Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bilmiyorum ki. Acaba bende mi hata var. Bende hiç hayır demiyorum. Sanki 1 gün yapmasak beni istemiyomu acaba diye düşünüyorum. Çok aşığız birbirimize. Çalıştığı yer eve yakın. Bazen ben iş yerine gidip ona uzaktan bakıyorum yanıma çağırıyorum yanağından öpüp yolluyorum. Bazende o eve kapının önünden uğrayıp beni öpüp gidiyo. Akşama kadar sabredemiyoruz. Mesajlaşıp duruyoruz. Geçenlerde annesine demiş ki eşim ölse ben intihar ederim yaşayamam. Banada diyo zaten. Bende ona diyorum ki çocuğumuz olursa öldüremezsin kendini çünkü ona sen bakmak zorundasın. Yok diyo yinede öldürürüm kendimi. Ben o zaman anladım ki normal bir aşk değil bizimkisi. Aşırı tutkulu anlatılamaz bir sevgi bu. İşte bu da fazla isteğe sebep olup sperm azlığına sebep oluyor. Tabi çocuğu olmadığı için o duyguyu daha bilmiyo :) Valla inanmıycaksınız belkide ama ilk evlendiğimiz hafta hergün 5 kere oldu. Bende çok şaşırmıştım. Yemek çok yiyo ama kilo almıyo tabi çok sağlıklı besliyorum onu. Meyve çok sever. Katı yağ hiç kullanmam. Sadece zeytin yağ ve mısır özü yağ kullanıyorum. Gdo lu veya işlenmiş gıdaları kullanmıyoruz. Her sabah yumurta vazgeçilmezimizdir. Kahve çay kesinlikle içmeyiz sadece süt ve bitki çayları içeriz. İlaç kullanmayıda sevmiyoruz. Kışın nezle olursak kendiliğinden geçiyor. Hiç grip olmadık. 100 metre koşucusu yani sporcu. Kaslarına gidiyo yedikleri bide sanırım spermlerine

Papatyamaviss cnm hayırlı olsun inşallah topiğimiz gebelerle dolsun inşallah
tesekkur ederim canımm aminn , bakalım inşallah benimle kalır bebeğim . gecen ayki klomen yuzunden 2 adet kistim olusmus pek onemlı değil dedi doktor bırde 2 gundur kahve lekelerım oluyordu, onun ıcınde yarın bı test yapıcaz tehlikelibı durum varsa ilaç verecek dualarınız eksık olmasın inşallah

Hayırlı olsun. Allah sana ve bebeğine sağlık versin.

Maşallah size Allah muhabbetinizi arttırsın inşallah.:)) inşallah kısa zamanda bu aşkın meyvesi de gelir.kaç aydır deniyorsunuz peki

Rabbim kucağına aldığın günleri göstersin inşallah.progesteron falan başlattı mı? Kanama için.ateşin de biraz düşük seyrediyor.gerçi yavaş yavaş yükselişe başlamış inşallah.daha önce kaybın var mı? Kaç senedir deniyorsunuz sıkıntınız ne kısaca anlat

Maşallah Allah'ım birbirinize hep böyle aşkla bakmanızı nasip etsin inşallah :) Sanırım senin de 2. bahar benim gibi

yok cok sukur bı kaybım olmadı , yarınkı testten sonra baslatabilir.8 aylık evliyım yumurta tembellıgı vardı bı suredır denıyoruz eevlendıkten sonra, amın canım

Kızlar doktora gittim umduğum gibi olmadi.daha önceki testlere baktı.durumunuzda kötü diyeceğim bisey yok dedi.ama 2 aşılama yetmez 3,4 deneyin dedi.tabi bu arada kendiligindende olabilir dedi.birde bu islerde hastane doktor degistirmek size zaman kaybettirir başladığınız hastanede iyi orda devam edin dedi.zaten o hastanede de bi doktor ismi vermislerdi.ordada bütün testlerim var tekrar adetin 3.cu günü gitmeye gerek varmi yokmi bilemedik.bu ayda bi gecsin deyip geri dönduk.

