İyi yükselmiş ama çatladı demek için biraz daha yükselmesi gerek yarınki ateşden anlarızVeson kaç gündür dip olan ateş bugün 0.3 yükseldi lh testini de 3 gündür yapıyorum 2 gün silik ti bugün nerdeyse kayboldu çizgi acaba çatladı mı?
Canim kızların da dedigi gibi hic kulak asma bence buna.burda anlatmıştım benim abimle yengeme hiç şans vermemislerdi.abim 2 kez ameliyat olmasina rağmen canlı spermi yoktu.yengemdede sıkıntılar vardı.spermi labaratuvar ortamında canlandırıp tüp bebek yapıldı ve ilk denemede oldu cok şükür.Allahım hayırlısını versin.moralinide bozma hic.
Sağolun kızlar ya.valla tüple bile %15 şansım varsa normal yoldan yok demek ki.ne yapacağım konusunda şaşkınım.normal bir dr a mı yoksa tüp bebek doktoruna mı gitmeliyim bilemiyorum.yarın normal bir dr a gideyim diyorum.en son o da aynı şeyleri söylerse yapacak bişey demektir.inş gelir bebişlerimiz ve bugünleri gülümseyerek hatırlarız.Moralin sıfır olmasın. Senin ufaklık gelecek bana güven. % 15 az mi? ihtimal yok denenlerin oluyor. % 15 ile iki tane bile yaparım dr beyyy deseydin.dr a gelsin bu kart
Şimdi benim olasilik da % 15 dir en fazla. olasılıkla olmuyor ki. Dr % 80 hamile kalirsin diyor 5. Tüp bebek de oluyor. Yani belirsiz. Herşey nasip. Bozma moralini. Yumurtan yok demis dr. Kadın o ay hamile idi. Bu forum da okudum.Sağolun kızlar ya.valla tüple bile %15 şansım varsa normal yoldan yok demek ki.ne yapacağım konusunda şaşkınım.normal bir dr a mı yoksa tüp bebek doktoruna mı gitmeliyim bilemiyorum.yarın normal bir dr a gideyim diyorum.en son o da aynı şeyleri söylerse yapacak bişey demektir.inş gelir bebişlerimiz ve bugünleri gülümseyerek hatırlarız.
Ya bi de hiç muayene falan etmeden sadece amh ve fsh değerleri ile bebiş oranlarına karar veriliyor mu?ne kadar kolaymış meğer...
Tekrar kan vermedim doktorum cuma günü tekrar kan vermemi istedi. Cumayı bekliyorum. Grafiği yapmaya çalıştım dediğin gibi bak bakalım olmuş mu
Evet olmuş ama çizgi hala istediğimiz yerde değil.28. Güne cervical fluid kısmından egg white girTekrar kan vermedim doktorum cuma günü tekrar kan vermemi istedi. Cumayı bekliyorum. Grafiği yapmaya çalıştım dediğin gibi bak bakalım olmuş mu
Şimdi oldu mu bi bakEvet olmuş ama çizgi hala istediğimiz yerde değil.28. Güne cervical fluid kısmından egg white gir
Evet çizgi tam istediğimiz yerde:) son üç günün ölçüm saatlerini kontrol et.temperature time kısmından diğer günlerden farklıŞimdi oldu mu bi bak
Ölçüm saatini değiştirdim o yüzden discarded ettim. Ölçüler doğru. Cumaya kadar dayanamıyorum kafama takılan bişey oldu şimdi benim hcg hormonu 14,8 çıktı ya iki günde bir iki katına çıkıyor ya hani normal durumlarda. Cuma günü 50 lerde mi olması gerekiyor yoksa daha yüksek olabilir miEvet çizgi tam istediğimiz yerde:) son üç günün ölçüm saatlerini kontrol et.temperature time kısmından diğer günlerden farklı
DAHA yüksek de olabilir CNm.yüksek olmasında sıkıntı Yok.önemli olan ikiye katlaması.hatta %60 artışı bile yeterli görüyor çoğu dr.inşallah güzel bir değerle gelirsin CNm merakla bekliyoruz:)Ölçüm saatini değiştirdim o yüzden discarded ettim. Ölçüler doğru. Cumaya kadar dayanamıyorum kafama takılan bişey oldu şimdi benim hcg hormonu 14,8 çıktı ya iki günde bir iki katına çıkıyor ya hani normal durumlarda. Cuma günü 50 lerde mi olması gerekiyor yoksa daha yüksek olabilir mi
Böyle diceni biliyodumİyi yükselmiş ama çatladı demek için biraz daha yükselmesi gerek yarınki ateşden anlarız
Evet CNm öyle oluyor denektirBöyle diceni biliyodumeğer yarın yükselirse benim ateş geç yükselmiş demektir de mi çünkü lh silik leş ti
İnşallah canım cuma günü haber veririm sana daDAHA yüksek de olabilir CNm.yüksek olmasında sıkıntı Yok.önemli olan ikiye katlaması.hatta %60 artışı bile yeterli görüyor çoğu dr.inşallah güzel bir değerle gelirsin CNm merakla bekliyoruz:)
CNm benim Rabbim bu mübarek günlerde yüzünü güldürsün inşallah bu tablon yeşillenir rabbimin mucizesi gerçekleşir.
