Sağol canım Allaj razı olsun Allah herkese bunu yaşatsın bütün kadınlaraCanım çok sevindim. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nazarlardan korusun
sen bu azimle sağsağlim 4.cocugumu da dunyaya getırırsın inşallahcanım bukadar dılkatlı saglıklı yasamak herseye ınce ayrıntısına kadar dıkkat etmek cok emek ısteyen bır sey ustelık 3evlat yetıstırmıssın pırlanta gb. Herşeyde bır hayır varmıs ve suan buyuk aşkını yaşıyorsun çok şükür ki evlatlarına da kendınr de yetebılmıssın. güçlü bir kadınsın bence eşin de hayrandır bu yönune maşallah sızeHiç sorma valla ben biraz manyağım bu sağlıklı beslenme konusunda :) Her sabah yıllardır bıldırcın yumurtası içerim. Kendimi bildim bileli süt içerim ve her sabah zeytin yağına yumurta kırıp az pişirip yerim. Arada bir paça haşlayıp yerim. Yoğurt vazgeçilmezimdir. Meyve çeşitlerini azar azar her gün yerim. Kahve çay hiç içmem. Şekeride çok az kullanmış oluyorum. Ekmeği evde tam buğday unuyla yaparım. Zerdeçal yerim her gün 1 çay kaşığı. Gebeliği düşünmeden önce her gün yarım demet saplarıyla birlikte maydanoz yerdim. Maydanoz kansızlığa çok iyi geliyor aşırı güç veriyor. Zararlı olan hiç bir şeyi yemem özellikle katı yağdan nefret ediyorum. Allahtan şanslıyım etrafımda sigara içende yok. Sporda yapıyorum. Bisikletim var. Bide deniz kıyısında oturuyoruz. Yazın her gün yüzüyorum. Doğal d vitamininide güneşten almış oluyorum. Sırf sağlık için 8 yıl önce istanbul'dan balıkesir kıyısına yerleştim. İnşallah sizlerin bu güzel dualarıyla melek kadar iyi olan eşime bir evlat verebilirsem daha ne istiyim ki zaten rabbimden. Bana ve sevdiklerime istediğim sağlığı veriyor Allah. Para mal mülk istemiyorum
Öncelikle çok teşekkür ederim canım herşey için desteğin için. İyiki kadınlar kulübü adında böyle bir platform var. Buraya üye olduktan sonra yalnız olmadığımı gördüm ve bunun bana psikolojik anlamda çok faydası oldu. Hikayemi kısaca anlatmak gerekirse aslında uzun bir hikayem yok. 9 aylık evliyim ve ilk aydan itibaren çocuk yapmak için uğraştık. Ben daha önce yumurtaliklarımdan ameliyat olmuştum. Bir yumurtalığım ters dönmüştü acil olarak ameliyatla düzeltmişlerdi. O ameliyattan sonra kaç doktora gittim hepsi de gayet iyi durumda olduğunu söylediler ama ben yine de içimde hep bir korkuyla bugüne kadar yaşadım. 9 aydır bir türlü olmayınca da stres yaptım haliyle. İltihap vardı bu arada bende son iki aydır soğan kürüne başlamıştım. Sanırım iltihaba iyi geldi. Son ay bir kavanoz üzüm pekmezine 3 yemek kaşığı kişniş tozu karıştırıp macun haline getirip 10 gün boyunca günde 4 yemek kaşığı yedim. Bu da yumurtaları büyütüp çalışmasını sağlıyormuş. Kısacası duyduğum bi çok şeyi denedim ama son iki ayda kullandıklarım bunlar. Daha devam edecektim ama son adetimin üzerinden henüz 1 hafta geçmesine rağmen tekrar kanamam oldu yaklaşık 1 hafta sürdü ader gibi ama adet olmadığını söyledi doktorum. Bende korktum son kullandığım şeylerin zararı olduğunu düşünüp sinirlendim ve bıraktım. Eşime gelince onda sperm sayısı az çıktı 15 milyon sayı bir de şekil bozukluğu 2 çıktı bu ayriyeten korkuttu beni. Eşim de son ay evicap e vitamini aldı kullandı. Aynı zamanda bir kaç gün düzensiz bir şekilde çakşır suyu içti. Aynı zamanda son ayımızda şansımıza eşimin 6 ay boyunca kullandığı çok etkili sivilce ilacı vardı o ilaç bitti son ayımızda. O ilacın etki ettiğini düşünüyoruz. Normalde doktorlar kadınların bu ilacı bitirdikten 6 ay sonrasına kadar bile çocuk yapmaması gerektiğini söylüyorlar. Erkekler