Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sen yine yapmışsın ben hayatta kataterin ucunu oraya denk getiremezdim valla bravo :) İnşallah hayırlı bir sonuç alırsın canım ümitsizliğe kapılma birde ilişkiyi gün aşırıya çevirirseniz daha sağlıklı olur.. Günü kaçırmak gibi bir derdiniz zaten yok.

Yaptın asilamayi. Hayırlı olsun. Sonucu bekleyeceğiz artık.

Kızlar bende hsg çektirdim tüpler temiz çıktı şükür. Dr adetin 5. Günü folikül yok dedi ama bugün ateşte 0,2 artış var. Benim yumurta çatladıktan sonra genelde böyle oluyor. Dün 12. Gündü büyüyüp çatlamış olma ihtimali var mı ya. Eşim de dün uyuyakaldı yani ilişki de olmadı. Gene tam zamanını kaçırdık diye acayip sinir oldum.

Ateşin yükselişe geçmiş gibi yatın daha da yükselir sanırım.bu durumda ff çizgiyi düne yada bugüne çekebilir.çizginin yeri bundan sonraki ateşin değerlerine bağlı.sen aşılamanı da ilişkilerini de yap yarınki ateşten ne olduğunu anlarız.bir de son iki gün ölçüm saati sıkıntılı ff içi boş gösteriyor.hep aynı saatte ölçüyorsan tempurature time kısmından ölçüm saatlerini düzelt

Gözün aydın canım. Hsg sonrası şansın daha yüksek. Bu ayı pas geç gelecek aya hazırla kendini

İki tane ateş değeri ile anlamak güç sen ölçmeye devam et anlarız.bir de hsg çektirdiğin güne ıvf&a.r.t. Kısmından hsg gir tabloya.çalışmaları da hemen başlatın.hadi inşallah hsg sonrası hamile kalan çok:)

Hsgyi girdim cnm ama ne bilim sanki dün gibi geldi ama yrnki ateşden anlarız. 5. Gün folikül olmayıp 12. Gün nasıl yumurta çatlar. Onu da aklım almadı. Neyse zaten bu ay zor gibi. Gelecek ay aşılama inş bi aksilik olmazsa.

Gözün aydın canım. Hsg sonrası şansın daha yüksek. Bu ayı pas geç gelecek aya hazırla kendini
Cnm dr bu ayı değerlendirin dedi. Zaten gelecek aya da aşılama olcak. Hatta dedim radyasyon sıkıntı olmaz mı diye. Daha folikül bile değil bişey olmaz asıl şimdi şansın yüksek dedi.

Cnm dr bu ayı değerlendirin dedi. Zaten gelecek aya da aşılama olcak. Hatta dedim radyasyon sıkıntı olmaz mı diye. Daha folikül bile değil bişey olmaz asıl şimdi şansın yüksek dedi.

Dr. yumurta olmadığını söylediği için gelecek ay dedim kuzum ama değerlendir dediyse vardır bildiği birşey. Fazla mesai göz çıkarmaz

Hayirli olsun. İnşallah gebelik haberini alırız en kısa sürede. Doktorun 5. Günü yok demiş sonra değerlendir demiş bir sorsana arayıp var mi yok mu kaç mm. Ay bu doktorlar bakmisken söylese herşeyi ölürler

Ayy evet ya bir de özel hastanede profa gidiyorum. Cahil biri olsam hiç bişey öğrenemicem. Araştırıp ettiğim için soru sorabiliyorum da az da olsa bişeyler öğreniyorum. Zaten kısa zamanda büyüyor gibi bişey dedi. Hsg zamanı da korkumdan aklıma bişey gelmedi.Bir daha baktırmadım yumurtaya.

Evet canım haklısın ama anca diğer ay ovülasyona bi kaç gün kalası ilişkiyi gün aşırı yapmaya çalışıcam. Diğer zamanlar ona dur deme olasılığım yok

Çok teşekkür ediyorum. Hemen bakıcam şimdi ff ye

Mantikli biraz beklemek allah bagislasin ne guzel 3cocugunuz varmis :) o yaslarda erkek kardesim var tahmin edebiliyorum cocuk fikrine uzak oluyorlar bizimki evlilige bile uzak hatta. Erkeklerin hissiyatlari bizim gibi degil ki biz bi cocugun ozlemiyle beklerken bile anac duygularla bekliyoruz. Onlar kucaklarina alinca idraak ediyorlar babaligi :)

Selam kızlar. Yaklaşık 3.5 sene önce ben de bu yöntemi kullanarak gebe kalmıştım. Gerçi ben tedavi de görmüştüm ama neyse. Çok eğlenceli güzel bir yöntemdir. 2. bebeği düşündüğümde yine kullanıcam Sizler de hayırlısıyla evlatlarınızı kucağınıza alırsınız inşallah, sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…