Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim gozun aydin cok tebrik ederim.Allah tamamina erdirsin insallah

Tebrik ederim gözün aydın.Sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun inşallah

Gözün aydın canım sağlıcakla kucaklamak nasip olsun inşallahh :))

Maşallah CNm çok güzel artmış.rabbim tamamına erdirsin inşallah.evet öyle bir durum var çok hızlı artışlarda ikiz gebelik olabiliyor.ama böyle artış gösterip tek gebelik olduğu da oluyor.bunu ancak kese vakti geldiğinde usg de öğrenebilirsin.rabbim gönlüne göre versin inşallah

Kısaca hikayeni anlatır mısın? Kaç senedir istiyordunuz? Sıkıntı neydi? Bu ay özel birşeyler yaptınız mı

canım mesajı ben sımdı gördüm de fsh Lhden yüksek olması gerekiyor Lh nın fsh den yuksek olması çatlama problemi olduğunu gösterir. Kist olabilcegı burdan da anlasılır hormonlardan. dr.a gosterdın mı sonuclarını suankı durum ne?

canım gerçekten ama gerçekten takmayınca oluyor bızzat ben tekrar kımyasaldan sonra ara vermeye karar verdık ve bu sure zarfında Prolaktin yüksekse düşsün diye testere dişli aslan pençesi içtim aynı zamanda bütün hormonları düzenleyen bir bitki yaz tatilinde tekrar deneriz diyorduk haliyle korunuyorduk bi gecelik zaafla önlem almadık tabi Hiç aklıma gelmezdi Bu yüzden daha da yumurtlama olmadı glb dıyordum Umut etmedim Çünkü akıntımda yoktu yumurtlamaya dair bu sefer. nitekım olmuş ve ben şok oldum aklımda yoktu kafamdan tamamen atmıstım hadı smdı kafamdan atayım demekle de olmuyor bılıyorum gerçekten kafadan atmak gerekiyor o da çok zor Ben üzüldüğüm için kafamdan atmıştım biraz da olsa takmamaya çalış Emin ol iyi gelecek Ateş ölçümünü bi kerelık bırak vücudunu dinleme mesela ben bunları bıraktım yenıdenhamile kalabıldm çok Üstüne düşünce vucut Stres yapıyor bu kistlerde bu yüzden oluşuyor kendımız yapıyoruz gercekten stresten ve aslanpencesını sıddetle tavsıye edıyotum

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah
Hayırlı ugurlu olsun tavsiyem en az 10gunbekle bebişi de görebıl kese ıle ben oyle yaptım iiçim daha rahat ettı:)

B Balcorek canım nasılsın nasıloldun? benım bebişi gördugum gun randevuma gıtmeden öğürme oldu ama ıstıfra olmadı ertesı gun mıdem çalkalandı biraz ama yıyebıldım az az dun de ılk ıstıframızı ettik ama sonrasında kahvaltımı yapabldım yemek de yyebıldım epey benım sanırım konustugumuz gb aclık bulantısı oluyor bugun de aynısekılde öğürme yasadım kahvaltıdan sonra gectı yemek yıyebılıyorum ama anıden acıkıyorum ve aclık bulantısı oluyor o an hemen sence hep boyle mı gıder. Tam da söyledikleri gibi 7. Haftama girdiğimde başladı hepsi ne güzel Mide bulantım yok iştahım cok diye seviniyordum sanırım kalp atımı baslayınca başlıyor genelde oyle dıyorlar

Hayatımın hiçbir döneminde kistim olmadı... doktora pco ya doğru kaymış ama pco var diyemeyiz dedi. Ben anlamadım gitti arı sütü polen bal propolis yiycem nasıl yapıldığını bilen var mı?? Adet bitiminden sonra 21 gün yenmeli diyor ama .

tuh kaju yiyeydi eyiydi evet kuzum biraz oyle isteksiz olsa da azimli olsa en azindan seni uzmese kendi gelse ne bileyim. Boyu kilosu kac? Yese bi ise yarayinca yakacak zaten o yedigini :)

kist bız bazen farkında olmadan olan birşey bu da gelısen yumurtlar catlamayınca içi irin dolu kesecik halıne gelıyor cogukadın farketmeden yaşarmıs bunu benm de hıc olmazdı stres yuzunden basıma gelmışti cok sukür ki bunlar basıt tedavı edılebılen bişey.. buarada saracoglundan duymustm lh fshdan yuksekse kist diye. onun cok guzel kurlerını uygulayabılırsın

Canim cok tesekkur ederim beni sordugun icin benim de aklimdan sen geciyordun :) iyiyim cok sukur adini vermek istemedigim bir meyve yiyince kiprasmalar bile oluyor :) bulantim 3gundur yok hic kusmadim ama tabi kokular fln duyunca ogurmeler geliyor.

