Sukretmez miyim agzimdan gecen her seye sukrediyorum bu aralar yiyebildigim icin :)Çok çok sevındım iyi olmana eskıye nazaran arada olan öğürmelere şükrediyorsundur eminimm. bak zaman geçtikçe düzeliyorsun eminim ki daha da ıstahın açılcak. Miniğin anne ben çok iyiym dıye aana moral verıyorrr. Ne guzel hıssedebılmek okadar sabırsızlanıyorum kı daha da var o gunlere. Bir de hakkaten yaşayınca anlıyor ınsan biyerde okumuştum bir kadın yeterkı hamıle olayım da 9ay kussam olur demıs. Allahım ınsallah evlat sahıbı yapmıstır o kişiyi ama hiç iyi birşey degıl yanı bu öğürme bıle yaşam kalıtemı düşürdü tamam bebek için bebegımıze olan sevgımız ayrı yerde ama gerçekten sabır ısteyen bırsey diye düşünüyorum hele ki senın yasadıgım evreler.. Allahım herkese saglıklı gebelık nasıp etsınn Rabbım daha cok ıyı etsın senı inşallah. Dediğin gb kraker cubuk kalkınca yıyorum ama hemen kahvaltı edemiyorum kalkınca 2saatı buluyor acıkmadan yapamıyorum sonra aniden oyle bır açlık basıyor kı baslıyor öğürmeler sonrası omlet bıle yıyebılıyorum düşün cok garıp bıdurumdayım:) azonce de anıden bastırdı yemek yedım gectı doydum 10dk gectı ustunden.yıne kazındı mıdem aralarda da kuruyemiş taze ve kuru meyva her boslukta yıyorum ama yetmıyor sanırım ınsallah boyle kalır da tabı ne olursa Bebişımden razıyım:)
Sağol canım allah hepimizi hep mutlu etsin. 2 gün önce eşimle yine mesajlaşıyorduk. Patronu görmüş kiminle mesajlaşıyosun demiş eşimde utanıp işim varda falan demiş. Eşimin beni başkasıyla aldattığını sanmış. Derin sularda yüzme tehlikeli olur demiş. Bazı insanlar eşlerin birbiriyle mesajlaşabileceğini bile düşünmüyor. Evli bir erkek birisiyle mesajlaşıyorsa illa aldatıyor gözüyle bakıyorlar. Keşke eşim patronuna benimle mesajlaştığını söyleseydi de ondan şüphelenmeseydi. Adama çok kızgınım valla. Benim eşimin beni aldatmaya vakti bile yok. İşden eve evden işe anca yetişiyor garibimaşkınızı okudum maşallah sıze en guzelı tutku aşk en onemlısı Ben de cok guzel bır askla evlendımm hala daha devam edıyor sukur gunden gune artarak bız de hep msjlasrz gunıcınde arar sorar acmasam merak eder birazcık soğuk davranayım hemen farkeder vs. normal mı dıyordm msjlasma ama gordukce meguzel dıyorum herkes boyleGerçek aşkı yasamak cokguzel bırsey Allahım mutlulugunuzu daım etsın ınsallahhh sağlıklı bir bebişle de taçlandırsın tez zamanda
CNm ateşini takipteyim ve henüz yükselme Yok gerçekten.ateşe göre çatladı diyemeyiz.çalışmalara devam dememe bile gerek Yok siZin için.aynen devamVeson Benim bu ay acaba yumurtam çatlamadımı. Lh salgılandı fertil focusla eğrelti otu şeklini gördüm ama yumurtamı çatlatmaya yetmedi mi ya da olgunlaşmamış olabilir mi. Çünkü hala ateşim yükselmedi. Sağ bacak aramda krampmı desem nasıl anlatsam bilmiyorum dizime kadar çekilmeler oluyor. Bazen sol bacağımda da oluyor. Daha önce hiç olmamıştı. Rahimin olduğu yer ve yumurtalıklarımın olduğu bölümde de çok hafif adet olucakmışım gibi arada bir sancılar oluyor. Başımın ön ve yan taraflarında da bu gün hafif ağrı var
