İnşallah büyür cnm hadi inşallah iki şansın olur.takip mi yaptıracaksın sen deKızlar muayene oldum 2 yumurta var biri 10 mm diğeri 8 mm buyur mu bilmem. Dr a sordum H Hayallidya7 yumurta takibi için adetin 2 yada 3. Günü başlamak lazım dedi.
Kızlar muayene oldum 2 yumurta var biri 10 mm diğeri 8 mm buyur mu bilmem. Dr a sordum H Hayallidya7 yumurta takibi için adetin 2 yada 3. Günü başlamak lazım dedi.
Hayır hiçbir şey demedi. Gerizekalı kadın hatırladıkca deliriyorum. 6. Ay olmamış korkmuşum. İç iç klomenden bişi olmaz iç aptal insana uydum. Başka doktor. Değerleriniz normal. Kendi halinizde denemeniz lazım ama özel klinik olduğu için sizden para tırtıktalamak istemiş şöyle düşünün kuaföre gittiniz ayy saçımı kestirsem mi zamanı gelmiş mi deseniz o siz şimdi git 1-2 ay sonra gel kırıklarını alalım demez. Tamam keselim saçlarınızı ders sizin aceleciliğinizde bundan faydalanılmıştır dedi. Rezverv bilgi vermedi günde 1 klomenle 2 tane 18 mm yumırtam olmuştu. AralıktaSanirim değerler normal . Amh da önemli ona da bir ara baktir. Keçiboynuzu erkeklere iyi geliyor kadınlarda faydasını bilmiyorum. Dr. Rezervin az ya da çok dedi mi muayene de .
Yok canım. Muayene oldum. Yara var sanmıştım. Acı olmuştu. Çok şükür yokmuş. Bakmisken sordum yumurta var mi diye. İnşallah ikisi de büyür. Sağol canım.İnşallah büyür cnm hadi inşallah iki şansın olur.takip mi yaptıracaksın sen de
Bence durumun çok iyi. Bende iki ay kullandım. Tek yumurta büyümüştü. Diğerleri büyümedi. Denemeye devam. Bozma moralini.Hayır hiçbir şey demedi. Gerizekalı kadın hatırladıkca deliriyorum. 6. Ay olmamış korkmuşum. İç iç klomenden bişi olmaz iç aptal insana uydum. Başka doktor. Değerleriniz normal. Kendi halinizde denemeniz lazım ama özel klinik olduğu için sizden para tırtıktalamak istemiş şöyle düşünün kuaföre gittiniz ayy saçımı kestirsem mi zamanı gelmiş mi deseniz o siz şimdi git 1-2 ay sonra gel kırıklarını alalım demez. Tamam keselim saçlarınızı ders sizin aceleciliğinizde bundan faydalanılmıştır dedi. Rezverv bilgi vermedi günde 1 klomenle 2 tane 18 mm yumırtam olmuştu. Aralıkta
Canım gözün aydın. Maşallahkızlarr ben kartanesi sacma sapan ceza verdıler ben de yenı uyelıkten haber vermek ıcın gırdım arkadasalrma:) bebeğimizi gördüük bu sabahh Eki Görüntüle 2146303
canım ne kadar düşüncelisinn çok mutlu ettin benii evet 1. yılımız çifte kutlama yapacagız bu akşamCanım gözün aydın. Maşallah. Darısı kalp atışlarını duymaya . Sağlıkla büyüsün. Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin . Bugün sanırım yıldönümünüzdü. Kutluyorum. Hep mutlu olun. Sağlıkla çoğalın .
Bana acil yardım et lütfen acil yardıma ihtiyacım var ben bugün kan testi verdim sonuçlar için yarın gel dedi doktor. Az önce mhrs e nabızdan tahlil sonucuma baktım. 14.8 yazıyor bu ne demek Allah için yardım et bilgi ver banaÖnce klimalı günleri discard et.ateş girdiğin yerdeki küçük kutucuk var ya orası.temperature discarded .sonra ilişki günlerini gir.ardından çizgiyi 21 e kaydırmaya çalışacağız
Canım bu değer eğer betahcg ise tebrikler hamilesin.Bana acil yardım et lütfen acil yardıma ihtiyacım var ben bugün kan testi verdim sonuçlar için yarın gel dedi doktor. Az önce mhrs e nabızdan tahlil sonucuma baktım. 14.8 yazıyor bu ne demek Allah için yardım et bilgi ver bana
İnşallah inşallah Allah razı olsun yarın tekrar gidecem hastaneye nasıl sabah olacak bilmiyorum başka bişey çıkmaz inşallahCanım bu değer eğer betahcg ise tebrikler hamilesin.. Yalnız değerin biraz düşük bu da yeni başlayan bir gebeliği gösteriyor. Aynı yerden 2 günü bir tekrar kan testi yaptır. Düzenli artışını takip edersin
Hayırlısı olsun bakalım. Durumum çok iyi maşallah ama olmuyorBence durumun çok iyi. Bende iki ay kullandım. Tek yumurta büyümüştü. Diğerleri büyümedi. Denemeye devam. Bozma moralini.
