Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizimki hormonlara bakmıyor doğru :)
Bizim aile hekimimizin ne muradı varsa rabbim nasip etsin inş.liste yapıp gidiyordum bütün vitamin ve hormonlara hepsine bakıyordu.uzman olmuşsun bu konuda ne tahlili istersen yaparım diyor dalga geçiyor benle ohal dolayısıyla herkes rapor vermez, bana 10 10 rapor verdi sağolsun.doktorum hastaneye bağlı olmadığı için rapor veremiyor sadece rapor al dinlen diyor.son raporumla 35 gün oluyor.heyet raporu alcam galiba bu gidişle calisamicam mi ne :-(

Neden çalışamıyorsun canım ?

Neden çalışamıyorsun canım ?
Cnm burda bahsetmemis olabilirim hatirlamiyirum.büyük bir düşük tehlikem vardı rahimde kese arkasinda kanama alani yukarıdan bir başladı aşağılara kadar sardı bu arada pruloton iğneler progestanlarla şükür şuan çok azaldı ama bitmedi.doktor dikkatsiz hareket etmeyeceksin, sarsıntıya gelmez dedi.ne temizlik ne iş hiçbir şey yapmadım yattım hep.dojtor normal hayata dönmeye yavaş yavaş başla dedi ama eşim çalışma diyor heyet raporu alalım diyor bakalım karar veremedik henuz.

Geçmiş olsun canım yaa.. Öyle bir şansın varsa al heyeti yat canım kolay kazanmadın riske atma bence

Anladım kuzum Rabbim hayırlısını versin hepimize. Benim çevremdeki arkadaşlarım ayyy kazayla oluvermişş,, ayy inanr mısın prezervatif vardıı,, ayy o ay bir kere ilişki yaşadık diyen tipler. Hepsi ilk denemede ya da 2. Ay hamile kaldığını söylüyor. Benim psikolojimi bu çok etkildi. Dedim insanlar korunurken yapıyor. Ben bilidğin emek harcıyorun olmuyor.

En son bir arkadaşımda eşi geçen yıl varikosel olmuş eşimle sohbet esnasında 1.5 yıldır uğraşıyoruz demiş ki erkekşer çok konuşmaz. Kadın bana mutfakta SEN TEDAVİ Mİ OLUYORSUN CINIM Dedi.
Dedim deniyoruz olmazsa tabi tedavi oluruz ayıp değil günah değil. Bizimki hemen 4. Ay olduu dedi.
Oysa biliyorum rahim filmi çekindii eşi ameliyatlar oldu.
Bana bunu neden yaptı anlamadım. Çevremde bir kaç kişi yaptı ya da ben alınganım.

Maşallah Allah'ım birbirinize hep böyle aşkla bakmanızı nasip etsin inşallah :) Sanırım senin de 2. bahar benim gibi
Teşekkürler canım Allah herkese bizim yaşadığımız gibi aşk yaşatsın. Evet ilk eşimden boşandıktan sonra vefat etti. 8 yıl sonra tekrar evlendim. İlk eşim benden 15 yaş büyüktü. Şu an ki eşim benden 20 yaş ufak. Kader işte insanın kime aşık olacağı belli olmuyor. 3 yıl önce bana deselerdi 20 yaş küçük birisiyle evleniceksin diye gülerdim ama oluyormuş işte.
Maşallah size Allah muhabbetinizi arttırsın inşallah.:)) inşallah kısa zamanda bu aşkın meyvesi de gelir.kaç aydır deniyorsunuz peki
Sağol canım inşallah aşkımla canımızı birleştirmeyi başarırız. Ağustosta 1 yıllık evli olucaz. 7 ci denememiz olucak bu ay.

Bazı insanlar egolu oluyor. Vücutlarındaki olan kötü şeyleri sakatlık veya kendi hatalarıymış gibi algılayıp etrafa kendilerini farklı göstermeye çalışıyorlar. Sakın kafana takma canım. O kadar çok insan varki sorun yaşayan. Sadece bizler değiliz. Ama çoğu saklıyor işte. Yaşadıklarımız utanılacak şeyler değil. O tip insanlara he he evet de geç. Allaha güven ve mücadeleyi bırakma. Biz kadınlar çok duygusalız. Herşeye ağlayıp neden benim başıma geldi deyip bazen pes ediyoruz. Ama unutmamalıyız ki Allah pes edenlere yardım etmez.

