hadi bütün topik alt listeye taşınalım inşallahhh
ayağınızı güzel sürüdünüzinşallahhh bu ay hepimiz için son olur
aminnnnnnnnnnnnn canım inşallah...herkes gebe olsun...ayağınızı güzel sürüdünüzinşallahhh bu ay hepimiz için son olur
Dpo 7 nedir??Adet 3.gün değerlerine göre lh biraz yüksek çıkmış sanırım .diğerleri iyi gibi bu ay gebelik olmazsa düzenli ateş ölçersin o zaman dpo 7 de progesteron baktırırsın.ordan çatlayıp çatlamadığını bilirsin
Ayyy inşallah düşmez gelir artık bebişler çok canım sıkılıyorrBat 14 Mayıs.28 gün döngüm.bu saatten sonra ateş 36.6 ya düşerse regl geliyor demek benim için.pazar ya da Pazartesi düşer.36.5 veya 36.4 te regl olurum.
Keşkeee düşmese keşkeee...
Dpo 7 nedir??
Şey ben çatladımı bilmezken nasıl gününü bileceğim 7 gün sonra gitcem??Çatlamadan sonra geçen gün sayısı
Şey ben çatladımı bilmezken nasıl gününü bileceğim 7 gün sonra gitcem??
Adetin 21. Günü progesteron testi duydum. Yumurta takibi mi yaptırmalıyım?
Tamamdır adet gelirse bir saat belirleyip düzenli ölçeceğim.Sen ateşini düzenli ölç oradan anların ne zaman ovu olduğunu
Çalış çalış Allah ne verdiyse :))tamam canım.. acaba bende mi üst üste çalışma mı yapsam bu ay
4-5 gün var regl başlama tarihime negatif çıktı. Dayanamadım yaptım. Ateşim 36,9 du. Olsa 4 gün önce silikte olsa kesin çıkmalıydı dimi. Delircem.
tamamÇalış çalış Allah ne verdiyse :))
Canım ben transfer sonrası hep küçük küçük batmalar hissettim. Hatta sonra gitti batmalar daha test yaptırmadan ağladım. Hissettim yani. meğer tutunamamis. Sen hissettinmi iğne gibi batmaSen ateşini düzenli ölç oradan anların ne zaman ovu olduğunu
Canım ben transfer sonrası hep küçük küçük batmalar hissettim. Hatta sonra gitti batmalar daha test yaptırmadan ağladım. Hissettim yani. meğer tutunamamis. Sen hissettinmi iğne gibi batma
Evet aynen böyleydi benim de. Sağlıkla büyüsün bebeğin.Batma oluyor özellikle sabahları gerinemiyorum yada oturduğum yerden kalkarken ama doluluk hissi hep var. Başka da bişey yok zaten mide bulantısı, göğüs ağrısı vs..
Evet aynen böyleydi benim de. Sağlıkla büyüsün bebeğin.
2 gün sonra testi tekrarla4-5 gün var regl başlama tarihime negatif çıktı. Dayanamadım yaptım. Ateşim 36,9 du. Olsa 4 gün önce silikte olsa kesin çıkmalıydı dimi. Delircem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?