Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunu sorgulamak benim haddim değil kul olarak belki ama onların istediğini veriyor benim vermiyor ben kötü biri miyim ki onlara verip bana vermiyor bilerek insanların canını yakan kötü kalplilere neden istediğini veriyor o zaman(psikolojik olarak hiç iyi değilim.
Gidiyim çikolata yiyip ağlayım ben. Teşekkür ederim cevaplarınız için.

Geçmiş olsun canım yaa.. Öyle bir şansın varsa al heyeti yat canım kolay kazanmadın riske atma bence
Cok sagol cnm.Devlettekiler vermiyor ama özelde bir doktor verecek cnm son 5 günlük raporunu da sağlık ocağından alıp heyet raporu için gitcem inş.ben elimden geleni yapayım rabbim neyi kararladiysa o olur cnm.sen ne zaman gitceksin doktora aman çok geç kalma git vuran önce.bir sorun olunca illa lekelenme olmuyormus onu anladım ben hiç leke görmedim çok şükür ama kanama içerde çoktu şükür çoğu geçti . İnş hiç sorun yasamazsin sağlıkla büyür bebisin

genital kültür sonucum çıkmış mikroorganizma görülmemiş çok şükür ama rapor henüz tamamlanmamış sonuç kısmı boş çünkü
galiba ilaç kullanmak zorunda kalmayacağım.daha önceki sonucumu ve yeni çıkan sonucum ekte

Eklentiler

• 32190942_10211881126124389_267884815422849024_n.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 40
  • 32205813_10211881126684403_1672405323840749568_n.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 39
Allah korusun kuzum. Heyet raporu al bencede.. bulmuşken kaybetme yavrunu

HADİ gözün aydın CNm adet ile beraber tedavi mi alacak şimdi?

Benim daha adet günüm yarın canım o yüzden 1 hafta daha gitmem herhalde :)) Allahtan çalışıyorum :))

Süpersin şimdi 5 Nisa'na adet başlangıcı gitmişsin aşağıdaki bilgilerden yararlanarak tüm bilgilerini girEki Görüntüle 2145525
Çok çok teşekkür ederim başta çok karışık geldi bu uygulama ama sayende başardım sanırım grafiği gönderiyorum düşüncelerini bekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20180511-171540-1.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 57
Kötü insanların çocuğu oluyor ama bazen şuna şahit olduğum da oldu; Allah onları evlatlarıyla sınıyor, kötülerin iyi olması için. O şekilde de olamazsa diğer tarafta cezalarını buluyorlar. Hiç bir şey sebepsiz değil. Bi de şöyle düşün ; hiç bir şekilde çocuğu olma ihtimali olmayan melek gibi insanlar var ve bir yanda da annesi babası ölmüş minicik yavrular var. İşte Allah onları bir şekilde bir araya getiriyor evlat ediniyorlar ve 2 tarafta mutlu oluyor. İşte bu da başka bir sebep. Neden diye sorgulamak beni korkutuyor. Çikolatayı fazla yeme canım. Bana tatlının gebeliğe engel olduğunu söylediler. Ovülasyonun ilk yarısında yumurta gelişimi için her gün 8 tane kuru inciri ikiye bölüp yarım litre suda kaynatıp süzüp içiyorum. Yumurtanın çatlaması içinde her gün 1 bardak havuç suyu sıkıp içiyorum. Bir yandan da testere dişli aslan pençesi çayı yapıyorum sabah akşam. Yumurta çatladıktan sonrada diğer içtiklerimi bırakıp rahim duvarının kalınlaşması için şekersiz çekirdekleriyle sıkılmış nar suyu içiyorum her gün 1 bardak. Adet gününe kadar içmek gerek. Her şeyin en başında 15 gün soğan kürüde yapmıştım. Kafana her şeyi takarsan yumurta çatlamayabilir. Psikoloji çok önemli

Prolaktin seviyenize baktırmadan incir kürü yapmayın kızlar. Prolaktin yüksekliği de gebeliğe engeldir.

Prolaktin seviyenize baktırmadan incir kürü yapmayın kızlar. Prolaktin yüksekliği de gebeliğe engeldir.
Evet çok haklısın canım süt hormonu gebeliğe engel. Onu yazmayı unuttum. İyi oldu hatırlatman. Prolaktine baktırmadan 1 gün önce göğüslerinizin uyarılmaması gerekiyor. Yani eşinize elletmeyin

Çok çok teşekkür ederim başta çok karışık geldi bu uygulama ama sayende başardım sanırım grafiği gönderiyorum düşüncelerini bekliyorum
Adetlerin düzenli mi en geç kaç günde bir oluyorsun?

Şimdi de bana link yolla

Çok teşekkürlerr ya evet haklısınız benim biraz zayıf yönüm olduğu için neden diye saçmalayabiliyorum

Bende hayıt araştırıyorum. Ve 1.58 boya 58 kilo olmuştum kilp vermeye karar verdim :))) eskisi gibi 48 olucam :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…