Kız bu çalışmaya adamın başkasını görecek hali mi kalırSağol canım allah hepimizi hep mutlu etsin. 2 gün önce eşimle yine mesajlaşıyorduk. Patronu görmüş kiminle mesajlaşıyosun demiş eşimde utanıp işim varda falan demiş. Eşimin beni başkasıyla aldattığını sanmış. Derin sularda yüzme tehlikeli olur demiş. Bazı insanlar eşlerin birbiriyle mesajlaşabileceğini bile düşünmüyor. Evli bir erkek birisiyle mesajlaşıyorsa illa aldatıyor gözüyle bakıyorlar. Keşke eşim patronuna benimle mesajlaştığını söyleseydi de ondan şüphelenmeseydi. Adama çok kızgınım valla. Benim eşimin beni aldatmaya vakti bile yok. İşden eve evden işe anca yetişiyor garibim
Sağol canım. O zaman inşallah çatlamıştır. Bir ümit var daha demek ki. Çok haklısın çalışmalar benim isteğime bağlı değil zaten. İstesemde istemesemde oluyor bir şekildeCNm ateşini takipteyim ve henüz yükselme Yok gerçekten.ateşe göre çatladı diyemeyiz.çalışmalara devam dememe bile gerek Yok siZin için.aynen devam
Valla aynısını bende eşime demiştim.Kız bu çalışmaya adamın başkasını görecek hali mi kalır
Gerçekten çok bencilce bir dusunce. yani tamam msajlasmayı sevmeyenler olabılır bu cok normal ama dediğin gb hemen lekelemek de neyın nesi. kişi kendinden bilir işi derler. Boşver sen kocanı ve aşkınızı bılıyorsun tabı etrafın da boyle demesı hoş degıl ama zamanı gelınce eşin cevabını verir merak etme :)Sağol canım allah hepimizi hep mutlu etsin. 2 gün önce eşimle yine mesajlaşıyorduk. Patronu görmüş kiminle mesajlaşıyosun demiş eşimde utanıp işim varda falan demiş. Eşimin beni başkasıyla aldattığını sanmış. Derin sularda yüzme tehlikeli olur demiş. Bazı insanlar eşlerin birbiriyle mesajlaşabileceğini bile düşünmüyor. Evli bir erkek birisiyle mesajlaşıyorsa illa aldatıyor gözüyle bakıyorlar. Keşke eşim patronuna benimle mesajlaştığını söyleseydi de ondan şüphelenmeseydi. Adama çok kızgınım valla. Benim eşimin beni aldatmaya vakti bile yok. İşden eve evden işe anca yetişiyor garibim
Ah bır yapabılsemm şu kahvaltıyı hemen eskıden yalnızım demeden özenle hazırlardım gercı.pek bos kalmazdım ama şimdi halsızlıkten.elımı ayagımı cektım etraftan bıraz da ben de mutsuzluk yarattı sanırım bu durum sabahları özellıkle gördugum ruyalar benı cok depresıf yapıyor. aksama dogru anca psıkolojım duzelıyor. hormonlardanmış bu da. Dediğin gb aclık degıl sanırım canım ben de dr.uma anlatayıö bunu. Fınallerın ınsallah guzel geçer bebeğin şans getirsin sana. Karnın belırgınlestı mı peki hiç:)Sukretmez miyim agzimdan gecen her seye sukrediyorum bu aralar yiyebildigim icin :)
Iste boyle bir duzeliyor bi kotulesiyor ama buna da sukur. Sorma sipa cevap veriyor bir de :) hemen geciyor zaman ya benim simdi finallerim var bu hafta nasil cuma oldu anlamadim bile senin de gececek o gunler de gelexek.
