- 3 Ağustos 2017
- 1.770
- 2.250
- 53
- 35
Cumanın gelişi Perşembeden belli olur dedim ve sonuç bu kızlarGeçen defa heyecandan kimseyi etiketleyememiştim inşallah şimdide kimseyi unutmamışımdır.
Allah hepinizden razı olsun dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim hiç bir zamanRabbim her birimize sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh
Veson kuzum al bu tabloyu aşağı alalalalal
Eki Görüntüle 2144971
Eki Görüntüle 2144970
Veson @LeYLa_21 @Darla @hilallll @kartanesi8892 @Hayalimi_yasarken Khaleesi21 @denizege34 @Elcanki @elmol @zafrina89 @iiz @kushi @masmaviyim @Melissa81 @Neslihaann @passionete @ShinSeGi Tgbptn @tsefem28 @xDerinMavix XXYYXXYY @ZehreNur
Canim çok sevindim sağlıkla kucağına almak nasip olsun :)
Valla hiç sorma canım yumurtlamama şurda bi kaç gün kaldı ama bizimki rahat durmuyo. Benim suçum değil valla. Belkide ondan sperm sayısı az çıkıyo. Sperm testine gitmeden önce 5 gün perhiz gerekiyormuş ama ben bizimkini 1 buçuk gün tutabildim. Sanırım bu sebepten hamilede kalamıycam
Bat 14 Mayıs.28 gün döngüm.bu saatten sonra ateş 36.6 ya düşerse regl geliyor demek benim için.pazar ya da Pazartesi düşer.36.5 veya 36.4 te regl olurum.Sizin beklenen tarih ne? Kaç günde bir oluyorsunuz?? Ateşiniz kaç olunca düşmüş diyorsunuz??? 28. Günümdeyim 36,8 benim.
13 nisanda oldum en son umarım gelmez beklenen tarihim 15 mayısortalama 32. Gün oluyorum
Vayyyy anammmm vayyyy !!demek senin adamın normal hali bu.ne yedirip ne içiriyorsun bacım söyle ben onun yarısını yedirsem kafi.senin tablo bizi aşar malum.evet bence sayı bu sebepten düşük.kurumuş adam,farkında değil.sen hamile olunca korkarım düz duvara tırmanacak.Valla hiç sorma canım yumurtlamama şurda bi kaç gün kaldı ama bizimki rahat durmuyo. Benim suçum değil valla. Belkide ondan sperm sayısı az çıkıyo. Sperm testine gitmeden önce 5 gün perhiz gerekiyormuş ama ben bizimkini 1 buçuk gün tutabildim. Sanırım bu sebepten hamilede kalamıycam
Valla hiç sorma canım yumurtlamama şurda bi kaç gün kaldı ama bizimki rahat durmuyo. Benim suçum değil valla. Belkide ondan sperm sayısı az çıkıyo. Sperm testine gitmeden önce 5 gün perhiz gerekiyormuş ama ben bizimkini 1 buçuk gün tutabildim. Sanırım bu sebepten hamilede kalamıycam
Adet 3.gün değerlerine göre lh biraz yüksek çıkmış sanırım .diğerleri iyi gibi bu ay gebelik olmazsa düzenli ateş ölçersin o zaman dpo 7 de progesteron baktırırsın.ordan çatlayıp çatlamadığını bilirsinKızlar benim kafama bir şey takıldı benim hormon testime göre.
Lh: 8.28
Tsh: 1.4
Fsh: 5.16
Prolaktin: 21.74
Vitamin D : 15.49
Ben yumurtlamıyor muyum acaba??? Çatlamıyor mu ya da değerlerim çok mu kötü. Sinirlerim bozuldu araştırmaktan. Doktor pco ya doğru kayma var dedi başla doktor ise bu değerlere göre pco yok zaten ultrasondada kistin vs yok dedi.
Adetin 21. Günü progesteron testi mi yaptırsam devlette yaparlar mı yoksa özele gidip baştan mı yaptırayım testleri aralık ayında yaptırmıştım.
Gün içerisindeki değerler kafa karıştırır CNm hiç ölçüp De Ümit yA da ümitsizlik yaşamaKizlar sabah ölçüluyar biliyorumda ben şimdi de bakiyim dedim cunki 36.5 lara gelince ader oluyorum 36.8 cikti iyimiki
amin canım insallah.yarın doktora gidiyoruz bakalım.insallah hayırlı olur bizim icin
CNm yumurta çatladı mı ki dersin? Bugünü De mutlaka değerlendirhayırlısı olsun inşallah canım inanıyorum iyi gelecek bu doktor size
CNm yumurta çatladı mı ki dersin? Bugünü De mutlaka değerlendir
Evet yarın anlarız sık sık çalışma olsun bu aralarbilemedim ki çatladımı acaba dün doktor boyutunu söylemedi yumurtanın ama çatlamak üzere demişti.dün de sabahtan akşama kadar sağ kasık ve bacak ağrım vardı kramp şeklinde.ayrıca sağ kasıkta baskı vardı.belki de çatladı çünkü ağrım sancım kalmadı bugün.yarın ki ateşten net bişeyler anlarız mutlaka.
Evet yarın anlarız sık sık çalışma olsun bu aralar
bilemedim ki çatladımı acaba dün doktor boyutunu söylemedi yumurtanın ama çatlamak üzere demişti.dün de sabahtan akşama kadar sağ kasık ve bacak ağrım vardı kramp şeklinde.ayrıca sağ kasıkta baskı vardı.belki de çatladı çünkü ağrım sancım kalmadı bugün.yarın ki ateşten net bişeyler anlarız mutlaka.
aa evet bir kaç gün öncesine pozitif girmiş kan testini
aa evet bir kaç gün öncesine pozitif girmiş kan testini
Çalış kuzumm bu ara hatta 3 gün ara vermeHadi hayırlı haberler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?