Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsun bazilari da istiyor ama icraat yok en azindan calisma oluyor sizin. :) kadinin gucu iste

hayırlısı olsun.inşallah sonuc pozitif olur,her sey güzel olur senin için

inşallah canım çok saol

K kha

Hayırlı olsun canımm inşallah gerek kalmadan bu ay alırsın müjdeni :)

İnşallah canım ama artık normal yoldan olacağına pek ihtimal veremiyorum..kendimi tamamen tüp bebeğe odakladım..keşke öyle bişey olsa, bu dünyada benden mutlusu olmaz o zaman..Ama yine de umudumu kaybetmiyorum belli olmaz hiç birşey Rabbim nasip ettiyse önünde dağ dursa engel olmaz.İnşallah nasip olmuştur bana da.Yaradan bu yolda çaba gösteren isteyen herkese nasip etsin inşallah

Aminn canım benim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin :)

selam hanımlar hepinize hayırlı Ramazanlar...
Bugün resmi olarak bütün evraklarımı toparlayıp sonunda teslim ettim.Hayırlısı ile regl ile tüp tedavisine başlayacağım.
Hayırlı olsun. Tablon çok güzel inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz. Benim de önümüzdeki regli ile dondurulmuş transferi olacak. Ama insallah ikimizde bayrama hamile gireriz. Bu aydan ümitliyim ben.

Ya canım aşılama da yumurta büyütülüyor erkek spermi ayiklaniyor falan. Zaten 200.000 adet ile de yapılmıyor biliyorum. sen güzel çalışma yapıyorsun bence uğraşma ev usulü aşılama ile.
Benim yumurtam büyüyo çatlıyo ama geç gelişiyor artık çünkü yumurta rezervim azaldı. Eşimin spermi az olduğu için aşılamada yapmıyorlar. Anca tüp bebekle olur az sperm olduğu için dedi doktor. Ben bir ümit işte çabalıyorum yinede. Ama eskisi kadar ümidim kalmadı. Yinede her ay çabalıycam. Belki Allah yardım eder. Çaresizlik çok zor

Kızlar bugün burda ünlü bir tüp bebek doktoruna gittim.hikayemi anlattım.amh değerlerimi ve hormon testlerimi gösterdim.1 dk içinde bana tüp bebekle bile %15 şansımın olduğunu,bir tane çocuğum olduğu için 2.yi düşünmemin anlamsızlığından bahsetti.aşılama zaten bana yapılamazmış.başımdan aşağı kaynar sular döküldü.eğer muayene olursam %15 lik şansım artabilirmiş de azalabilirmiş de.(muayenesi 500tl idi bu arada)fsh ım şubatta 7li ,martta 9lu bir değer çıkmıştı.amh 1.01 çıktı.adam bana tüp bile olmaz ama illa ısrar ediyorsan deneyebilirsiniz dedi.
Moralim sıfır ...

Paran varsa çocuğun olsun yoksa olmasın oh ne güzel hayat!Allah emeklerini boşa çıkarmasın.sen kürleri çok güzel uyguluyorsun.saraçoğlunun dinleyince bu iş olur diyor insan.

CNM sen neden bunları kafana takıyorsun.senin yumurtan var mı var.eşinin spermi var mı var.normal olması için ne engel.kk da birçok mucize hikaye ile karşılaşıyoruz .sen ümidini asla yitirme

Bu da cok çirkin bir satış politikası iste. Nefret ediyorum insanı böyle cikmazdaymis gibi hissettiren dinazorlardan

Canim kızların da dedigi gibi hic kulak asma bence buna.burda anlatmıştım benim abimle yengeme hiç şans vermemislerdi.abim 2 kez ameliyat olmasina rağmen canlı spermi yoktu.yengemdede sıkıntılar vardı.spermi labaratuvar ortamında canlandırıp tüp bebek yapıldı ve ilk denemede oldu cok şükür.Allahım hayırlısını versin.moralinide bozma hic.

Veson kaç gündür dip olan ateş bugün 0.3 yükseldi lh testini de 3 gündür yapıyorum 2 gün silik ti bugün nerdeyse kayboldu çizgi acaba çatladı mı?

Moralin sıfır olmasın. Senin ufaklık gelecek bana güven. % 15 az mi? ihtimal yok denenlerin oluyor. % 15 ile iki tane bile yaparım dr beyyy deseydin. dr a gelsin bu kart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…