Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim sonuçlarımda fena değil. Lh yüksek pco ya doğru kayma var. D vitaminim eksikzEşimin çok şükür iyi 6. Ayımızda ben olmadı herkesin oldu benim olmadı diye ağlaya ağlaya doktora gittiğimde devlettteki salak mısın sen deneyeceksin biraz der gibi baktı ve yollamıştı.?

Özelde kadın günde 1 klomen vermişti. Şu 2-3 ay içinde olmazsa bende gidicem ama şeyden çok sıkıldım değerler normal denemeniz lazım. Ayda 8-9 ilişki oluyor az mı acaba??

Takmayın diyor nasıl takmayım. Hani şey hikayeleri varya takmadığım ay gebeydim diye. Ben kendimi kontrol edemiyorum. Sabahtan beri ağlıyorum yine 4 gün kaldı. Kesin olacam adet vs diye.
Sanırım güçlü değilim çok canım sıkılıyor. Sizde mi akışına bırakmaya karar verdiniz. Bebe bebe diye delirxem sanırım ki 9 ay önce çılgınca korunup hamile kalmam dimii bişi olmaz dimi diye eşimi darlayan insandım. Yaşım 28 oldu sanırım biyolojik saat

canım her doktorun görüşü farklıdır ileri hareketlinin aşılamada sıfır çıkması bence ciddi bir sorun sadece bir keremi bu şekilde çıktı sonuç mesela diğer aşılamada bu değer nasıldı?
ayrıca eşinin testosteron testi sonucu kaç çıkmıştı?Çünkü Bu isteksizlik ya testosteron eksikliğinden yada psikolojik nedenden kaynaklanabilir.

Test yaptın mı

valla canim biz akışınada birakamiyoruz,ben kafadan da atamiyorum.bugün yine psikolojim bozuk bi haldeyim.bende evlenmeden önce 1 yil gezip tozup eglenceme bakiyordum ama daha ikinci ayda bebek demeye basladim.ama.sizinki gercekten daha erken.yasinda o kadar büyük degil.ben 35 yaşındayım 19 aydir ugrasiyoruz.

ilk aşılamada ileri hızlı % 21 di ikinci asilamada ileri hızlı % 0 dı.testosteron hormonuna bakılmadı hic canım.

Hayır test yapmadım daha önce çok negatif sonuç gördüm o yüzden biraz emin olup öyşe yaptırmak istiyorum sizce bu sonuçlara göre olabilir mi
Bana 20. Gün çatlamış olabilir gibi geldi.eğer öyle ise testte çıkacaktır.peki adetlerin nasıl düzenli mi gecikme oluyor mu? Bir de fertility frend yükleyip ateşlerini girersen ovulasyonu daha net görürürz

Bana 20. Gün p olabilir gibi geldi.eğer öyle ise testte çıkacaktır.peki adetlerin nasıl düzenli mi gecikme oluyor mu? Bir de fertility frend yükleyip ateşlerini girersen ovulasyonu daha net görürürz
Açıkçası ben bu uygulamayı indirip denemeye çalıştım da hep ingilizceye dayalı olduğu için anlamadım pek sonuçları nasıl gireceğimi bilemedim. Ama takvimim uygulamasına girdim onun ss ini ekte yolluyorum ona bakın isterseniz

CNm başka uygulamalardan pek birşey anlamıyorum.sanırım göz aşinalığı senelerdir ff takip ediyorum.sen ff i yüklediysen sana nerden ne gireceğin konusunda yardımcı oluruz .nerde takıldın yüklerken mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…