için bişey demediler ama ben onun da etki ettiğini düşünüyorum. O ilaç da bitince ve az önce saydığım şeyleri de kullanınca sonuç çok şükür böyle oldu. Şimdi size çok klasik bişey diyecem 9 aydır sürekli doktorlardan bile dinlediğim birşey bu. Hani derler ya sürekli ne zaman vazgeçtim artık akışına bıraktım o zaman oldu diye. Gerçekten de öyle oldu. O kanamayı yaşayınca sinirlenip kullandığım herşeyi bıraktım ve artık düşünmemeye çalıştım. Adetine yakın illaki düşünür insan elinde olmadan ama en azından elinden geldiğince stres yapmamak lazımmış onu anladım. Tavsiyem budur herkese. Şimdi çok uzun yazdım işte şu bu etki etti oldu diye ama ben inançlı biriyim. Tüm bunlar sadece bahane bana göre Allah şimdi olmasını istedi ve dularımı kabul etti verdi. Çok şükür Allaha ve dularım hepinize Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Herşeyinizle ona bağlanın ondan isteyin ve elinizden geleni de kendinizi strese sokmadan yapın. Mesajımı sıkılmadan okuyanlara teşekkürlerimi iletiyorum. Allaha emanet olun canlarım. Dularınızda birbirimizi unutmayalımMaşallah CNm çok güzel artmış.rabbim tamamına erdirsin inşallah.evet öyle bir durum var çok hızlı artışlarda ikiz gebelik olabiliyor.ama böyle artış gösterip tek gebelik olduğu da oluyor.bunu ancak kese vakti geldiğinde usg de öğrenebilirsin.rabbim gönlüne göre versin inşallah
Kısaca hikayeni anlatır mısın? Kaç senedir istiyordunuz? Sıkıntı neydi? Bu ay özel birşeyler yaptınız mı
Kesinlıkle katılılıyorum bütün sözlerine kafadan atınca oluyor. Ama gerçekten atmak lazım önce. ben de herşeyı bırakmstım 2kımyasaldan sonra.Tekrar Tekrar hayırlı olsun Canım saglıkla görun meleğinizi inşallahÖncelikle çok teşekkür ederim canım herşey için desteğin için. İyiki kadınlar kulübü adında böyle bir platform var. Buraya üye olduktan sonra yalnız olmadığımı gördüm ve bunun bana psikolojik anlamda çok faydası oldu. Hikayemi kısaca anlatmak gerekirse aslında uzun bir hikayem yok. 9 aylık evliyim ve ilk aydan itibaren çocuk yapmak için uğraştık. Ben daha önce yumurtaliklarımdan ameliyat olmuştum. Bir yumurtalığım ters dönmüştü acil olarak ameliyatla düzeltmişlerdi. O ameliyattan sonra kaç doktora gittim hepsi de gayet iyi durumda olduğunu söylediler ama ben yine de içimde hep bir korkuyla bugüne kadar yaşadım. 9 aydır bir türlü olmayınca da stres yaptım haliyle. İltihap vardı bu arada bende son iki aydır soğan kürüne başlamıştım. Sanırım iltihaba iyi geldi. Son ay bir kavanoz üzüm pekmezine 3 yemek kaşığı kişniş tozu karıştırıp macun haline getirip 10 gün boyunca günde 4 yemek kaşığı yedim. Bu da yumurtaları büyütüp çalışmasını sağlıyormuş. Kısacası duyduğum bi çok şeyi denedim ama son iki ayda kullandıklarım bunlar. Daha devam edecektim ama son adetimin üzerinden henüz 1 hafta geçmesine rağmen tekrar kanamam oldu yaklaşık 1 hafta sürdü ader gibi ama adet olmadığını söyledi doktorum. Bende korktum son kullandığım şeylerin zararı olduğunu düşünüp sinirlendim ve bıraktım. Eşime gelince onda sperm sayısı az çıktı 15 milyon sayı bir de şekil bozukluğu 2 çıktı bu ayriyeten korkuttu beni. Eşim de son ay evicap e vitamini aldı kullandı. Aynı zamanda bir kaç gün düzensiz bir şekilde çakşır suyu içti. Aynı zamanda son ayımızda şansımıza eşimin 6 ay boyunca kullandığı çok etkili sivilce ilacı vardı o ilaç bitti son ayımızda. O ilacın etki ettiğini düşünüyoruz. Normalde doktorlar kadınların bu ilacı bitirdikten 6 ay sonrasına kadar bile çocuk yapmaması gerektiğini söylüyorlar. Erkekler için