameliyattan sonra daha da düştü şuan özel tüp bebek dr una başladık dr dedi ameliyat işe yaramıyor daha beter ediyor haklı da bi kaç dr a görünsün ferim tek dr un ameliyat fikrine bağlı kalmamak daha iyi
Sizin beklenen tarih ne? Kaç günde bir oluyorsunuz?? Ateşiniz kaç olunca düşmüş diyorsunuz??? 28. Günümdeyim 36,8 benim.Test günü 14 Mayıs.ctesi Ateş düşmezse test yaparım.ama en ufak bir belirtim yok,ağrı sızı kramp yok.bi halt yok yane.
kagit telefonumda cok net ama buraya atinca netlik gidiyor canim.ilk sayfadada gene hareketli,hareketsiz oranları var.bide önde toplam.sperm sayisi 72 milyon yaziyorCanım bu degerler gayet iyi maşallah
Kağıdı komple çekip gonderebilseydin iyiydi... detaylı bir test yapılmış belli 2 sayfa oluşundan
Ooo maşaAllah yaa çok sevindim, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun..  dua sayfasında gördüm az önce tebrik için bu mesajını aradım baya konuş mşunuz zoe buldumCumanın gelişi Perşembeden belli olur dedim ve sonuç bu kızlarGeçen defa heyecandan kimseyi etiketleyememiştim inşallah şimdide kimseyi unutmamışımdır.
Eki Görüntüle 2144971
Eki Görüntüle 2144970
kagit telefonumda cok net ama buraya atinca netlik gidiyor canim.ilk sayfadada gene hareketli,hareketsiz oranları var.bide önde toplam.sperm sayisi 72 milyon yaziyor
Eh ya beni etiketlememissin internetim yoktu biraz giremedim unutuldum zaten duygusal ve asabiyim ağlarım bağıra bagirahayırlısı olsun canimmm Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.Allahim tüm isteyen kardeşlerimize nasip etsin inş.kan verdin mi baya yüksek çıkmıştır bütün mesajları okuyamadim
Ayy çok sevindim , tabloda masallah örnek tablo olmuş, yerleşme düşüşü felan bebiş ben geliyoruum diye bagirmis:))
bu sefer sağlıkla kucağına almak nasip olsun canim
Ooo maşaAllah yaa çok sevindim, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun..  dua sayfasında gördüm az önce tebrik için bu mesajını aradım baya konuş mşunuz zoe buldum
cümlemizden razı olsun, amin Rabbim buradaki isteyen herkese naisip etsin, evet ya hep böyle güzelhaberler alalım şenlensin burası birazCanım benim vesile oldun Allah razı olsun senden de darısı başınaçenemiz biraz düştü bugün hep sevincli haberlerle cosalim inşallah
amin canım insallah.yarın doktora gidiyoruz bakalım.insallah hayırlı olur bizim icinAnladım canim bazen bir yere atinca netlik kaybolabiliyor.bu değerler de herhangi bir sorun yok canım gayet iyi
Rabbim tez vakitte yüzünü güldürsün inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?