Selam kızlar. Yaklaşık 3.5 sene önce ben de bu yöntemi kullanarak gebe kalmıştım. Gerçi ben tedavi de görmüştüm ama neyse. Çok eğlenceli güzel bir yöntemdir. 2. bebeği düşündüğümde yine kullanıcamSizler de hayırlısıyla evlatlarınızı kucağınıza alırsınız inşallah, sevgiler
Geldi geldi evetMaşallahh :)) İkincinin vakti de gelmiş sanki
Geldi geldi evetama eşim azıcık daha bekleyelim diyor razı edemiyorum adamı
şuanlık beklemedeyiz canım 1 2 hafta sonra daha net belli olur hersey :)Papatyamaviss son durum ne merak ettim seni
nasipte kısmette ne zamansa o zaman oluyor demek hayırlı vakit buymuş.. çok çok yeni senin değil miBende spirali çıkartınca hemen olacak sanıyordum2 sene oldu :))
nasipte kısmette ne zamansa o zaman oluyor demek hayırlı vakit buymuş.. çok çok yeni senin değil miRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Allaha emanet olun güzel haberlerini bekliyoruzşuanlık beklemedeyiz canım 1 2 hafta sonra daha net belli olur hersey :)
Ewt cnm yaklaşık 6 sene öncede ben ilk bebeğim de ateşle takip yapiyordum ve ovulasyon testi iki si ile hamile kalmıştm hepiniz ins güzel haberler alirsiniz bende ikinciyi istiyorum ama esim agirdan aliyorSelam kızlar. Yaklaşık 3.5 sene önce ben de bu yöntemi kullanarak gebe kalmıştım. Gerçi ben tedavi de görmüştüm ama neyse. Çok eğlenceli güzel bir yöntemdir. 2. bebeği düşündüğümde yine kullanıcamSizler de hayırlısıyla
evlatlarınızı kucağınıza alırsınız inşallah, sevgiler
CNm ne oldu senin testler ?Ewt cnm yaklaşık 6 sene öncede ben ilk bebeğim de ateşle takip yapiyordum ve ovulasyon testi iki si ile hamile kalmıştm hepiniz ins güzel haberler alirsiniz bende ikinciyi istiyorum ama esim agirdan aliyor
Yok cnm ya kimyasal miydi bilmiyorum bu ay pasCNm ne oldu senin testler ?
Hayırlısı inşallajYok cnm ya kimyasal miydi bilmiyorum bu ay pas
Bazı erkekler ne güzel çocuk isteyip eşini üzmeden destek oluyor. Bizimkide keşke öyle olsaydı. Bu sabah valla ağladım. Sperm almam gerek ama o şekilde beceremiyo ve vermemek için kaçtı resmen. Ya dedim ben o kadar çabalıyorum sen niye böyle yapıyosun şimdi. Ayda bir yumurtluyorum zaten. Her gün ister ama yumurtlama günümde kaçar olurmu böyle bir şey ya. Dedim demek ki sen çocuk istemiyosun. İşe gitmeden banyo yapmaya girdi. Sildim göz yaşlarımı dedim sakin ol ve al o spermleri. Tabi kadın gücümü kullandım ve ikna ettim. İşede geç kaldı ama banane ayda 1 günüm var zaten onuda pas geçemezdim. Bebeğimin olması onun işinden daha önemliydiMantikli biraz beklemek allah bagislasin ne guzel 3cocugunuz varmis :) o yaslarda erkek kardesim var tahmin edebiliyorum cocuk fikrine uzak oluyorlar bizimki evlilige bile uzak hatta. Erkeklerin hissiyatlari bizim gibi degil ki biz bi cocugun ozlemiyle beklerken bile anac duygularla bekliyoruz. Onlar kucaklarina alinca idraak ediyorlar babaligi :)
Sperm tahlili için mi cnm sorma erkekler bizim gibi değil malesef üzülme stres çok etkili bu bebek isindeBazı erkekler ne güzel çocuk isteyip eşini üzmeden destek oluyor. Bizimkide keşke öyle olsaydı. Bu sabah valla ağladım. Sperm almam gerek ama o şekilde beceremiyo ve vermemek için kaçtı resmen. Ya dedim ben o kadar çabalıyorum sen niye böyle yapıyosun şimdi. Ayda bir yumurtluyorum zaten. Her gün ister ama yumurtlama günümde kaçar olurmu böyle bir şey ya. Dedim demek ki sen çocuk istemiyosun. İşe gitmeden banyo yapmaya girdi. Sildim göz yaşlarımı dedim sakin ol ve al o spermleri. Tabi kadın gücümü kullandım ve ikna ettim. İşede geç kaldı ama banane ayda 1 günüm var zaten onuda pas geçemezdim. Bebeğimin olması onun işinden daha önemliydi
Yok sperm tahlilini 3 hafta önce falandı sanırım yaptırdık çok az çıktı 200 bin. Bende yumurtlama günümde kendi kendimi evde aşılamayı deniyim dedim işte ondan spermini dışarı boşalması gerekiyordu. Ama kendi kendine yapamıyor. O sanmış ki ben yardım etmiycem. Dedim ben sana yardım edicem. Öyle kabul etti. Hastanede de yardım etmiştim zaten ama bizimki saf işte düşünememiş :) Bende boşuna ağlamışım salak gibi. Konuşmadan anlaşamıyor insan. Kafamızda kurup alınıyoruz herşeyeSperm tahlili için mi cnm sorma erkekler bizim gibi değil malesef üzülme stres çok etkili bu bebek isinde
Kendi kendine aşılama mi onu nasıl yapiyosunYok sperm tahlilini 3 hafta önce falandı sanırım yaptırdık çok az çıktı 200 bin. Bende yumurtlama günümde kendi kendimi evde aşılamayı deniyim dedim işte ondan spermini dışarı boşalması gerekiyordu. Ama kendi kendine yapamıyor. O sanmış ki ben yardım etmiycem. Dedim ben sana yardım edicem. Öyle kabul etti. Hastanede de yardım etmiştim zaten ama bizimki saf işte düşünememiş :) Bende boşuna ağlamışım salak gibi. Konuşmadan anlaşamıyor insan. Kafamızda kurup alınıyoruz herşeye
Aşılama kateteriyle denedim ama tek başıma yapmaya çalıştığım için becerebildiğime emin değilim. Çok zor bir şey. 1 saat çömelik şekilde uğraşıp durdumKendi kendine aşılama mi onu nasıl yapiyosun
Ya canım aşılama da yumurta büyütülüyor erkek spermi ayiklaniyor falan. Zaten 200.000 adet ile de yapılmıyor biliyorum. sen güzel çalışma yapıyorsun bence uğraşma ev usulü aşılama ile.Aşılama kateteriyle denedim ama tek başıma yapmaya çalıştığım için becerebildiğime emin değilim. Çok zor bir şey. 1 saat çömelik şekilde uğraşıp durdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?