3 gün var bu gün test yapmadım kasiklarim agriyo ve wc gittim hafif kan geldi.belkide adetim geliuo

o zaman o çıkan sonuç büyük ihtimalle stresten falan kaynaklanmış olabilir.hani cibinin söylediği testler varya onun yanında bunuda yaptırın mutlaka.
belkide olabilir.ben bi kafami toparlayimda canım sonra bakariz.kendimi senelerdir çocuk sahibi olamayan biri gibi caresiz,bitkin ve umutsuz hissediyorum.bugün ağlama modundayim.bu kadar güzel haberin oldugu bi sayfada negatifligimle kara çalı gibi durmak.istemiyorum valla

Amaaann boşver öyle dengesiz insanlarin dediklerini.herkes bir degil.ha su var insan bu kadar isteyince herseyden nem kapabiliyor.buda normal.hic kafana takma.inan.kafaya taktikca isini zorlastirirsin.örnek ,ben

Yazınız çok iyi geldi ama çevremde bunlara maruz kaldıkca, işi terbiyesizliğe kadar götürdüklerinde bile sağlıkla kucaklarına alsınlar diye dua ediyorum.
Bütün o yaptıklarına rağmen onlar mutlu, ben her ay gözyaşı her ya ağlama krizi. Gerçekten inancım sarsılacak diye çok korkuyorum bu süreçte.

Amaaann boşver öyle dengesiz insanlarin dediklerini.herkes bir degil.ha su var insan bu kadar isteyince herseyden nem kapabiliyor.buda normal.hic kafana takma.inan.kafaya taktikca isini zorlastirirsin.örnek ,ben
Kuzum diyorum ya özellikle son üç aydır. Adet günüme 3-4 gün kala çıldırıyorum ağla ağla ağla delirecek gibi oluyorum. Kendimi eve kapatıp sadece ağlayıp uyuyorum.
Adet oluyorum. Ertesi gün normale dönüyorum ama son 3 gün gerçekten delirmiş gibi oluyorum

Benim eşimde ileri hareketli %25 ama neye yararsa o %25 bilmiyorum. 200 bin spermin 50 bin tanesi işe yarar. Özel hastanedeki doktor tüp bebek yaparsanız olur dedi. Bu kadar spermle aşılama yaparsak masrafının altından kalkamazsınız çünkü kimbilir kaç ayda olur veya olmayabilir dedi. Onun için işte evde kendi kendimi aşılıycam her ay. Tutana kadar artık devam
Sende soğuk sıkma keçi boynuzu pekmezi eczaneden al. Bide soya fasülyesinden üretilmiş doğal 200 lük e vitamini al. Sakın 400 lük alma zararlı. Deri döküntüsü yapar fazla gelir. Sabah 2 kaşık keçi boynuzu ve 1 e vitamini. Akşamda yine 2 kaşık keçi boynuzu içsin. Valla spermleri çoğaltıyo ve isteğide arttırıyor. Morfolojisi bozuksa onuda düzeltiyormuş.

tamam canım sen kafanı toparla sonra sağlıklı bir şekilde düşünüp ne yapacağına karar verirsin.
benimde 5 sene olacak nerdeyse çocuk isteyeli hep beraber ağlayalım hep beraber gülelim o zaman .Sen bugün git doya doya ağla ama sonra yine toparlan gel

Hayır yanlış düşünüyorsun. Herkes mutlu değil. Sadece saklıyorlar. İnanma öyle mutluluk numarası yapanlara. Onlar kompleksli insanlar. Tabi bazıları mutludur ama hepsi değil. Gözüne gözüne sokmaya çalışır gibi yapmacık biz mutluyuz numarası yapanlar belli oluyor zaten. Üzülme canım. Kötü insanlar o kadar çok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…