Aclik bulantisina cozum sabah uyaninca yataktan kalkmadan galeta veya leblebi gibi seyler ye 5dk sonra falan cik yataktan. Iyi gelecektir. Acliktan sabah kusunca ben de yiyebiliyordum biseyler o cok etkilemiyor gida kusmadikca sukur sebebi o :) benim de hemen kazinir kazininca da bulanir galeta gibi kuru seyler yemeye calis o anlarda bulanmasina ragmen istahin bir seyler cekiyorsa da ye. Insallah cekiyordur.

Evet tam 7ydi benim de galiba ilk kustugum hafta. Iyi anlamda hep boyle gitmiyor bazi gunler hic bulanti olmuyor mesela. Ama herkesin farkli benim ilk haftalarda gida kusmasi oldu 10.hafta sabah kusmalari basladi. Ben genelde hep sabah kahvaltidan sonra gida kusmalari yasadim yediklerimo kustum yani. Eger sabah ac karna sari beyaz su kusuyorsan o guzel olani ve geciyor. Aksam yatmadan once ekmek yersen daha az oluyor. Sabah da yataktan hemen cikmadan kuru biseyler yersen kurabiye galeta leblebi kraker gibi bastirirsin onu diye dusunuyorum.

Evet bende saraçoğlundan duymuştum aynen şöyle demişti ;
Lh eğer fsh dan yüksek çıkarsa yumurtalık kisti var demektir. İkisi eşit olmalı. 5-20 mlU/ml Olmalı.

Canım çok sevindim. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nazarlardan korusun

Çok çok sevındım iyi olmana eskıye nazaran arada olan öğürmelere şükrediyorsundur eminimm. bak zaman geçtikçe düzeliyorsun eminim ki daha da ıstahın açılcak. Miniğin anne ben çok iyiym dıye aana moral verıyorrr. Ne guzel hıssedebılmek okadar sabırsızlanıyorum kı daha da var o gunlere. Bir de hakkaten yaşayınca anlıyor ınsan biyerde okumuştum bir kadın yeterkı hamıle olayım da 9ay kussam olur demıs. Allahım ınsallah evlat sahıbı yapmıstır o kişiyi ama hiç iyi birşey degıl yanı bu öğürme bıle yaşam kalıtemı düşürdü tamam bebek için bebegımıze olan sevgımız ayrı yerde ama gerçekten sabır ısteyen bırsey diye düşünüyorum hele ki senın yasadıgım evreler.. Allahım herkese saglıklı gebelık nasıp etsınn Rabbım daha cok ıyı etsın senı inşallah. Dediğin gb kraker cubuk kalkınca yıyorum ama hemen kahvaltı edemiyorum kalkınca 2saatı buluyor acıkmadan yapamıyorum sonra aniden oyle bır açlık basıyor kı baslıyor öğürmeler sonrası omlet bıle yıyebılıyorum düşün cok garıp bıdurumdayım:) azonce de anıden bastırdı yemek yedım gectı doydum 10dk gectı ustunden.yıne kazındı mıdem aralarda da kuruyemiş taze ve kuru meyva her boslukta yıyorum ama yetmıyor sanırım ınsallah boyle kalır da tabı ne olursa Bebişımden razıyım:)

Evet bende saraçoğlundan duymuştum aynen şöyle demişti ;
Lh eğer fsh dan yüksek çıkarsa yumurtalık kisti var demektir. İkisi eşit olmalı. 5-20 mlU/ml Olmalı.
aşkınızı okudum maşallah sıze en guzelı tutku aşk en onemlısı Ben de cok guzel bır askla evlendımm hala daha devam edıyor sukur gunden gune artarak bız de hep msjlasrz gunıcınde arar sorar acmasam merak eder birazcık soğuk davranayım hemen farkeder vs. normal mı dıyordm msjlasma ama gordukce meguzel dıyorum herkes boyle Gerçek aşkı yasamak cokguzel bırsey Allahım mutlulugunuzu daım etsın ınsallahhh sağlıklı bir bebişle de taçlandırsın tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…