Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay kocama aksam yemeği yok zaten cok yiyoruz sonra kilo alıyoruz.keciboynuzu pekmezine tekrar başlayacağım.ceviz ve muzda iyi geliyormuş.kayinvalidem köyden bir sürü ceviz getirdi.öyle duruyor.onlarida her aksam kirip kırip yedircem ve yiyecegimbende süt icecegim,incirin direk kendisini yiyeceğim.haziran ayına hazırlık olsun her ay pes edip sonra küllerimden tekrar doguyorurum.nasıl bir azim ve istekdir bizdeki bu bilmiyorum

Şifa olsun inşallah. İncire dikkat et prolaktinin yüksekse abartma yemeyi

Çıkınca yaz canım

Canım ne derse bozma moralini her ay normal bir erkek ve kadının çocuğu ol.a ihtimali % 20 olasılık ve rakamlardan bize ne istatistik dersi başka hayat başka

Kızlar haberler iyi bin şükür.dr yumurtaların durumunu çok beğendi.tüp falan şart değil dedi.sadece zamanın az kalmış olabilir dedi.test istedi dhea,ıgf1,hsg ve sperm.bunlarda eksik ya da fazlalık varsa dengeye getiririz.olur biter dedi.derdime derman olmaya çalışanın herkese çok teşekkür ediyorum.çok güzelsiniz.inş yakında o bebişler bu Göbüşlere girecekkk

Valla bence sen yakında KÜRlerinden yeniden doğacaksın canım.

Çok sevindim bu habere ama neden zamanın az kalmış onu anlamadım. Fsh yüksek değil. Başka ne sebep olabilir ki ?

iste bize böyle umut vaadeden doktorlar lazım hadi insallah en kısa zamanda sonuc alırsın canim

Kürler konusunda çok araştırma yaptım. Soğan kürü , bal tarçın, çörek otu karışımı birde incir kürü faydalı olmuş. Ben soğan hariç diğerlerini yaptım. İse yarıyor gibi 14. Gün yada 15. Gün ateş yükseldi. Akıntı vs iyiydi. Ama hamile kalmadım

bende hepsini yaptim ama 15 er gün yaptım bıraktım simdide direk cerezdi süt dü cevizdi incir falan direk yiyecegim eşimede yedirecegim bide böyle deneyim ne olcak

çok sevindim canım bak işini bilen doktor ezbere konuşmuyor işte..İnşallah en kısa sürede güzel haberler alırsın

bende hepsini yaptim ama 15 er gün yaptım bıraktım simdide direk cerezdi süt dü cevizdi incir falan direk yiyecegim eşimede yedirecegim bide böyle deneyim ne olcak
Cerezi falan tuzsuz tercih et bademi cig bagdem al bir de kajuyu mutlaka esin yesin her aksam cok cok faydali. Evde yerfistigiyla bali rondodan cek boyle ezme kivamina gelsin onu da kasiklat esine akli fikri asagiya indiriyor :)
Ben senin kure ihtiyacin oldugunu dusunmuyorum cok guzel duzenli adet olup yumurtan catliyor guzel zamanlarda. Sen kocaya calis :)

canımm tavsiyelerin icin cok teşekkür ederim ay benimki hic kaju sevmiyor.onu duymustum.ama kuruyemisin icinden secip bana verir.evet benim kocanin istege ihtiyaci var o ezmeyide denemek lazimda iste benimki biraz tombik :)) iyice kilo aldirmayada korkuyorum.bakalim artik yapcaz biseyler

Aşılama yapmadan önce kateterin resmini çekmiştim. Anca pc ye yükleyip şimdi paylaşabildim. Kateterin ucunda iki delik var. Önce kalın olan çubuğu rahim ağzından sokuyoruz sonra ince çubuğu onun içine sokuyoruz. Daha sonra spermle preseed jeli karıştırıp şırıngaya çekip katetere takıp içeri yavaşça sıkıyoruz. Tabi herşey steril ve inanın yapması çok zor. Deneyimli bir kişi şart ama benim yakınımda öyle birisi olmadığından tek başıma 1 saat çabaladım.

M MerakRkn kan verdin mi tekrar?tablonda hala aynı duruyor.hala giremiyor musun ff e
Canım bugün hastaneye gittim veeeeee kesin hamileyim en son hcg değerim 14.8 di bugünkü kan testine göre 218.4 çıktı sence değer nasıl çok yüksek geldi bana ikiz olunca yüksek oluyor diye biliyorum öyle bir ihtimal var mı sence Allah verdi şimdi de gözüm doymuyor sanırım ne gelse Allahtan çok şükür Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı salif ve saliha evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…