Ben bu sabah kendimi aşılamayı denedim ama başardım mı ona bile emin olamadım. Rahim ağzına kateterin ucunu denk getirmek o kadar zor ki. 1 saat uğraştım. Kimseye tek başına yapmasını tavsiye etmiyorum. Ben artık ümidimi kaybettim. Hamile kalabileceğime inanmıyorum ama yinede her ay çabalamaya devam edicem. Dün tükürükle ovülasyon testimde bütün gün geceye kadar eğrelti otları vardı. Bu sabah baktım yoktu. Sence acaba bu sabah geçmi kaldım aşılama denemesi içinVeson
Yaptın asilamayi. Hayırlı olsun. Sonucu bekleyeceğiz artık.Ben bu sabah kendimi aşılamayı denedim ama başardım mı ona bile emin olamadım. Rahim ağzına kateterin ucunu denk getirmek o kadar zor ki. 1 saat uğraştım. Kimseye tek başına yapmasını tavsiye etmiyorum. Ben artık ümidimi kaybettim. Hamile kalabileceğime inanmıyorum ama yinede her ay çabalamaya devam edicem. Dün tükürükle ovülasyon testimde bütün gün geceye kadar eğrelti otları vardı. Bu sabah baktım yoktu. Sence acaba bu sabah geçmi kaldım aşılama denemesi içinVeson
Ateşin yükselişe geçmiş gibi yatın daha da yükselir sanırım.bu durumda ff çizgiyi düne yada bugüne çekebilir.çizginin yeri bundan sonraki ateşin değerlerine bağlı.sen aşılamanı da ilişkilerini de yap yarınki ateşten ne olduğunu anlarız.bir de son iki gün ölçüm saati sıkıntılı ff içi boş gösteriyor.hep aynı saatte ölçüyorsan tempurature time kısmından ölçüm saatlerini düzeltBen bu sabah kendimi aşılamayı denedim ama başardım mı ona bile emin olamadım. Rahim ağzına kateterin ucunu denk getirmek o kadar zor ki. 1 saat uğraştım. Kimseye tek başına yapmasını tavsiye etmiyorum. Ben artık ümidimi kaybettim. Hamile kalabileceğime inanmıyorum ama yinede her ay çabalamaya devam edicem. Dün tükürükle ovülasyon testimde bütün gün geceye kadar eğrelti otları vardı. Bu sabah baktım yoktu. Sence acaba bu sabah geçmi kaldım aşılama denemesi içinVeson
Kızlar bende hsg çektirdim tüpler temiz çıktı şükür. Dr adetin 5. Günü folikül yok dedi ama bugün ateşte 0,2 artış var. Benim yumurta çatladıktan sonra genelde böyle oluyor. Dün 12. Gündü büyüyüp çatlamış olma ihtimali var mı ya. Eşim de dün uyuyakaldı yani ilişki de olmadı. Gene tam zamanını kaçırdık diye acayip sinir oldum.
İki tane ateş değeri ile anlamak güç sen ölçmeye devam et anlarız.bir de hsg çektirdiğin güne ıvf&a.r.t. Kısmından hsg gir tabloya.çalışmaları da hemen başlatın.hadi inşallah hsg sonrası hamile kalan çok:)Kızlar bende hsg çektirdim tüpler temiz çıktı şükür. Dr adetin 5. Günü folikül yok dedi ama bugün ateşte 0,2 artış var. Benim yumurta çatladıktan sonra genelde böyle oluyor. Dün 12. Gündü büyüyüp çatlamış olma ihtimali var mı ya. Eşim de dün uyuyakaldı yani ilişki de olmadı. Gene tam zamanını kaçırdık diye acayip sinir oldum.
Hsgyi girdim cnm ama ne bilim sanki dün gibi geldi ama yrnki ateşden anlarız. 5. Gün folikül olmayıp 12. Gün nasıl yumurta çatlar. Onu da aklım almadı. Neyse zaten bu ay zor gibi. Gelecek ay aşılama inş bi aksilik olmazsa.İki tane ateş değeri ile anlamak güç sen ölçmeye devam et anlarız.bir de hsg çektirdiğin güne ıvf&a.r.t. Kısmından hsg gir tabloya.çalışmaları da hemen başlatın.hadi inşallah hsg sonrası hamile kalan çok:)
Cnm dr bu ayı değerlendirin dedi. Zaten gelecek aya da aşılama olcak. Hatta dedim radyasyon sıkıntı olmaz mı diye. Daha folikül bile değil bişey olmaz asıl şimdi şansın yüksek dedi.Gözün aydın canım. Hsg sonrası şansın daha yüksek. Bu ayı pas geç gelecek aya hazırla kendini
Cnm dr bu ayı değerlendirin dedi. Zaten gelecek aya da aşılama olcak. Hatta dedim radyasyon sıkıntı olmaz mı diye. Daha folikül bile değil bişey olmaz asıl şimdi şansın yüksek dedi.
