Çok uzaklaşma buralardan bakiim :))
Günaydın karnında yada kalbinde bir çocuk büyütebilenler,günaydın başka ana babaların çocuklarını kendi çocuğuymus gibi dert edenler,bir harf ögretenler,bir yürege dokunabilenler, anneligin bir yavruyu doğurmaktan ibaret olmadığını bilenler,kalbinde çocuk sevgisi olanlar,günaydın. Anneler günümüz kutlu olsun
nasıl sevindim bilemezsin.
Allah'ım sağlıkla devamını getirsin inşallah.
Aklin yolu bir baktirdinuz mi peki sayisi az cikti mi ? Amin insallah :)Özel hastanede ki doktora aynısını sormuştum acaba sporcu olduğu içinmi spermleri az diye ama doktor ilaç kullanıyorsa olur dedi. Belki kaslarını beslediği içinde olabilir dedi.
Sizinde bizim gibi tutkulu bir aşk yaşamanıza çok sevindim. Sizede maşallah Allah hiç bozmasın
Bende başka doktorun yalancısıyım. Demek ki en garantisi 2 gün o zaman. Çünkü 7-8 yıl deneyim var sonuçta
Daha cok da olmamis insallah bekletmeden gelir bebegin :)
ÜZülmüyoruz Yen'i ay Yen'i Ümit'ler olsun inşallah.Bugün regl oldum denemede 10. Ay bitti. Az önce oldum. Cidden artık delircem.
Hormon testi sonuçlarım vs var. Aralıkta günde 1 tane klomen içip yumurta takibi yapıldığında 2 tane olmuştu. Acaba klomensiz yumurtam mı olmuyor benimÜZülmüyoruz Yen'i ay Yen'i Ümit'ler olsun inşallah.
İLAçsız takip yapılabilir elbetteHormon testi sonuçlarım vs var. Aralıkta günde 1 tane klomen içip yumurta takibi yapıldığında 2 tane olmuştu. Acaba klomensiz yumurtam mı olmuyor benim(( ilaçsız takip ettirebilir miyim ?? Kadın dığuma gidip bak bakalım yımırtam var diycem :)))
Benim hislerime göre sen 2019 a hamile gireceksin. Pozitif ol bugünlerin tadını çıkar.Bugün regl oldum denemede 10. Ay bitti. Az önce oldum. Cidden artık delircem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?