anladim canım.bir gun.gene izin alırsam aile hekimligine gidip kan verip baktiririz artık.Önce derecesini öğrenmek lazım canım yaa. O listeyi komple yaptırın siz
Benim sonuçlarımda fena değil. Lh yüksek pco ya doğru kayma var. D vitaminim eksikzEşimin çok şükür iyi 6. Ayımızda ben olmadı herkesin oldu benim olmadı diye ağlaya ağlaya doktora gittiğimde devlettteki salak mısın sen deneyeceksin biraz der gibi baktı ve yollamıştı.?Kızlar doktora gittim umduğum gibi olmadi.daha önceki testlere baktı.durumunuzda kötü diyeceğim bisey yok dedi.ama 2 aşılama yetmez 3,4 deneyin dedi.tabi bu arada kendiligindende olabilir dedi.birde bu islerde hastane doktor degistirmek size zaman kaybettirir başladığınız hastanede iyi orda devam edin dedi.zaten o hastanede de bi doktor ismi vermislerdi.ordada bütün testlerim var tekrar adetin 3.cu günü gitmeye gerek varmi yokmi bilemedik.bu ayda bi gecsin deyip geri dönduk.
iliski isteyipde yapamama gibi bir durumu yok canım.direk isteksiZ benimki.ben zorlayip yanasmasam 3,4 günde bir oluyor.bazen daha fazla.doktorda asilamadaki testlerede bakti.en son asilamada ileri hızlı sıfırdı.ama bunlara hic kafa takmayin dedi.o oranlar degisir dedi.durumunuzda vahim bisey yok dedi.
Test yaptın mıMerhaba kızlar, Ben de bu ay ateşimi her sabah saat 4.30 ta ölçmeye çalıştım. 5 gün gecikme yaşadım, hala adet olmadım. Belim ağrıyor bacaklarım ağrıyor ara ara azıcık kasık ağrısı yaşıyorum. Adet olunca da öyle oluyor genelde ama bir türlü olmadım. 30 günde bir oluyorum normalde ama çoğu zaman gecikme oluyor. Geçen ay soğan kürüne başladım o ay tam gününde adet oldum bu ay da 1 hafta içtim soğan suyunu sonra adetimin üzerinden henüz 1 hafta geçtikten sonra tekrar az bir kanamam olduğu için soğanın zarar verdiğini düşünerek bıraktım soğan suyunu. Şimdi de ateşim normalden daha yükseklerde ama gebelik için yeterli mi bilemiyorum. Bir aylık tuttuğum notu aşağıda sizinle paylaşacam, rica etsem bana yardımcı olur musunuz.
Adetin 8. Günü 13 Nisan : 35.08
Adetin 9. Günü 14 Nisan : 36.04 ( hava soğuk diye klimayı açmıştık, ondan yüksek çıktı)
Adetin 10. Günü 15 Nisan : 35.9
Adetin 11. Günü 16 Nisan : 36.5 ( yine klima)
Adetin 12. Günü 17 Nisan : 35.8
Adetin 13. Günü 18 Nisan : 35.9
Adetin 14. Günü 19 Nisan : 35.8
Adetin 15. Günü 20 Nisan : 36.0
Adetin 16. Günü 21 Nisan : 36.0
Adetin 17. Günü 22 Nisan : 36.1
Adetin 18. Günü 23 Nisan : 35.9
Adetin 19. Günü 24 Nisan : 35.8
Adetin 20. Günü 25 Nisan : 35.8
Adetin 21. Günü 26 Nisan : 36.1
Adetin 22. Günü 27 Nisan : 36.1
Adetin 23. Günü 28 Nisan : 36.1
Adetin 24. Günü 29 Nisan : 36.2
Adetin 25. Günü 30 Nisan : 36.4
Adetin 26. Günü 1 Mayıs : 36.1
Adetin 27. Günü 2 Mayıs : 36.2
Adetin 28. Günü 3 Mayıs : 36.0
Adetin 29. Günü 4 Mayıs : 36.2
Adetin 30. Günü 5 Mayıs : 36.3
Adetin 31. Günü 6 Mayıs : 36.4
Adetin 32. Günü 7 Mayıs : 36.3
Adetin 33. Günü 8 Mayıs : 36.5
Adetin 34. Günü 9 Mayıs : 36.5
Adetin 35. Günü 10 Mayıs : 36.4
Adetin 36. Günü 11 Mayıs : 36.4
Gün içinde farklı saatlerde ölçtüğüm zaman 36.8 / 36.9 hatta 37 çıktığı bile oldu. Ama düzenli olarak her sabah aynı saatte ölçtüğüm sonuçlar yukardaki gibi. Test yaptırsam mı yaptırmasam mı. Size hamile olabilir miyim. Lütfen yardımcı olun bana
Sağlık ocağında belki hepsine bakılmayabilir.anladim canım.bir gun.gene izin alırsam aile hekimligine gidip kan verip baktiririz artık.
Sağlık ocağında belki hepsine bakılmayabilir.