Merhaba kızlar, Ben de bu ay ateşimi her sabah saat 4.30 ta ölçmeye çalıştım. 5 gün gecikme yaşadım, hala adet olmadım. Belim ağrıyor bacaklarım ağrıyor ara ara azıcık kasık ağrısı yaşıyorum. Adet olunca da öyle oluyor genelde ama bir türlü olmadım. 30 günde bir oluyorum normalde ama çoğu zaman gecikme oluyor. Geçen ay soğan kürüne başladım o ay tam gününde adet oldum bu ay da 1 hafta içtim soğan suyunu sonra adetimin üzerinden henüz 1 hafta geçtikten sonra tekrar az bir kanamam olduğu için soğanın zarar verdiğini düşünerek bıraktım soğan suyunu. Şimdi de ateşim normalden daha yükseklerde ama gebelik için yeterli mi bilemiyorum. Bir aylık tuttuğum notu aşağıda sizinle paylaşacam, rica etsem bana yardımcı olur musunuz.
Adetin 8. Günü 13 Nisan : 35.08
Adetin 9. Günü 14 Nisan : 36.04 ( hava soğuk diye klimayı açmıştık, ondan yüksek çıktı)
Adetin 10. Günü 15 Nisan : 35.9
Adetin 11. Günü 16 Nisan : 36.5 ( yine klima)
Adetin 12. Günü 17 Nisan : 35.8
Adetin 13. Günü 18 Nisan : 35.9
Adetin 14. Günü 19 Nisan : 35.8
Adetin 15. Günü 20 Nisan : 36.0
Adetin 16. Günü 21 Nisan : 36.0
Adetin 17. Günü 22 Nisan : 36.1
Adetin 18. Günü 23 Nisan : 35.9
Adetin 19. Günü 24 Nisan : 35.8
Adetin 20. Günü 25 Nisan : 35.8
Adetin 21. Günü 26 Nisan : 36.1
Adetin 22. Günü 27 Nisan : 36.1
Adetin 23. Günü 28 Nisan : 36.1
Adetin 24. Günü 29 Nisan : 36.2
Adetin 25. Günü 30 Nisan : 36.4
Adetin 26. Günü 1 Mayıs : 36.1
Adetin 27. Günü 2 Mayıs : 36.2
Adetin 28. Günü 3 Mayıs : 36.0
Adetin 29. Günü 4 Mayıs : 36.2
Adetin 30. Günü 5 Mayıs : 36.3
Adetin 31. Günü 6 Mayıs : 36.4
Adetin 32. Günü 7 Mayıs : 36.3
Adetin 33. Günü 8 Mayıs : 36.5
Adetin 34. Günü 9 Mayıs : 36.5
Adetin 35. Günü 10 Mayıs : 36.4
Adetin 36. Günü 11 Mayıs : 36.4
Gün içinde farklı saatlerde ölçtüğüm zaman 36.8 / 36.9 hatta 37 çıktığı bile oldu. Ama düzenli olarak her sabah aynı saatte ölçtüğüm sonuçlar yukardaki gibi. Test yaptırsam mı yaptırmasam mı. Size hamile olabilir miyim. Lütfen yardımcı olun bana

Siz vakit kaybetmeden söylediğim testleri yaptırın canım. Bak ne güzel engel bir durum yokmuş çok şükür. Belki bir kaç takviye o kadar. Moral bozacak bir durum yok :)

canım testlerde bişey yok herşey normal bu doktor da bunu tastiklemiş kısacası normal yoldan olmaması için bir neden yok.klişe olacak ama tek sorun senin de bildiğin gibi eşindeki tembellik.buna çözüm bulmanız gerekiyor.Al karşına güzelce konuş eğer bu çocuğu geçrekten istiyorsa koysun artık taşın altına elini.Sonuçta tek taraflı çabayla olabilecek birşey değil.
İstiyor ilişki ama yapamıyorsa da bir ürolojiye görünsün anlatsın durumunu muhakkak bir çözümü vardır

Siz vakit kaybetmeden söylediğim testleri yaptırın canım. Bak ne güzel engel bir durum yokmuş çok şükür. Belki bir kaç takviye o kadar. Moral bozacak bir durum yok :)
valla cok sevinerek gittiydim ama böyle olunca cok moralim bozuk döndüm.hazır hastanedeykende hic aklıma gelmedi testler.o d vitamini.takviyesini kendimiz yapsak ne olurki.

valla cok sevinerek gittiydim ama böyle olunca cok moralim bozuk döndüm.hazır hastanedeykende hic aklıma gelmedi testler.o d vitamini.takviyesini kendimiz yapsak ne olurki.

Önce derecesini öğrenmek lazım canım yaa. O listeyi komple yaptırın siz

iliski isteyipde yapamama gibi bir durumu yok canım.direk isteksiZ benimki.ben zorlayip yanasmasam 3,4 günde bir oluyor.bazen daha fazla.doktorda asilamadaki testlerede bakti.en son asilamada ileri hızlı sıfırdı.ama bunlara hic kafa takmayin dedi.o oranlar degisir dedi.durumunuzda vahim bisey yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…