Hayırlı olsun. Tablon çok güzel inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz. Benim de önümüzdeki regli ile dondurulmuş transferi olacak. Ama insallah ikimizde bayrama hamile gireriz. Bu aydan ümitliyim ben.
Hayırlısı olsun canım. İnşallah güzel haberlerini alırız
Sağol canım benim inşallah olur. Aynen Saraçoğlu ne diyorsa uyguluyorum. Bana onun anlattıkları çok cesaret veriyor. İlk devlet hastanesine gittiğimde bayan doktor beni öyle bir paniklettiki. Sanki kendim uğraşsam hiç olmazmış gibi konuştu. Onun anlattıklarına göre bende sandım ki yumurtam artık kendiliğinden olgunlaşmıyo ve çatlamıyor. İzmire tüp bebek merkezine gittiğimde de ordaki bayan doktor beni biraz rahatlattı. Yumurtan var ama azalmış clomen tedavisi yapın devlet hastanesinde sonra olmazsa ve denemeleriniz de 1 yılı geçmişse tüp bebek düşünün dedi. Clomen tedavisinde de yumurtam 10 cu gün kendisi çatladı. Şimdi anlayamadığım şey şu; devlet hastanesindeki doktor niye bana yumurtam kendiliğinden çatlamazmış gibi muamele yapıp beni panikletti. Bide bana tüp bebek merkezlerinin kartlarını verdi. O kartlardaki kişileri aradığımda hemen soruyorlar hangi doktor yönlendirdi sizi bize diye. İşte o zaman şüphelendim. Demek ki devlet hastanesindeki bazı doktorlar tüp bebek merkezleriyle anlaşıyor ve insanları panik yapıp aracılardan komisyon alıyorlar. Bu da bizim gibi çaresiz insanlardan para kazanmanın başka yolu işte. Onun için iyice araştırmadan (heleki yaşı 35 altındakiler için) tüp bebek merkezine koşturmamak gerek. En son çare o kalmışsa yapacak bir şey yok. Ben kendi bedenimi tanıyınca 3 ay sonra eşimide doktora götürdüm sperm testinde onunda az çıkınca o zaman aşılamada olmaz dedi özel doktor. İşte o zaman işler iyice karıştı :)Paran varsa çocuğun olsun yoksa olmasın oh ne güzel hayat!Allah emeklerini boşa çıkarmasın.sen kürleri çok güzel uyguluyorsun.saraçoğlunun dinleyince bu iş olur diyor insan.
Kızlar bugün burda ünlü bir tüp bebek doktoruna gittim.hikayemi anlattım.amh değerlerimi ve hormon testlerimi gösterdim.1 dk içinde bana tüp bebekle bile %15 şansımın olduğunu,bir tane çocuğum olduğu için 2.yi düşünmemin anlamsızlığından bahsetti.aşılama zaten bana yapılamazmış.başımdan aşağı kaynar sular döküldü.eğer muayene olursam %15 lik şansım artabilirmiş de azalabilirmiş de.(muayenesi 500tl idi bu arada)fsh ım şubatta 7li ,martta 9lu bir değer çıkmıştı.amh 1.01 çıktı.adam bana tüp bile olmaz ama illa ısrar ediyorsan deneyebilirsiniz dedi.