Sağlık ocağına gidip tam kan testi istiyorum mı diycez :))) bende gideyim. D vitamini vs çıkar aanırımCinkoyla sedimantasyon yapilmiyor sadece
Sanki d ye de bakılmıyor bizim burda kaç kez dedim hep sonuçlarda Yok belki şehirden şehire değişebilir.hormonlara bakmayan sağlık ocakları bile varCinkoyla sedimantasyon yapilmiyor sadece
Cibi liste atmıştıSağlık ocağına gidip tam kan testi istiyorum mı diycez :))) bende gideyim. D vitamini vs çıkar aanırım
valla canim biz akışınada birakamiyoruz,ben kafadan da atamiyorum.bugün yine psikolojim bozuk bi haldeyim.bende evlenmeden önce 1 yil gezip tozup eglenceme bakiyordum ama daha ikinci ayda bebek demeye basladim.ama.sizinki gercekten daha erken.yasinda o kadar büyük degil.ben 35 yaşındayım 19 aydir ugrasiyoruz.Benim sonuçlarımda fena değil. Lh yüksek pco ya doğru kayma var. D vitaminim eksikzEşimin çok şükür iyi 6. Ayımızda ben olmadı herkesin oldu benim olmadı diye ağlaya ağlaya doktora gittiğimde devlettteki salak mısın sen deneyeceksin biraz der gibi baktı ve yollamıştı.?
Özelde kadın günde 1 klomen vermişti. Şu 2-3 ay içinde olmazsa bende gidicem ama şeyden çok sıkıldım değerler normal denemeniz lazım. Ayda 8-9 ilişki oluyor az mı acaba??
Takmayın diyor nasıl takmayım. Hani şey hikayeleri varya takmadığım ay gebeydim diye. Ben kendimi kontrol edemiyorum. Sabahtan beri ağlıyorum yine 4 gün kaldı. Kesin olacam adet vs diye.
Sanırım güçlü değilim çok canım sıkılıyor. Sizde mi akışına bırakmaya karar verdiniz. Bebe bebe diye delirxem sanırım ki 9 ay önce çılgınca korunup hamile kalmam dimii bişi olmaz dimi diye eşimi darlayan insandım. Yaşım 28 oldu sanırım biyolojik saat
Sanki d ye de bakılmıyor bizim burda kaç kez dedim hep sonuçlarda Yok belki şehirden şehire değişebilir.hormonlara bakmayan sağlık ocakları bile var
Sağlık ocağına gidip tam kan testi istiyorum mı diycez :))) bende gideyim. D vitamini vs çıkar aanırım
benim kardesimde hep aile hekimliğinde baktiriyor da sorun degil.hastaneyede giderimSanki d ye de bakılmıyor bizim burda kaç kez dedim hep sonuçlarda Yok belki şehirden şehire değişebilir.hormonlara bakmayan sağlık ocakları bile var
ilk aşılamada ileri hızlı % 21 di ikinci asilamada ileri hızlı % 0 dı.testosteron hormonuna bakılmadı hic canım.canım her doktorun görüşü farklıdır ileri hareketlinin aşılamada sıfır çıkması bence ciddi bir sorun sadece bir keremi bu şekilde çıktı sonuç mesela diğer aşılamada bu değer nasıldı?
ayrıca eşinin testosteron testi sonucu kaç çıkmıştı?Çünkü Bu isteksizlik ya testosteron eksikliğinden yada psikolojik nedenden kaynaklanabilir.
Hayır test yapmadım daha önce çok negatif sonuç gördüm o yüzden biraz emin olup öyşe yaptırmak istiyorum sizce bu sonuçlara göre olabilir miTest yaptın mı
Bana 20. Gün çatlamış olabilir gibi geldi.eğer öyle ise testte çıkacaktır.peki adetlerin nasıl düzenli mi gecikme oluyor mu? Bir de fertility frend yükleyip ateşlerini girersen ovulasyonu daha net görürürzHayır test yapmadım daha önce çok negatif sonuç gördüm o yüzden biraz emin olup öyşe yaptırmak istiyorum sizce bu sonuçlara göre olabilir mi
Açıkçası ben bu uygulamayı indirip denemeye çalıştım da hep ingilizceye dayalı olduğu için anlamadım pek sonuçları nasıl gireceğimi bilemedim. Ama takvimim uygulamasına girdim onun ss ini ekte yolluyorum ona bakın istersenizBana 20. Gün p olabilir gibi geldi.eğer öyle ise testte çıkacaktır.peki adetlerin nasıl düzenli mi gecikme oluyor mu? Bir de fertility frend yükleyip ateşlerini girersen ovulasyonu daha net görürürz
CNm başka uygulamalardan pek birşey anlamıyorum.sanırım göz aşinalığı senelerdir ff takip ediyorum.sen ff i yüklediysen sana nerden ne gireceğin konusunda yardımcı oluruz .nerde takıldın yüklerken meselaAçıkçası ben bu uygulamayı indirip denemeye çalıştım da hep ingilizceye dayalı olduğu için anlamadım pek sonuçları nasıl gireceğimi bilemedim. Ama takvimim uygulamasına girdim onun ss ini ekte yolluyorum ona bakın isterseniz
İnan benim için de bu çok karışık:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?