Adetimin ilk gününden başlayarak ateşimi ölçmedim. Bi kaç gün sonra başladım öyle. Adetim normalde de düzenli değil bazen bir hafta geciktiği de oluyor ama geçen ay soğan suyu içmeye başladım iki hafta içtim düzene girmesi için o ay tam gününde oldum. Bu ay da bir hafta içtim sonra döngümün ikinci haftasında kanamam oldu. vakti gelmeden adet oldum sandım ama adet değildi kanama kısa ve az sürdü. zaten doktora gittim kanamam varken rahim duvarı kalınlaşmamış daha bu adet değil dedi. Ben de soğan suyu zarar vermiştir belki diyip bıraktım içmeyi. Şimdi normal de en son 5 nisanda adet olmuştum. Bu ay hala olamadım. Ateş değerlerim de biraz yüksek gelince acaba hamile olabilir miyim dedim. Link aşağıdadır : http://www.fertilityfriend.com/courses/lesson.php?p=1;16;4205547;7bad
CNm link olmamış onu tekrar deneAdetimin ilk gününden başlayarak ateşimi ölçmedim. Bi kaç gün sonra başladım öyle. Adetim normalde de düzenli değil bazen bir hafta geciktiği de oluyor ama geçen ay soğan suyu içmeye başladım iki hafta içtim düzene girmesi için o ay tam gününde oldum. Bu ay da bir hafta içtim sonra döngümün ikinci haftasında kanamam oldu. vakti gelmeden adet oldum sandım ama adet değildi kanama kısa ve az sürdü. zaten doktora gittim kanamam varken rahim duvarı kalınlaşmamış daha bu adet değil dedi. Ben de soğan suyu zarar vermiştir belki diyip bıraktım içmeyi. Şimdi normal de en son 5 nisanda adet olmuştum. Bu ay hala olamadım. Ateş değerlerim de biraz yüksek gelince acaba hamile olabilir miyim dedim. Link aşağıdadır : http://www.fertilityfriend.com/courses/lesson.php?p=1;16;4205547;7bad
Masallah masallah ayni biz :) tutku cok onemli beraberinde ictenlik ve baglilik varsa tabi. Sizdr de var gozukuyor buna kusursuz ask diyoruz :) yalniz bu kadar cok iliski sperm sayisini azaltsa da sorun olmaz diye dusunuyorum gunde teke dusurup iki gunde bir olursa zaten istemen sey. Ama benim aklima sey geldi sporcu ya yogun antremanlardan dolayi hormonlarda degisme oluyor bencr bi ona baktirsa yeter gerci o zaman da isteksizlik olurdu o da yok. Ne zamandir deniyorsunuz?Valla bilmiyorum ki. Acaba bende mi hata var. Bende hiç hayır demiyorum. Sanki 1 gün yapmasak beni istemiyomu acaba diye düşünüyorum. Çok aşığız birbirimize. Çalıştığı yer eve yakın. Bazen ben iş yerine gidip ona uzaktan bakıyorum yanıma çağırıyorum yanağından öpüp yolluyorum. Bazende o eve kapının önünden uğrayıp beni öpüp gidiyo. Akşama kadar sabredemiyoruz. Mesajlaşıp duruyoruz. Geçenlerde annesine demiş ki eşim ölse ben intihar ederim yaşayamam. Banada diyo zaten. Bende ona diyorum ki çocuğumuz olursa öldüremezsin kendini çünkü ona sen bakmak zorundasın. Yok diyo yinede öldürürüm kendimi. Ben o zaman anladım ki normal bir aşk değil bizimkisi. Aşırı tutkulu anlatılamaz bir sevgi bu. İşte bu da fazla isteğe sebep olup sperm azlığına sebep oluyor. Tabi çocuğu olmadığı için o duyguyu daha bilmiyo :) Valla inanmıycaksınız belkide ama ilk evlendiğimiz hafta hergün 5 kere oldu. Bende çok şaşırmıştım. Yemek çok yiyo ama kilo almıyo tabi çok sağlıklı besliyorum onu. Meyve çok sever. Katı yağ hiç kullanmam. Sadece zeytin yağ ve mısır özü yağ kullanıyorum. Gdo lu veya işlenmiş gıdaları kullanmıyoruz. Her sabah yumurta vazgeçilmezimizdir. Kahve çay kesinlikle içmeyiz sadece süt ve bitki çayları içeriz. İlaç kullanmayıda sevmiyoruz. Kışın nezle olursak kendiliğinden geçiyor. Hiç grip olmadık. 100 metre koşucusu yani sporcu. Kaslarına gidiyo yedikleri bide sanırım spermlerine
Iki gun once diye biliyorum ve iki gun cinsel perhiz. Benim sut geliyor 7-8 yildir o yuzden surekli bakiliyordu.Evet çok haklısın canım süt hormonu gebeliğe engel. Onu yazmayı unuttum. İyi oldu hatırlatman. Prolaktine baktırmadan 1 gün önce göğüslerinizin uyarılmaması gerekiyor. Yani eşinize elletmeyin
İnşallahhh güzell haberlerimizzz olurrİyi akşamlar. Bu akşam eşimle dışarı çıkacağız. Hafta sonu şehir dışında olacağım. Kısa bir tatil. Bu ay bebeğim için pozitif olacağım. Herşey güzel olacak. Bol gebelik haberi bekliyorum. Bende vereceğim inşallah.
Yibbuuu bacım hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşaallahCumanın gelişi Perşembeden belli olur dedim ve sonuç bu kızlarGeçen defa heyecandan kimseyi etiketleyememiştim inşallah şimdide kimseyi unutmamışımdır.
