Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yaptın mı
CNm bir de tablo ile bu liste sanki bir gün kaymış bugün ff de 37. Gündesin gözüküyor.bu listede 36.gün

Bu liste derken tek tek ateş değerlerini yazdığın listeden bahsediyorum alıntı yapamamışım. M MerakRkn

Kontrol et yanlışsa ff de düzeltmeni yap

Adetimin ilk gününden başlayarak ateşimi ölçmedim. Bi kaç gün sonra başladım öyle. Adetim normalde de düzenli değil bazen bir hafta geciktiği de oluyor ama geçen ay soğan suyu içmeye başladım iki hafta içtim düzene girmesi için o ay tam gününde oldum. Bu ay da bir hafta içtim sonra döngümün ikinci haftasında kanamam oldu. vakti gelmeden adet oldum sandım ama adet değildi kanama kısa ve az sürdü. zaten doktora gittim kanamam varken rahim duvarı kalınlaşmamış daha bu adet değil dedi. Ben de soğan suyu zarar vermiştir belki diyip bıraktım içmeyi. Şimdi normal de en son 5 nisanda adet olmuştum. Bu ay hala olamadım. Ateş değerlerim de biraz yüksek gelince acaba hamile olabilir miyim dedim. Link aşağıdadır : http://www.fertilityfriend.com/courses/lesson.php?p=1;16;4205547;7bad

CNm link olmamış onu tekrar dene

Şimdi ff tablona bakarak birkaç şey söyleyeceğim onları düzelt.ff bugünü regl 37. Gün gösteriyor doğru mu? Doğru değilse ateş değerlerini girerken bir gün kayma olmuş onları tek tek düzelt.bir diğer şey 11 ve 13 deki ateş değerlerin tabloda nokta şeklinde kalmış.ateşini discard etmişsin .o günlere girerek ateş girdiğin kısmın tam altında küçük bir kutucuk var temperature discarded diye bir kutucuk ondaki işaretleri kaldır

Masallah masallah ayni biz :) tutku cok onemli beraberinde ictenlik ve baglilik varsa tabi. Sizdr de var gozukuyor buna kusursuz ask diyoruz :) yalniz bu kadar cok iliski sperm sayisini azaltsa da sorun olmaz diye dusunuyorum gunde teke dusurup iki gunde bir olursa zaten istemen sey. Ama benim aklima sey geldi sporcu ya yogun antremanlardan dolayi hormonlarda degisme oluyor bencr bi ona baktirsa yeter gerci o zaman da isteksizlik olurdu o da yok. Ne zamandir deniyorsunuz?

Evet çok haklısın canım süt hormonu gebeliğe engel. Onu yazmayı unuttum. İyi oldu hatırlatman. Prolaktine baktırmadan 1 gün önce göğüslerinizin uyarılmaması gerekiyor. Yani eşinize elletmeyin
Iki gun once diye biliyorum ve iki gun cinsel perhiz. Benim sut geliyor 7-8 yildir o yuzden surekli bakiliyordu.

Yibbuuu bacım hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşaallah

Hatayı düzelttim. Daha önce dediğim gibi adetimin ilk gününden itibaren ateşimi ölçmedim. Grafikteki gibi 13 Nisanda başladım. 14/16 nisanda klimadan dolayı sıcaklık yüksek. Tekrar link yolluyorum inşallah bu sefer doğru linki atarım
https://www.fertilityfriend.com/home/6e7afb

Evet link olmuş CNm bir bir yanlışlık var ama listede mi ff de mi bilmiyorum.mesela 14 Nisa'nda yüksek çıktı diyorsun ama 35,9 girilmiş listede 36,4 gözüküyor.listede 11 mayıs 36. Gün gözüküyor ff de 37. Gün.tekrar ateş değerlerini ve günleri kontrol et.ya liste yanlış ya da listeyi tabloya yanlış aktarmış olabilirsin

Eklentiler

• IMG_7165.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 45
Eski listeyi boşver o hatalı sanırım uygulamaya girdiğim değerler doğru. Bu değerler doğrultusunda ne durumdayım acaba

Eski listeyi boşver o hatalı sanırım uygulamaya girdiğim değerler doğru. Bu değerler doğrultusunda ne durumdayım acaba
Anladım.klimalı günleri şimdi discard et o kutucuk var ya orayı işaretleyeceksin.sadece şüphe duyduğun doğru olmadığını düşündüğün günleri.

Bana 21 ya da 29 olabilir gibi geldi.ama ff de çizgiyi 33 e çekmiş.
21 ise ovulasyon hamilesin büyük olasılık
29 ise birşey demek için erken beklemek gerek
33 ise zAten yumurtan Yen'i çatlamış demektir

Sen hangi Aralık'ta çatladığını düşünüyorsun ovu testi falan yapmış mıydın? İlişki günlerini de gir ff e

30 Mayıs 26. Günü De discard et çizginin yeri değişiyor mu?
Bir de 18. Günü discard et dene çizgi nerde?
BUNLarı ayrı ayrı yap dene bakalım

M MerakRkn

Ben test yapmadım ama normal döngüme göre 22 Nisanda yumurtlama olmuş olması gerekiyor. O gün ilişki oldu ama ben 21 nisandan şüpheleniyorum. O günden önce bir iki gün bişey yapmamıştık. İki günde bir olunca daha sağlıklı olır diyorlar. İki günlük perhizden sonra 21 nisanda ilişki oldu daha dikkatli olmaya çalıştım o gece. Hemen kalkmadım. Ateş seyrine göre de sanki olabilir gibi geldi.

Özel hastanede ki doktora aynısını sormuştum acaba sporcu olduğu içinmi spermleri az diye ama doktor ilaç kullanıyorsa olur dedi. Belki kaslarını beslediği içinde olabilir dedi.
Sizinde bizim gibi tutkulu bir aşk yaşamanıza çok sevindim. Sizede maşallah Allah hiç bozmasın
Iki gun once diye biliyorum ve iki gun cinsel perhiz. Benim sut geliyor 7-8 yildir o yuzden surekli bakiliyordu.
Bende başka doktorun yalancısıyım. Demek ki en garantisi 2 gün o zaman. Çünkü 7-8 yıl deneyim var sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…