Bana acil yardım et lütfen acil yardıma ihtiyacım var ben bugün kan testi verdim sonuçlar için yarın gel dedi doktor. Az önce mhrs e nabızdan tahlil sonucuma baktım. 14.8 yazıyor bu ne demek Allah için yardım et bilgi ver bana
Ayyyy inşallah inşallah şaun heyecandan ölmek üzereyim. Kesinleşince size de söylerimBüyük olasılıkla 30. Gün çatlama oldu. değerinde ovuya göre normal o zaman :) tebrik ederim sağlıcakla ilerlesin insallah :))
AAa şimdi fark ettim çok teşekkür ederim.Kızlar muayene oldum 2 yumurta var biri 10 mm diğeri 8 mm buyur mu bilmem. Dr a sordum H Hayallidya7 yumurta takibi için adetin 2 yada 3. Günü başlamak lazım dedi.
Rezerv kontrolüne gitmeden önce devlet hastanesindeki doktor sadece fsh ı ma bakarak 2 yıl sonra menapoza girme ihtimalin var dedi. Sonra tüp bebek merkezine medical park hastanesine gittik. Ordaki doktor rezerv azalmış ama illa tüp bebek için acele etmenize gerek yok dedi. Balıkesir de oturduğumuz için git gel zor olur ondan şimdilik kendiniz deneyin 1 yıl sonra gebelik olmazsa tekrar düşünürsünüz tüp bebeği dedi. Banada mantıklı geldi ve gereksiz yerede masraf olmasını istemedim. Zaten eşim çok istemiyo ben onun çocuksuz kalmasını istemediğim için uğraşıyorum. Şu an anlamıyor ama ilerde istesede yapamıycam. Erkeklerde kadındaki gibi çocuk isteme duygusu çok yok. İlk eşimden iyi ki 3 çocuğum var. Bakabilecek imkanım olsa (hem maddi hem manevi) valla 15 tane çocuğum olsun isterdim.durmak yok :) rezerv kontrolu yaptirdiysaniz dogru demistir tup dusunmuyor musunuz peki?
Hiç sorma valla çok haklısın canım ama dur desem yanlış anlar. Zaten benim kadar çok istemiyo çocuğu olsun diye. İlerde pişman olucak işte ama gelde ona anlat anlamaz şimdiRemicik canım sizdeki sorun bizimkinin tam tersi :)) Biraz ara verirseniz spermler oluşacak ama sürekli tüketim halindesiniz :)))
HCG ise hamilesin :)Bana acil yardım et lütfen acil yardıma ihtiyacım var ben bugün kan testi verdim sonuçlar için yarın gel dedi doktor. Az önce mhrs e nabızdan tahlil sonucuma baktım. 14.8 yazıyor bu ne demek Allah için yardım et bilgi ver bana
Çok teşekkür ederim canım bugün muhtemelen tekrar kan istemezler benden daha dün verdim bugün sonuçlar için gidecem doktor sonucu söylemedi ben e nabızdan gördüm. Müsait olunca uygulamadaki değişiklikleri yapacam ama uygulama açılmıyor bu aralar kendi kendine kapandı kurcalamam gerek müsait olunca yaparım haber veririm sanaM MerakRkn cnm inşallah değerin kat kat artar.bugünki sonucun çıkınca da mutlaka yaz .değere göre 29. Ya da 30. Gün çatlamış olmalısın.artık tablo ile işin olmaz ama örnek tablo olarak aşağı inecek tablon o yüzden müsait olunca tablonda düzeltmeler yapmanı istiyorum.
1.ilişki günlerini gir
2.çizginin yerini kaldırabilmek için bazı oynamalar yapmalıyız bu yüzden 12 ve 26 daki ateş değerlerini (temperature discarded) etmeni istiyorum.çixgi kaymazsa başka oynamalar yaparız
3.son 4 günün ateş değerleri Yok.ateş ölçmeyi bıraktın mı? Ölçtüysen onları da gir
4.bir de idrar ya da kan testi hangilerini hangi gün yaptıysan onları girmeni istiyorum.ateş girdiğimiz kısımda tests diye bir kısım var orda pregnancy test + idrar testi.kan testi için ise blood+ gireceksin
5.varsa akıntı bilgilerini de gir.
Cervical fluid kısmı var ordan giriyorsun
Şimdilik aklıma gelenler bunlar CNm.bunları gir tekrar bakalım tabloya tekrardan tebrikler çok sevindim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?