bişey demediler ama ben onun da etki ettiğini düşünüyorum. O ilaç da bitince ve az önce saydığım şeyleri de kullanınca sonuç çok şükür böyle oldu. Şimdi size çok klasik bişey diyecem 9 aydır sürekli doktorlardan bile dinlediğim birşey bu. Hani derler ya sürekli ne zaman vazgeçtim artık akışına bıraktım o zaman oldu diye. Gerçekten de öyle oldu. O kanamayı yaşayınca sinirlenip kullandığım herşeyi bıraktım ve artık düşünmemeye çalıştım. Adetine yakın illaki düşünür insan elinde olmadan ama en azından elinden geldiğince stres yapmamak lazımmış onu anladım. Tavsiyem budur herkese. Şimdi çok uzun yazdım işte şu bu etki etti oldu diye ama ben inançlı biriyim. Tüm bunlar sadece bahane bana göre Allah şimdi olmasını istedi ve dularımı kabul etti verdi. Çok şükür Allaha ve dularım hepinize Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Herşeyinizle ona bağlanın ondan isteyin ve elinizden geleni de kendinizi strese sokmadan yapın. Mesajımı sıkılmadan okuyanlara teşekkürlerimi iletiyorum. Allaha emanet olun canlarım. Dularınızda birbirimizi unutmayalım
Halsiz oluyor insan valla bi de oyle dene ama belki bulanmaz. Aa mutsuz olmuyoruz ama ne guzel bekledigin an geldi :) diyene de bak ben de arada depresiflesiyorum ama geciyor. Anlat bakalim o ne diyecek. Benim baska belirtilerim de vardi gece agzima aci su geliyordu fln midem icin ilac verdi o yuzden. Insallah :) 1kilo aldim daha yeni o da bu hafta alabildim. Ondan once herkes zayifladin diyordu ama zayiflasam da karnimda minik bir cikinti olusuyor galiba suan daha sertlik gibi nasil anlatsam boyle ucgen bolgemiz var ya gobegin 7cm falan alti oranin bittigi yerde biraz sertlik ve cikinti var ama gobiste biseyler yok henuz. Asagida galiba hala. :)Ah bır yapabılsemm şu kahvaltıyı hemen eskıden yalnızım demeden özenle hazırlardım gercı.pek bos kalmazdım ama şimdi halsızlıkten.elımı ayagımı cektım etraftan bıraz da ben de mutsuzluk yarattı sanırım bu durum sabahları özellıkle gördugum ruyalar benı cok depresıf yapıyor. aksama dogru anca psıkolojım duzelıyor. hormonlardanmış bu da. Dediğin gb aclık degıl sanırım canım ben de dr.uma anlatayıö bunu. Fınallerın ınsallah guzel geçer bebeğin şans getirsin sana. Karnın belırgınlestı mı peki hiç:)
:) yapici olsun tabii. Oy varmis fazlasi biraz o zaman sen daha kilo aldirmamaya yonelik seyler dene gene en iyisini siz bilirsiniz :)bu ara pek yapici yaklasiyor ama bakalimesim 1.72 boyunda 98 kilo ama dedigin gibi yakacak onu bide o var gidişata gore bakarım artik
Çok teşekkür ederim canımKesinlıkle katılılıyorum bütün sözlerine kafadan atınca oluyor. Ama gerçekten atmak lazım önce. ben de herşeyı bırakmstım 2kımyasaldan sonra.Tekrar Tekrar hayırlı olsun Canım saglıkla görun meleğinizi inşallah
Bu arada kimyasal olduğu ne zaman nasıl anlaşılır acabaKesinlıkle katılılıyorum bütün sözlerine kafadan atınca oluyor. Ama gerçekten atmak lazım önce. ben de herşeyı bırakmstım 2kımyasaldan sonra.Tekrar Tekrar hayırlı olsun Canım saglıkla görun meleğinizi inşallah
Kese görülmeden BEta düşmeye başlarBu arada kimyasal olduğu ne zaman nasıl anlaşılır acaba
Anladım canımKese görülmeden BEta düşmeye başlar
Valla canım ben de ilk defa duydum.yalnız şöyle dedi:eksik olan birşeyler varsa tamamlarız yüksek olanları düşürürüz.bir bakalım dedi.Khaleesi21 sevindim canım. Bunlar nedir dhea,ıgf1
Amh 1.01 ya.1’in altına düştükçe durum kötüleşiyor.Çok sevindim bu habere ama neden zamanın az kalmış onu anlamadım. Fsh yüksek değil. Başka ne sebep olabilir ki ?