Oyle tabi allah korusun ona bisey olmasin ben 9ay kusayim. Ama bazen o ksdar zorlaniyorum ki kusarken esim tutuyor ayaklarim tutmuyor yoksa. Amin insallah o kisi de hamile kalmistir. Dedigin gibi ben cok fazla evden cikamiyorum disarda da biseyler kokuyor kusuyorum diye. Insallah senin de boyle boyle gecer kuzum ama kahvaltiyi geciktirme iste ondan oluyor kusma. Ben de hemen kahvalti yapmazsam olur. Tost fln biseyler yap cok acikmayi bekleme derim. Aa bak bir de su var yemek yiyorsun hemen pesine kaziniyorsa o aclik degil. Benim o kazinma cok can yakici oluyordu gaviscon verdi doktorum aclik degil cunku o biliyorum tokum ama kaziniyor. Sen de bi dinle bakalim kendini aclik mi yoksa rahatsizlik mi diye.
Oh ye afiyet bal seker olsun kuru incir kuru kayisi leblebi benim de bastirma urunlerim :)
Eşimin patronu evli çocuklu adam. Eşimde görmüş kaç kere bende görmüştüm yoldan geçen kadınları baştan aşağı süzüyor. Herkeside kendisi gibi zannediyor. Zaten kendisi bana eşimle ilgili kötü bir şey dese ağzının payını veririm. Eşim işini kaybetmemek için sabrediyo onaGerçekten çok bencilce bir dusunce. yani tamam msajlasmayı sevmeyenler olabılır bu cok normal ama dediğin gb hemen lekelemek de neyın nesi. kişi kendinden bilir işi derler. Boşver sen kocanı ve aşkınızı bılıyorsun tabı etrafın da boyle demesı hoş degıl ama zamanı gelınce eşin cevabını verir merak etme :)
e bakk işte zıhnıyet bellı demekkı anlattıgına gore bazen 3maymunu oynamamız gerekıyor gercektem hep bırılerını ıdare etmekle gecıyor zaman eşin de sabırlı senın ıcın aılesı ıcın sabredıyor emınm kı sen de ona destek oluyorsundur sen sıkmamaya calıs canını strese gırme suzamanlarda morala ıhtıyacın cokEşimin patronu evli çocuklu adam. Eşimde görmüş kaç kere bende görmüştüm yoldan geçen kadınları baştan aşağı süzüyor. Herkeside kendisi gibi zannediyor. Zaten kendisi bana eşimle ilgili kötü bir şey dese ağzının payını veririm. Eşim işini kaybetmemek için sabrediyo ona
Sağol canım benime bakk işte zıhnıyet bellı demekkı anlattıgına gore bazen 3maymunu oynamamız gerekıyor gercektem hep bırılerını ıdare etmekle gecıyor zaman eşin de sabırlı senın ıcın aılesı ıcın sabredıyor emınm kı sen de ona destek oluyorsundur sen sıkmamaya calıs canını strese gırme suzamanlarda morala ıhtıyacın cok
canım keten tohumu.yenmesı getektıgını bilmiyordum maşallah kzıına zekasını annesınden de almış bellıkııı balıkyagına henuz baslanmıyormus vıtamın ılacları ve balıkyagına 3.aydan sonra dedı dr.um suan folıkasıt ıcıyorum sadece kandegerlerım de vıtamınlerm de testlerde cok guzel cıktıgı ıcın ekstra ılaca baslamadım demir ve d vıtamıne baslıcam 3.aydan sonra sanırım yanında kan hapları da kullanılıyor. bu keten tohumu hergun 1tatlı kaşıgı mı yani ben normalde balıgı da cok severm cok tuketırım bakalım ıstahım yenıden eskıye dondugunde yıyebılcek mıyım:)Sağol canım benim
Balık yağı veya keten tohumunu her gün içmeyi unutmuyorsundur inşallah. Gebeliğe hazırlıkta da gebelikte de bebeğin zeka gelişimine gerçekten çok faydalı. Benim kızım 10 yaşında ve ona hamileyken her gün ingiliz balık yağı içmiştim. Kızım sınıfında birinci. Her konuda aşırı zeki. Oğullarıma hamileyken içmemiştim kızım kadar başarılı değillerdi. Efa balık yağı içiyorum şimdi de. Daha yeni 1 kutuyu bitirdim. Keten tohumunu azar azar öğütüp her gün 1 tatlı kaşığı yiyerek onunla devam edicem
