kızlarr ben kartanesi sacma sapan ceza verdıler ben de yenı uyelıkten haber vermek ıcın gırdım arkadasalrma:) bebeğimizi gördüük bu sabahh Eki Görüntüle 2146303
Maşallah size:))kızlarr ben kartanesi sacma sapan ceza verdıler ben de yenı uyelıkten haber vermek ıcın gırdım arkadasalrma:) bebeğimizi gördüük bu sabahh Eki Görüntüle 2146303
oyy maşallah sizekızlarr ben kartanesi sacma sapan ceza verdıler ben de yenı uyelıkten haber vermek ıcın gırdım arkadasalrma:) bebeğimizi gördüük bu sabahh Eki Görüntüle 2146303
Bugün adet oldum, 32. Gün başladı kaçıncı gün gideyim doktora takip için??Özele gitmek istemiyorum 6. Ayda gittim klomeni verdi geçtiİLAçsız takip yapılabilir elbette
Annemle konuştum, kızım 28 sene önce ben bile 6. Ayda seni tutturdum :) çok üzülüyorsan git aşılama yaptırın. Valla beni de delirttin kızım diyor :))) kadında da torun takıntısı yaptım. :))))Benim hislerime göre sen 2019 a hamile gireceksin. Pozitif ol bugünlerin tadını çıkar.
200 bin çıktı sperm sayısı. 50 bin tanesi ileri hareketli. Yani çok az. Benimde yumurta rezervim yaşım itibariyle azaldı. Onun için evde kendi kendimi aşılıycam. Bu gün ya da yarın yumurtlama günüm. Bu gece ve yarın kendimi aşılıycam. Bakalım şansıma tutarsa. Aşı çubuğunu açınca resmini çekip paylaşıcam.Aklin yolu bir baktirdinuz mi peki sayisi az cikti mi ? Amin insallah :)
1de yeter bence benim doktor garanti olsun diye diyordur. Sonucta ortak bir karar var elletme sikma :)
Sağol canım benim amin hepimizin bebişleri allahın izniyle bekletmeden gelsin. Benim tek derdim yumurtalarım bitmeden eşimle evlat sahibi olabilmek. Yoksa onun hiç çocuğu olmuycak. Anca ben ölürsem o da başkasıyla evlenirse o zaman belki olur. Ona bunu söylediğimde de sen ölürsen bende ölürüm demese daha rahat edicem işte ama anlamıyo beni.Daha cok da olmamis insallah bekletmeden gelir bebegin :)
Lütfen üzülme. Valla üzülenleri gördükçe ağlayasım geliyor. O acıyı çok iyi anlıyorum ama üzülürsek yumurtalarımız sağlıklı gelişmiyor. Ümidimizi kesmeden çalışmaya devam etmeliyiz ki Allah hepimize versinBugün regl oldum denemede 10. Ay bitti. Az önce oldum. Cidden artık delircem.
Maşallah Allah nazarlardan korusun çok sevindimkızlarr ben kartanesi sacma sapan ceza verdıler ben de yenı uyelıkten haber vermek ıcın gırdım arkadasalrma:) bebeğimizi gördüük bu sabahh Eki Görüntüle 2146303
Klomeni denemenin kaçıncı ayında kullandın en son. 10 cu denemendesin şu an yani 6 cı denemendemi kullandın yoksa geçen yıl 6 cı aydamı kullandın onu anlamadım ben.Bugün adet oldum, 32. Gün başladı kaçıncı gün gideyim doktora takip için??Özele gitmek istemiyorum 6. Ayda gittim klomeni verdi geçtiben ilaçsız oluyor mu ona baktırcam. Sanırım kafama taktığım için ileri atıyor hamile kalma zamanımı (
Maşallahh size :)) ne kadarlık çıktı usg de? Kalp atışı duyuldu mu?
Maşallah size:))
oyy maşallah size
Maşallah Allah nazarlardan korusun çok sevindimSağlıkla büyüsün inşallah
Geçen yıl haziranda korunmayı bıraktık aralıkta olmayınca özel bir kliniğe gittim. Aralık ayında denememizin 6. Ayı dememe rağmen kadın hiç yımurtam oluyor mu olmuyor mu bakmadan günde 1 tane klomen en ovitrrelle iğne verdi. Çaresizdim içtim. AMA O KADAR Stres yaptım ki oldu mu olmadı mı ya çatlamazsa ya kist olursa. O ay hamile kalmadım hemen başka bir doktora gidip kist filan yapmış mı baktırdım. Hayır yok.Klomeni denemenin kaçıncı ayında kullandın en son. 10 cu denemendesin şu an yani 6 cı denemendemi kullandın yoksa geçen yıl 6 cı aydamı kullandın onu anlamadım ben.
Sadece aralık ayında 5 gün günde 1 tane içtim. Sonra bıraktım. Başka doktor kendi halinizde deneyin lütfen. 6. Ayda 27 yaşında birine tedaviye mi başlanır dedi.Geçen yıl haziranda korunmayı bıraktık aralıkta olmayınca özel bir kliniğe gittim. Aralık ayında denememizin 6. Ayı dememe rağmen kadın hiç yımurtam oluyor mu olmuyor mu bakmadan günde 1 tane klomen en ovitrrelle iğne verdi. Çaresizdim içtim. AMA O KADAR Stres yaptım ki oldu mu olmadı mı ya çatlamazsa ya kist olursa. O ay hamile kalmadım hemen başka bir doktora gidip kist filan yapmış mı baktırdım. Hayır yok.
Ama 6. Ayda size direkt klomeni verip geçmesi gerizekalıllıktan başla şey değil dedi. İçmeyin kendiniz deneyin dedi. Bende bu ay gidip sadece yumırtam olmuş mı?? Çatlamış mı ?? İlaç vs olmadan buna baksın istiycem 32. Gün adet oluyorum düzenli sayılır. Kaçıncı gün gideyim 14. Gün iyi mi???