Allah hepinizden razı olsun dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim hiç bir zamanRabbim her birimize sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh
Veson kuzum al bu tabloyu aşağı alalalalal
Eki Görüntüle 2144971
Eki Görüntüle 2144970
Veson @LeYLa_21 Cordelia hilallll @kartanesi8892 @Hayalimi_yasarken Khaleesi21 @denizege34 @Elcanki @elmol @zafrina89 @iiz kushi @masmaviyim @Melissa81 @Neslihaann @passionete @ShinSeGi @Tgbptn @tsefem28 @xDerinMavix @XXYYXXYY @ZehreNur
Yibbuuu bacım hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşaallah
Oyyyy maşalllaaahhh maşallahhhhhKızlar bat yarin kan değerim 432.5
Hatayı düzelttim. Daha önce dediğim gibi adetimin ilk gününden itibaren ateşimi ölçmedim. Grafikteki gibi 13 Nisanda başladım. 14/16 nisanda klimadan dolayı sıcaklık yüksek. Tekrar link yolluyorum inşallah bu sefer doğru linki atarımCNm link olmamış onu tekrar dene
Şimdi ff tablona bakarak birkaç şey söyleyeceğim onları düzelt.ff bugünü regl 37. Gün gösteriyor doğru mu? Doğru değilse ateş değerlerini girerken bir gün kayma olmuş onları tek tek düzelt.bir diğer şey 11 ve 13 deki ateş değerlerin tabloda nokta şeklinde kalmış.ateşini discard etmişsin .o günlere girerek ateş girdiğin kısmın tam altında küçük bir kutucuk var temperature discarded diye bir kutucuk ondaki işaretleri kaldır
Evet link olmuş CNm bir bir yanlışlık var ama listede mi ff de mi bilmiyorum.mesela 14 Nisa'nda yüksek çıktı diyorsun ama 35,9 girilmiş listede 36,4 gözüküyor.listede 11 mayıs 36. Gün gözüküyor ff de 37. Gün.tekrar ateş değerlerini ve günleri kontrol et.ya liste yanlış ya da listeyi tabloya yanlış aktarmış olabilirsinHatayı düzelttim. Daha önce dediğim gibi adetimin ilk gününden itibaren ateşimi ölçmedim. Grafikteki gibi 13 Nisanda başladım. 14/16 nisanda klimadan dolayı sıcaklık yüksek. Tekrar link yolluyorum inşallah bu sefer doğru linki atarım
https://www.fertilityfriend.com/home/6e7afb
Eski listeyi boşver o hatalı sanırım uygulamaya girdiğim değerler doğru. Bu değerler doğrultusunda ne durumdayım acabaEvet link olmuş CNm bir bir yanlışlık var ama listede mi ff de mi bilmiyorum.mesela 14 Nisa'nda yüksek çıktı diyorsun ama 35,9 girilmiş listede 36,4 gözüküyor.listede 11 mayıs 36. Gün gözüküyor ff de 37. Gün.tekrar ateş değerlerini ve günleri kontrol et.ya liste yanlış ya da listeyi tabloya yanlış aktarmış olabilirsinEki Görüntüle 2145672
Anladım.klimalı günleri şimdi discard et o kutucuk var ya orayı işaretleyeceksin.sadece şüphe duyduğun doğru olmadığını düşündüğün günleri.Eski listeyi boşver o hatalı sanırım uygulamaya girdiğim değerler doğru. Bu değerler doğrultusunda ne durumdayım acaba
Ben test yapmadım ama normal döngüme göre 22 Nisanda yumurtlama olmuş olması gerekiyor. O gün ilişki oldu ama ben 21 nisandan şüpheleniyorum. O günden önce bir iki gün bişey yapmamıştık. İki günde bir olunca daha sağlıklı olır diyorlar. İki günlük perhizden sonra 21 nisanda ilişki oldu daha dikkatli olmaya çalıştım o gece. Hemen kalkmadım. Ateş seyrine göre de sanki olabilir gibi geldi.Anladım.klimalı günleri şimdi discard et o kutucuk var ya orayı işaretleyeceksin.sadece şüphe duyduğun doğru olmadığını düşündüğün günleri.
Bana 21 ya da 29 olabilir gibi geldi.ama ff de çizgiyi 33 e çekmiş.
21 ise ovulasyon hamilesin büyük olasılık
29 ise birşey demek için erken beklemek gerek
33 ise zAten yumurtan Yen'i çatlamış demektir
Sen hangi Aralık'ta çatladığını düşünüyorsun ovu testi falan yapmış mıydın? İlişki günlerini de gir ff e
Özel hastanede ki doktora aynısını sormuştum acaba sporcu olduğu içinmi spermleri az diye ama doktor ilaç kullanıyorsa olur dedi. Belki kaslarını beslediği içinde olabilir dedi.Masallah masallah ayni biz :) tutku cok onemli beraberinde ictenlik ve baglilik varsa tabi. Sizdr de var gozukuyor buna kusursuz ask diyoruz :) yalniz bu kadar cok iliski sperm sayisini azaltsa da sorun olmaz diye dusunuyorum gunde teke dusurup iki gunde bir olursa zaten istemen sey. Ama benim aklima sey geldi sporcu ya yogun antremanlardan dolayi hormonlarda degisme oluyor bencr bi ona baktirsa yeter gerci o zaman da isteksizlik olurdu o da yok. Ne zamandir deniyorsunuz?
Bende başka doktorun yalancısıyım. Demek ki en garantisi 2 gün o zaman. Çünkü 7-8 yıl deneyim var sonuçtaIki gun once diye biliyorum ve iki gun cinsel perhiz. Benim sut geliyor 7-8 yildir o yuzden surekli bakiliyordu.
Maşş değerin çok iyi.katlanarak artsın.bebişimiz gelsin.Kızlar bat yarin kan değerim 432.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?