Eğer balığı çok tüketiyorsan ihtiyacın olmaz bence. Keten tohumu Omega 3 ve E vitaminini bol miktarda içeriyor. Progestoron hormonu kabızlığa sebep oluyormuş. Keten tohumu bağırsakları normal halinede getiriyor. Omega 3 yağ asidi vücutda depolanan bir yağ ve gebelikten önce kullanılmasının faydasıda ondan kaynaklanıyor. Folikasid de gebeliğe hazırlıkta vücutta depolanıyormuş. Onun için onuda içiyorum. Yumurta gelişiminede faydalılar. Evet kan haplarıda destekleyici gebelikte şart. Tabi doktor hangi ilacı yazarsa o. Çünkü herkesin yapısına göre farklı ilaç yazıyorlar. Benim gebeliklerimde hepsinde farklı şeyler yaşamıştım. Kızıma hamileyken midem çok bulanmıştı maydanozu görmeye bile dayanamıyordum tadı çok rezil geliyordu bana ama oğullarımda bulantı hiç olmamıştı. 3 cü aydan sonra ayrı bir rahatlama oluyorcanım keten tohumu.yenmesı getektıgını bilmiyordum maşallah kzıına zekasını annesınden de almış bellıkııı balıkyagına henuz baslanmıyormus vıtamın ılacları ve balıkyagına 3.aydan sonra dedı dr.um suan folıkasıt ıcıyorum sadece kandegerlerım de vıtamınlerm de testlerde cok guzel cıktıgı ıcın ekstra ılaca baslamadım demir ve d vıtamıne baslıcam 3.aydan sonra sanırım yanında kan hapları da kullanılıyor. bu keten tohumu hergun 1tatlı kaşıgı mı yani ben normalde balıgı da cok severm cok tuketırım bakalım ıstahım yenıden eskıye dondugunde yıyebılcek mıyım:)
evet ben de öncesınde folıkasıt kullanmıstım sonra ara verdım tekrar basladım ıste bakalım ben neler kullanıcam zayıfım oyuzden kılo almak ıstıyorum epeyy tabı saglkklı yıyeceklerden almak ıstıyorum :) coksaglıklı besleenırım herzaman elımden geldıgınce suan da yapmaya calısıyorum et,sut yogurt taze kuru meyve hergun mutlaka 2,3cevız bıde yürüyüş yapmaya da basladım ah şu kabızlık cok fenaa evet sabahları ozellıkle uykumdan uyaandırıyor gaz cok oluyor progesterondan dolayı kuru ıncır ıyı gelıyor ama tatlo seyler yıyemez oldum su keten tohumunu da denıyım ben. sen de cok dıkkat edıyorsun beslenmene bu çabanın karsılıgını ınsallah alıcakson benn hıssedıyorummEğer balığı çok tüketiyorsan ihtiyacın olmaz bence. Keten tohumu Omega 3 ve E vitaminini bol miktarda içeriyor. Progestoron hormonu kabızlığa sebep oluyormuş. Keten tohumu bağırsakları normal halinede getiriyor. Omega 3 yağ asidi vücutda depolanan bir yağ ve gebelikten önce kullanılmasının faydasıda ondan kaynaklanıyor. Folikasid de gebeliğe hazırlıkta vücutta depolanıyormuş. Onun için onuda içiyorum. Yumurta gelişiminede faydalılar. Evet kan haplarıda destekleyici gebelikte şart. Tabi doktor hangi ilacı yazarsa o. Çünkü herkesin yapısına göre farklı ilaç yazıyorlar
bu ara pek yapici yaklasiyor ama bakalimtuh kaju yiyeydi eyiydievet kuzum biraz oyle isteksiz olsa da azimli olsa en azindan seni uzmese kendi gelse ne bileyim. Boyu kilosu kac? Yese bi ise yarayinca yakacak zaten o yedigini :)