Canım hormonlarınl da sorun yok tu sanırım. Yumurta takibi yaptir 14 geç olabilir 12. Gün başla gitmeye. 2 günde bir baktir. Ateş olcumlerini de mutlaka yap. Hayırlı olsun. Yakında bebeğin seninle olur inşallah. Annenin dediği gibi asilama da yaptırabilirsiniz.Annemle konuştum, kızım 28 sene önce ben bile 6. Ayda seni tutturdum :) çok üzülüyorsan git aşılama yaptırın. Valla beni de delirttin kızım diyor :))) kadında da torun takıntısı yaptım. :))))
Canım maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin.kızlarr ben kartanesi sacma sapan ceza verdıler ben de yenı uyelıkten haber vermek ıcın gırdım arkadasalrma:) bebeğimizi gördüük bu sabahh Eki Görüntüle 2146303
Amh testi yaptırmadım. Fsh lh testinde lh ım fsh a göre birazcık yüksek ama ikiside normal değerler... fsh : Keçiboynuzu pekmezi yumurtlamayada iyi geliyor mu onu içicem. Ve ateşimi düzenli takip edcem bu ay teşekkür ederim.Canım hormonlarınl da sorun yok tu sanırım. Yumurta takibi yaptir 14 geç olabilir 12. Gün başla gitmeye. 2 günde bir baktir. Ateş olcumlerini de mutlaka yap. Hayırlı olsun. Yakında bebeğin seninle olur inşallah. Annenin dediği gibi asilama da yaptırabilirsiniz.
coksagolcanım yazmazlarsa sıldırıcem sonra cok arkadasm merak etms baska konuda merakta bırakmak ıstemedim eger verırlerse de bdaha girmem kendileri bilir hıcbısey yapmadan ınsanların zevkıne gore yasaklıyolar sacma sapan bi sistem ztn :) darısı basına canm.Canım maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin.İkinci üyelik falan diye ceza yeme sakin dikkat et.
Oyy masallah canim cok sevindim saglikla gelsin insallah. :)kızlarr ben kartanesi sacma sapan ceza verdıler ben de yenı uyelıkten haber vermek ıcın gırdım arkadasalrma:) bebeğimizi gördüük bu sabahh Eki Görüntüle 2146303
200 bin çıktı sperm sayısı. 50 bin tanesi ileri hareketli. Yani çok az. Benimde yumurta rezervim yaşım itibariyle azaldı. Onun için evde kendi kendimi aşılıycam. Bu gün ya da yarın yumurtlama günüm. Bu gece ve yarın kendimi aşılıycam. Bakalım şansıma tutarsa. Aşı çubuğunu açınca resmini çekip paylaşıcam.
Sağol canım benim amin hepimizin bebişleri allahın izniyle bekletmeden gelsin. Benim tek derdim yumurtalarım bitmeden eşimle evlat sahibi olabilmek. Yoksa onun hiç çocuğu olmuycak. Anca ben ölürsem o da başkasıyla evlenirse o zaman belki olur. Ona bunu söylediğimde de sen ölürsen bende ölürüm demese daha rahat edicem işte ama anlamıyo beni.
Lütfen üzülme. Valla üzülenleri gördükçe ağlayasım geliyor. O acıyı çok iyi anlıyorum ama üzülürsek yumurtalarımız sağlıklı gelişmiyor. Ümidimizi kesmeden çalışmaya devam etmeliyiz ki Allah hepimize versin
Maşallah Allah nazarlardan korusun çok sevindimSağlıkla büyüsün inşallah
Bazi hamileler de sadece bulanti olurmus kusma olmazmis insallah en iyi sekilde gecer seninki. Gerci benim de 6. Haftalarda sadece ogurme oluyordu hatirliyorum 12mart gunu kusmustum ilk sonra hep devami geldi. Iki haftadir azalmisti benim bulantilar geri geldi iki gundur
Kendime çok iyi baktığım için ve sanırım birazcıkta genetik olduğu için yaşımı göstermiyorum. Zaten onun için eşimde yaşımı ufak zannedip bana aşık olmuştu sonra yaşımı duyunca şok olmuştu ama aşk işte vazgeçemiyor insan ve evlendik. Ben 43 yaşındayım eşimde benden 21 yaş ufakOyy masallah canim cok sevindim saglikla gelsin insallah. :)
Insallah ise yarar da herkese umut olursun :) ayrica oyle kotu de dusunmeyin uzun saglikli omrunuz olsun insallah. Yasiniz kac ki fotografta gayet genc duruyorsunuz :)
yaa ınsallah gecer cokdıkkat et tuzlu seyler yemeye calıs. annemin ablamların oyle dedıgın gb açken gelıyormus bulantı yıyınce gıdıyormus ama bakacam duruma göreBazi hamileler de sadece bulanti olurmus kusma olmazmis insallah en iyi sekilde gecer seninki. Gerci benim de 6. Haftalarda sadece ogurme oluyordu hatirliyorum 12mart gunu kusmustum ilk sonra hep devami geldi. Iki haftadir azalmisti benim bulantilar geri geldi iki gundur
Masallah gostermiyorsunuz. Asilamayi bi deneyin de bakalim nolcak bana sanki ise yarayacak gibi geliyor. :)Kendime çok iyi baktığım için ve sanırım birazcıkta genetik olduğu için yaşımı göstermiyorum. Zaten onun için eşimde yaşımı ufak zannedip bana aşık olmuştu sonra yaşımı duyunca şok olmuştu ama aşk işte vazgeçemiyor insan ve evlendik. Ben 43 yaşındayım eşimde benden 21 yaş ufak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?