Hayirli olsun. İnşallah gebelik haberini alırız en kısa sürede. Doktorun 5. Günü yok demiş sonra değerlendir demiş bir sorsana arayıp var mi yok mu kaç mm. Ay bu doktorlar bakmisken söylese herşeyi ölürlerHsgyi girdim cnm ama ne bilim sanki dün gibi geldi ama yrnki ateşden anlarız. 5. Gün folikül olmayıp 12. Gün nasıl yumurta çatlar. Onu da aklım almadı. Neyse zaten bu ay zor gibi. Gelecek ay aşılama inş bi aksilik olmazsa.
Ayy evet ya bir de özel hastanede profa gidiyorum. Cahil biri olsam hiç bişey öğrenemicem. Araştırıp ettiğim için soru sorabiliyorum da az da olsa bişeyler öğreniyorum. Zaten kısa zamanda büyüyor gibi bişey dedi. Hsg zamanı da korkumdan aklıma bişey gelmedi.Bir daha baktırmadım yumurtaya.Hayirli olsun. İnşallah gebelik haberini alırız en kısa sürede. Doktorun 5. Günü yok demiş sonra değerlendir demiş bir sorsana arayıp var mi yok mu kaç mm. Ay bu doktorlar bakmisken söylese herşeyi ölürler
:) oyle valla. Kurban olurum ben ona etsin tabi. anasi da guzel seyler gondersin ona :)kesinlikle canım kadın dayanışmasıı ve başkasına edılen dualar cok daha tesırlı bılıyorsun e meleğin de var içinde o da senın ıcın dua edıyorrr ki :)
Ahh cnm ya keşke çıkarmasa ama benimki hemen arıza yapıyor. Hem hasta olmamayı hem hamile kalmayı başarmaya çalışıyorum:)Dr. yumurta olmadığını söylediği için gelecek ay dedim kuzum ama değerlendir dediyse vardır bildiği birşey. Fazla mesai göz çıkarmaz
Evet canım haklısın ama anca diğer ay ovülasyona bi kaç gün kalası ilişkiyi gün aşırı yapmaya çalışıcam. Diğer zamanlar ona dur deme olasılığım yokSen yine yapmışsın ben hayatta kataterin ucunu oraya denk getiremezdim valla bravo :) İnşallah hayırlı bir sonuç alırsın canım ümitsizliğe kapılma birde ilişkiyi gün aşırıya çevirirseniz daha sağlıklı olur.. Günü kaçırmak gibi bir derdiniz zaten yok.
Sağol canım ama çok ümitli değilimYaptın asilamayi. Hayırlı olsun. Sonucu bekleyeceğiz artık.
Keşke öyle grafik olmasaydı da yumurtlama günüme sperm kalsaydı. Eşime dert anlatamıyorum işte. Dur desem alınır
Çok teşekkür ediyorum. Hemen bakıcam şimdi ff yeAteşin yükselişe geçmiş gibi yatın daha da yükselir sanırım.bu durumda ff çizgiyi düne yada bugüne çekebilir.çizginin yeri bundan sonraki ateşin değerlerine bağlı.sen aşılamanı da ilişkilerini de yap yarınki ateşten ne olduğunu anlarız.bir de son iki gün ölçüm saati sıkıntılı ff içi boş gösteriyor.hep aynı saatte ölçüyorsan tempurature time kısmından ölçüm saatlerini düzelt
Mantikli biraz beklemek allah bagislasin ne guzel 3cocugunuz varmis :) o yaslarda erkek kardesim var tahmin edebiliyorum cocuk fikrine uzak oluyorlar bizimki evlilige bile uzak hatta. Erkeklerin hissiyatlari bizim gibi degil ki biz bi cocugun ozlemiyle beklerken bile anac duygularla bekliyoruz. Onlar kucaklarina alinca idraak ediyorlar babaligi :)Rezerv kontrolüne gitmeden önce devlet hastanesindeki doktor sadece fsh ı ma bakarak 2 yıl sonra menapoza girme ihtimalin var dedi. Sonra tüp bebek merkezine medical park hastanesine gittik. Ordaki doktor rezerv azalmış ama illa tüp bebek için acele etmenize gerek yok dedi. Balıkesir de oturduğumuz için git gel zor olur ondan şimdilik kendiniz deneyin 1 yıl sonra gebelik olmazsa tekrar düşünürsünüz tüp bebeği dedi. Banada mantıklı geldi ve gereksiz yerede masraf olmasını istemedim. Zaten eşim çok istemiyo ben onun çocuksuz kalmasını istemediğim için uğraşıyorum. Şu an anlamıyor ama ilerde istesede yapamıycam. Erkeklerde kadındaki gibi çocuk isteme duygusu çok yok. İlk eşimden iyi ki 3 çocuğum var. Bakabilecek imkanım olsa (hem maddi hem manevi) valla 15 tane çocuğum olsun isterdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?