Maşş değerin çok iyi.katlanarak artsın.bebişimiz gelsin.
Kızlar bat yarin kan değerim 432.5
maşallah çok iyi çıkmış değerin.Katlanarak artsın inşallah
Önce klimalı günleri discard et.ateş girdiğin yerdeki küçük kutucuk var ya orası.temperature discarded .sonra ilişki günlerini gir.ardından çizgiyi 21 e kaydırmaya çalışacağızBen test yapmadım ama normal döngüme göre 22 Nisanda yumurtlama olmuş olması gerekiyor. O gün ilişki oldu ama ben 21 nisandan şüpheleniyorum. O günden önce bir iki gün bişey yapmamıştık. İki günde bir olunca daha sağlıklı olır diyorlar. İki günlük perhizden sonra 21 nisanda ilişki oldu daha dikkatli olmaya çalıştım o gece. Hemen kalkmadım. Ateş seyrine göre de sanki olabilir gibi geldi.
Evet ovulasyon düşüşü gibi .bol bol değerlendir.leke de ovulasyon lekesi olabilir.hafi bol şanslar:)Veson benim ateş yükselmedi ne düşünüyorsun?
ayrıca dün akşam 5,30 ve 8 de şeffaf akıntıyla birlikte çok çok az pembe leke geldi.
Tabloya bakmadın herhalde canım.negatif.zaten hiiiç belirti olmadan gebelik olacağına inanmıyorum ben.belirtim olmadığı için beklemiyordum zaten.Aminn kuzumm :)) dört gözle seni bekliyorum inşallah beraber artar
Tabloya bakmadın herhalde canım.negatif.zaten hiiiç belirti olmadan gebelik olacağına inanmıyorum ben.belirtim olmadığı için beklemiyordum zaten.
Muayeneye ne zaman gideceksin cnm?kan değeri süper..sağlıkla cümlemiz kucaklayalım inşlh..Siz vakit kaybetmeden söylediğim testleri yaptırın canım. Bak ne güzel engel bir durum yokmuş çok şükür. Belki bir kaç takviye o kadar. Moral bozacak bir durum yok :)
Hilalcim o iğneyi doktor yazmadan artık eczane vermiyor.önce tahlil yaptır doktor yazar mutlaka cnm..valla cok sevinerek gittiydim ama böyle olunca cok moralim bozuk döndüm.hazır hastanedeykende hic aklıma gelmedi testler.o d vitamini.takviyesini kendimiz yapsak ne olurki.
Vitaminleri kullanıyormusun cnm?Maşş değerin çok iyi.katlanarak artsın.bebişimiz gelsin.
Evet ovulasyon düşüşü gibi .bol bol değerlendir.leke de ovulasyon lekesi olabilir.hafi bol şanslar:)
Daha dün kramplarım oluyor yazmıştın sankiBaktım da testi görmedim demek ki. Ateşin gayet de güzel ilerliyor üstelik bende de hallmileyim diyebilecek bir belirti yok henüz.
Kullanadım canım.şu biesterona bu ay başlamak istiyorum.diğeri piyasada yok zaten.inş vesile olur canım.Muayeneye ne zaman gideceksin cnm?kan değeri süper..sağlıkla cümlemiz kucaklayalım inşlh..
Hilalcim o iğneyi doktor yazmadan artık eczane vermiyor.önce tahlil yaptır doktor yazar mutlaka cnm..
Vitaminleri kullanıyormusun cnm?
Muhteşem bir şey bu yaaa. Allahım inşallah hepimize yaşatsın. Zaman senin için çabuk geçsin ve sağlıkla bebişini kucağına al. Dualarımız seninleKızlar bat yarin kan değerim 432.5
SLM CNm çok şükür iyiyim.baban için geçmiş olsun inşallah ciddi birşey değildir.o tek ilişki sana bebişini getirsin inşallah Allah'a emanet ol.Veson slm nasilsin? Bu ay babamin ciddi saglik sorunlari oldugu icin hic kendimizle ilgilenemedik ve tabii atesimi de takip edemedim. Sadece 16. gun tek bir iliski oldu. Bugun de 21. gunum. Artik nasip diyorum. Sevgiler herkese.
Muayeneye ne zaman gideceksin cnm?kan değeri süper..sağlıkla cümlemiz kucaklayalım inşlh..
Hilalcim o iğneyi doktor yazmadan artık eczane vermiyor.önce tahlil yaptır doktor yazar mutlaka cnm..
Vitaminleri kullanıyormusun cnm?
Daha dün kramplarım oluyor yazmıştın sankişu iğne gibi arada saplanmalar,kramplar,yerleştiği yerde ağrı bence olmazsa olmaz.
Kullanadım canım.şu biesterona bu ay başlamak istiyorum.diğeri piyasada yok zaten.inş vesile olur canım.
Muhteşem bir şey bu yaaa. Allahım inşallah hepimize yaşatsın. Zaman senin için çabuk geçsin ve sağlıkla bebişini kucağına al. Dualarımız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?