Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
simdi bu test iki.sayfa.öncede bu degerlerden var ikinci sayadada var.ben en sondakileri yazayim önce
Hareketli sperm 48.2 m
İleri hareketli sperm 38.6 m
Fonksiyonel sperm 10.9 m
Morf.normal sperm 9.4 m

CAnım bu m ler milyon ise çok iyi .
eşin varikosel ameliyatı olacaksa benim eşimin ameliyattan sonra daha da düştü şuan özel tüp bebek dr una başladık dr dedi ameliyat işe yaramıyor daha beter ediyor haklı da bi kaç dr a görünsün ferim tek dr un ameliyat fikrine bağlı kalmamak daha iyi

Günler sonra söyle uzanıp kk ya baktım ve surprizzz ❤ tebrik ederim sağlıkla kucağına al canım inşallah

Eh ya beni etiketlememissin internetim yoktu biraz giremedim unutuldum zaten duygusal ve asabiyim ağlarım bağıra bagira hayırlısı olsun canimmm Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.Allahim tüm isteyen kardeşlerimize nasip etsin inş.kan verdin mi baya yüksek çıkmıştır bütün mesajları okuyamadim

Ayy çok sevindim , tabloda masallah örnek tablo olmuş, yerleşme düşüşü felan bebiş ben geliyoruum diye bagirmis:))
bu sefer sağlıkla kucağına almak nasip olsun canim

Bende sizi çok seviyorum cnm.neden alınayım olur mu öyle şey...darısı başına olsun tuğbacım.senin içinde dua ediyoruz kuzum...

simdi bu test iki.sayfa.öncede bu degerlerden var ikinci sayadada var.ben en sondakileri yazayim önce
Hareketli sperm 48.2 m
İleri hareketli sperm 38.6 m
Fonksiyonel sperm 10.9 m
Morf.normal sperm 9.4 m

Canım bu degerler gayet iyi maşallah
Kağıdı komple çekip gonderebilseydin iyiydi... detaylı bir test yapılmış belli 2 sayfa oluşundan

yok canim eşim burundan ameliyat olacak.evet o m ler milyon.insallah sizde hayirlisiyla bebeginizi kucağınıza alırsınız

Test günü 14 Mayıs.ctesi Ateş düşmezse test yaparım.ama en ufak bir belirtim yok,ağrı sızı kramp yok.bi halt yok yane.
Sizin beklenen tarih ne? Kaç günde bir oluyorsunuz?? Ateşiniz kaç olunca düşmüş diyorsunuz??? 28. Günümdeyim 36,8 benim.

13 nisanda oldum en son umarım gelmez beklenen tarihim 15 mayıs ortalama 32. Gün oluyorum

Canım bu degerler gayet iyi maşallah
Kağıdı komple çekip gonderebilseydin iyiydi... detaylı bir test yapılmış belli 2 sayfa oluşundan
kagit telefonumda cok net ama buraya atinca netlik gidiyor canim.ilk sayfadada gene hareketli,hareketsiz oranları var.bide önde toplam.sperm sayisi 72 milyon yaziyor

Ooo maşaAllah yaa çok sevindim, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun..  dua sayfasında gördüm az önce tebrik için bu mesajını aradım baya konuş mşunuz zoe buldum

kagit telefonumda cok net ama buraya atinca netlik gidiyor canim.ilk sayfadada gene hareketli,hareketsiz oranları var.bide önde toplam.sperm sayisi 72 milyon yaziyor

Anladım canim bazen bir yere atinca netlik kaybolabiliyor.bu değerler de herhangi bir sorun yok canım gayet iyi
Rabbim tez vakitte yüzünü güldürsün inşallah..

Son düzenleme:

Aa kız ben senin nick değişti sandım hatta sandığım nicki etiketledim ki niye öyle geldi bana valla bilmiyorum sanki dua topiginde öyle anladim unutur muyum ben seni hiç kuzum en başlarda dua ettiklerimdendin benim kusuruma bakma teşekkür ederim Allah razı olsun

Canım benim vesile oldun Allah razı olsun senden de darısı başına çenemiz biraz düştü bugün hep sevincli haberlerle cosalim inşallah

Canım benim vesile oldun Allah razı olsun senden de darısı başına çenemiz biraz düştü bugün hep sevincli haberlerle cosalim inşallah
cümlemizden razı olsun, amin Rabbim buradaki isteyen herkese naisip etsin, evet ya hep böyle güzelhaberler alalım şenlensin burası biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…