Ben kafama taktığım için son 2-3 ay adet döneminde kist filan var mı diye ultrasonla baktırıyordum :)) doktor artık geldi gerizekalı diye bakıyordu resmen bilmiyorum ya bakalım :) belki kistlerim var vücut atıyor, belki hiç bir problemim yok, belki problem var ama bi şekilde 9 aydır tutturamadık :))) lh ve fsh normal değer aralığında ve aradaki fark çok olmadığı için bunu sorduğumdada bence psikologa git böyle sonuçta pco olmaz ultrasonda hiçbir şey yok kaç defa söylemem lazım demişti :)))kist bız bazen farkında olmadan olan birşey bu da gelısen yumurtlar catlamayınca içi irin dolu kesecik halıne gelıyor cogukadın farketmeden yaşarmıs bunu benm de hıc olmazdı stres yuzunden basıma gelmışti cok sukür ki bunlar basıt tedavı edılebılen bişey.. buarada saracoglundan duymustm lh fshdan yuksekse kist diye. onun cok guzel kurlerını uygulayabılırsın
Maşallahh siz anlattıkca ben rahatladım. İşte bende koca koca binaların arasındayım :) o kadar yoğun çalışıyorum ki d vitaminini camın önüne oturunca anca alabiliyorum :))Rabbim tez zamanda bebişle şenlendirsin yuvanıHiç sorma valla ben biraz manyağım bu sağlıklı beslenme konusunda :) Her sabah yıllardır bıldırcın yumurtası içerim. Kendimi bildim bileli süt içerim ve her sabah zeytin yağına yumurta kırıp az pişirip yerim. Arada bir paça haşlayıp yerim. Yoğurt vazgeçilmezimdir. Meyve çeşitlerini azar azar her gün yerim. Kahve çay hiç içmem. Şekeride çok az kullanmış oluyorum. Ekmeği evde tam buğday unuyla yaparım. Zerdeçal yerim her gün 1 çay kaşığı. Gebeliği düşünmeden önce her gün yarım demet saplarıyla birlikte maydanoz yerdim. Maydanoz kansızlığa çok iyi geliyor aşırı güç veriyor. Zararlı olan hiç bir şeyi yemem özellikle katı yağdan nefret ediyorum. Allahtan şanslıyım etrafımda sigara içende yok. Sporda yapıyorum. Bisikletim var. Bide deniz kıyısında oturuyoruz. Yazın her gün yüzüyorum. Doğal d vitamininide güneşten almış oluyorum. Sırf sağlık için 8 yıl önce istanbul'dan balıkesir kıyısına yerleştim. İnşallah sizlerin bu güzel dualarıyla melek kadar iyi olan eşime bir evlat verebilirsem daha ne istiyim ki zaten rabbimden. Bana ve sevdiklerime istediğim sağlığı veriyor Allah. Para mal mülk istemiyorum
Canım çok iyi anlıyorum seni. 3 çocuğumuda o koca koca binalar arasında dünyaya getirdim. Ta ki kızım 3 yaşına gelene kadar dayanabildim. İstanbul kızımı evlatlarımı yok edip bitirmesin diye huzura kaçtım. Kocamada yalvardım ama gelmedi bizimle. Çok içki içerdi bırakamadı alkolik arkadaşlarını. Biz boşandıktan 1 yıl sonrada hastalanıp vefat etti. Keşke gelseydi de ölmeseydi. Allah öyle uygun gördü demek ki. İsyan etmiyorum. Tek başıma 3 çocuğuma baktım okuttum. Oğullarım kendini kurtardı. Kızımda inşallah okur kurtarır kendini. Çok şanslıyım ki ikinci eşim ne sigara içer ne de alkol. Allah olmayan herkese versin bebişleriyle şenlensin evleri amin canımMaşallahh siz anlattıkca ben rahatladım. İşte bende koca koca binaların arasındayım :) o kadar yoğun çalışıyorum ki d vitaminini camın önüne oturunca anca alabiliyorum :))Rabbim tez zamanda bebişle şenlendirsin yuvanı
Teşekkür ederim canım doktorum da öyle dedi zaten. Randevu aldım 10 gün sonra bir daha gidecem inşallah görürümHayırlı ugurlu olsun tavsiyem en az 10gunbekle bebişi de görebıl kese ıle ben oyle yaptım iiçim daha rahat ettı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?