Moralim sıfır ...
Ben doktorları bazen hiç anlamıyorum. Senin fsh ın çok iyi. 10 dan yüksek olsa lh ı geç salgılatır ve folükül geç çatlar. Zaten fsh çok yüksek çıksa yumurta bitmiş demektir menapoz olur. Ama sende böyle bir sorun yok. Amh da bebeğin gelişiminde rol alan bir hormon. O da 0.7 altındaysa tehlikeli. Yani senin bebeğin olur gibi gözüküyor bu değerlerle. Lütfen kafana takma canımKızlar bugün burda ünlü bir tüp bebek doktoruna gittim.hikayemi anlattım.amh değerlerimi ve hormon testlerimi gösterdim.1 dk içinde bana tüp bebekle bile %15 şansımın olduğunu,bir tane çocuğum olduğu için 2.yi düşünmemin anlamsızlığından bahsetti.aşılama zaten bana yapılamazmış.başımdan aşağı kaynar sular döküldü.eğer muayene olursam %15 lik şansım artabilirmiş de azalabilirmiş de.(muayenesi 500tl idi bu arada)fsh ım şubatta 7li ,martta 9lu bir değer çıkmıştı.amh 1.01 çıktı.adam bana tüp bile olmaz ama illa ısrar ediyorsan deneyebilirsiniz dedi.
Moralim sıfır ...
uyuz oluyorum şöyle doktorlaranormal yoldan olması zor dese belki anlarım ama nasıl tüp bebek olmazmış... ?tüp bebek için kaliteli bir tane yumurta 1 tane de sperme ihtiyaç var ki bildiğim kadarıyla sen en son ffye yumurta boyutunu falan girmiştin.bence adam iyi sallamış bu sebeple moralini bozmana gerek yok canım ..gerekirse başka bir doktorla görüş..
Çok teşekkür ediyorum kızlar.bir nebze olsun rahatladım sayenizde.şimdi başka bir dr a geldim.bakalım ne diyecek,meraklardayım.artık bu da şansın yok derse ...Ben doktorları bazen hiç anlamıyorum. Senin fsh ın çok iyi. 10 dan yüksek olsa lh ı geç salgılatır ve folükül geç çatlar. Zaten fsh çok yüksek çıksa yumurta bitmiş demektir menapoz olur. Ama sende böyle bir sorun yok. Amh da bebeğin gelişiminde rol alan bir hormon. O da 0.7 altındaysa tehlikeli. Yani senin bebeğin olur gibi gözüküyor bu değerlerle. Lütfen kafana takma canım
Canım hiç ümidini yitirme herkes söylemiş zaten benim teyzem 3. çocuğuna hamile şuan. Ben şaka yaptım bize de bi taktik ver dedim :) Her şey kafada bitiyor dedi. 2. çocuğu 10 sene tedaviden sonra kendiliğinden gelmişti şimdi 3. ye hamile. Rabbimin vermeye muradı varsa her şekilde oluyor zaten. Şu mübarek günlerde isteyen herkese Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah en kısa zamandaÇok teşekkür ediyorum kızlar.bir nebze olsun rahatladım sayenizde.şimdi başka bir dr a geldim.bakalım ne diyecek,meraklardayım.artık bu da şansın yok derse ...
Çok teşekkür ediyorum kızlar.bir nebze olsun rahatladım sayenizde.şimdi başka bir dr a geldim.bakalım ne diyecek,meraklardayım.artık bu da şansın yok derse ...
Canım ne derse bozma moralini her ay normal bir erkek ve kadının çocuğu ol.a ihtimali % 20 olasılık ve rakamlardan bize ne istatistik dersi başka hayat başkaÇok teşekkür ediyorum kızlar.bir nebze olsun rahatladım sayenizde.şimdi başka bir dr a geldim.bakalım ne diyecek,meraklardayım.artık bu da şansın yok derse ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?