Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaa ınsallah gecer cokdıkkat et tuzlu seyler yemeye calıs. annemin ablamların oyle dedıgın gb açken gelıyormus bulantı yıyınce gıdıyormus ama bakacam duruma göre
Kuzum sanslisin genlerinden dolayi bence bu konuda anneye cekiyor gibi kizlar :) biseylerle bastirabilmek guzel. Benim annem de 7.5ay kusmus ve ben 8aylik 2400 dogmusum. Anneme cekmekten korkuyorum. Ben biseylerle bastiramiyorum bulanirken yersem bastirsin diye onu da kusuyorum canim ya.

canımm senı anca yasayan anlar dimi Allahım bol şifa versın tezzamanda düzelir inşallah halsız gucsuz yapıyor insanı bulantı en zor seylerden bırı bıanonce kendne gel ınsallah

Masallah gostermiyorsunuz. Asilamayi bi deneyin de bakalim nolcak bana sanki ise yarayacak gibi geliyor. :)
İnşallah ama tutmazsada pes etmeden her ay deniycem. Birazda polyannacılık oynayıp psikolojimi bozmamaya çalışıyorum :) Doktor 2 yıl sonra yumurtan bitebilir menapoza girebilirsin dedi

Adetin 3. Günü gitmelisin cnm

Adetin 3. Günü gitmelisin cnm
Ben hormon vs testi yaptırmadan. Sadece yumurtam oluşuyor mu kendiliğinden ve çatlıyor mu bunu görmek istiyorum. 12. Gün ve 21. Gün şeklinde 2 randevu alıcam en az. Hormon testlerini aralık ayında yaptırdım gerçi değişiyormuş sanırım hemen her ay bir arkadaş söyledi. Bu ay sadece yumurtam var mı çatladı mı bu iki sorunun cevabını arıyorum :))
Tabi ateşimide yarından itibaren düzenli takip edicem saat filan kurup.

Bu testde bişey varmi kizlar ya

Eklentiler

• 20180514_150849.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 110
canımm senı anca yasayan anlar dimi Allahım bol şifa versın tezzamanda düzelir inşallah halsız gucsuz yapıyor insanı bulantı en zor seylerden bırı bıanonce kendne gel ınsallah
Insallah canimm. Cok zor gercekten ama gecen defa herkes iyi dilekte bulunmustu o agladigim gun :) o gunden beri rahattim. Burda cok guzel bir enerji var bir suru iyiliklerle dolu kadin iyi dilekte bulununca ise yaramamasi imkansiz.
İnşallah ama tutmazsada pes etmeden her ay deniycem. Birazda polyannacılık oynayıp psikolojimi bozmamaya çalışıyorum :) Doktor 2 yıl sonra yumurtan bitebilir menapoza girebilirsin dedi
durmak yok :) rezerv kontrolu yaptirdiysaniz dogru demistir tup dusunmuyor musunuz peki?

H Hayallidya7 Gerçekten 27 yaşındayken 6 cı ayda klomen vermesi çok saçma olmuş. Yazdığın kan değerlerinde folikül var ve gelişiyor olarak gözüküyor. Sadece ilaçsız yumurta takibi bencede çok mantıklı ama bazen erken çatlayabiliyor. Bana kalırsa 10 cu günden başla çünkü şubat ayında ben doktora yumurta takibi için gitmiştim 10 cu günde gel demişti ve çatlamış dedi. Çatlama iğnesinede gerek kalmamışdı. Tabi o yumurtam klomenle olgunlaşmıştı. 1 kere klomen kullandım bir daha korktum kist olur diye. Tekrar kullanmak için 6 ay geçmesi gerekirmiş dediler. Bide 6 ay etkisi olduğundan diğer yumurtalarda gelirmiş arkasından. Diğer bilgileride doktorun yardımcısı anlatmışdı.

kesinlikle canım kadın dayanışmasıı ve başkasına edılen dualar cok daha tesırlı bılıyorsun e meleğin de var içinde o da senın ıcın dua edıyorrr ki :)

Anladım CNm.hadi inşallah bu ay şans seninle olsun

Sanirim değerler normal . Amh da önemli ona da bir ara baktir. Keçiboynuzu erkeklere iyi geliyor kadınlarda faydasını bilmiyorum. Dr. Rezervin az ya da çok dedi mi muayene de .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…