Sanırım Leyla nın doktoruyla aynı yolda gidiyor.hormonları mı düzenleyecek ben de bilemedim.Canım buldum ne olduklarını. Benden hiç istenmedi. Neden gerek duydu dr acaba
Amin canım .inş hepimiz alırız.çok sevindim canım bak işini bilen doktor ezbere konuşmuyor işte..İnşallah en kısa sürede güzel haberler alırsın
Çok sevindim canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.kimyasal falan aklına getirme bunları.her şey olacağına varır.iyi düşün iyi olsun.Canım bugün hastaneye gittim veeeeee kesin hamileyim en son hcg değerim 14.8 di bugünkü kan testine göre 218.4 çıktı sence değer nasıl çok yüksek geldi bana ikiz olunca yüksek oluyor diye biliyorum öyle bir ihtimal var mı sence Allah verdi şimdi de gözüm doymuyor sanırım ne gelse Allahtan çok şükür Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı salif ve saliha evlatlar nasip etsin inşallah
Vay ne tatlı hatunsun ve çok cesur.biz düzen bozulmasın diye semt değiştiremiyoruz.sen 3çocukla il değiştirmişsin.helal olsun.Allah kalbine göre vermiş,şimdiki eşin tam sana göre.hayat seni ona doğru götürmüş belki de.maş diyeyim.bebişiniz de gelsin,mutluluğunuz daim olsun.Hiç sorma valla ben biraz manyağım bu sağlıklı beslenme konusunda :) Her sabah yıllardır bıldırcın yumurtası içerim. Kendimi bildim bileli süt içerim ve her sabah zeytin yağına yumurta kırıp az pişirip yerim. Arada bir paça haşlayıp yerim. Yoğurt vazgeçilmezimdir. Meyve çeşitlerini azar azar her gün yerim. Kahve çay hiç içmem. Şekeride çok az kullanmış oluyorum. Ekmeği evde tam buğday unuyla yaparım. Zerdeçal yerim her gün 1 çay kaşığı. Gebeliği düşünmeden önce her gün yarım demet saplarıyla birlikte maydanoz yerdim. Maydanoz kansızlığa çok iyi geliyor aşırı güç veriyor. Zararlı olan hiç bir şeyi yemem özellikle katı yağdan nefret ediyorum. Allahtan şanslıyım etrafımda sigara içende yok. Sporda yapıyorum. Bisikletim var. Bide deniz kıyısında oturuyoruz. Yazın her gün yüzüyorum. Doğal d vitamininide güneşten almış oluyorum. Sırf sağlık için 8 yıl önce istanbul'dan balıkesir kıyısına yerleştim. İnşallah sizlerin bu güzel dualarıyla melek kadar iyi olan eşime bir evlat verebilirsem daha ne istiyim ki zaten rabbimden. Bana ve sevdiklerime istediğim sağlığı veriyor Allah. Para mal mülk istemiyorum
Canım harikasın. Aynen dediğin gibi eşim beni tanıdığı günden bu güne kadar hayranlığını hep söylüyor. Ama o güç yılların yaşattığı acılarla oldu. Evlatlarıma faydalı olmak için kendime daha iyi bakmam gerektiğini öğrendim. Çocuklarımın yanında hiç ağlamadım. Onların psikolojisi normal olsun diye hep polyannacılık oynadım. Sanırım bu oyunum tuttu ki evlatlarımda beni hiç üzmedi. Allahıma hep şükrediyorum. İşte onun için 15 tane çocuğum olsa bakardım diye düşünüyorum :)sen bu azimle sağsağlim 4.cocugumu da dunyaya getırırsın inşallahcanım bukadar dılkatlı saglıklı yasamak herseye ınce ayrıntısına kadar dıkkat etmek cok emek ısteyen bır sey ustelık 3evlat yetıstırmıssın pırlanta gb. Herşeyde bır hayır varmıs ve suan buyuk aşkını yaşıyorsun çok şükür ki evlatlarına da kendınr de yetebılmıssın. güçlü bir kadınsın bence eşin de hayrandır bu yönune maşallah sıze
Emeğin ve azmin sonucu bu işte. Allah çok isteyip çalışana veriyor. Herşeyi bıraktığım dediğin dönemde de hormonların düzgün salgılanmış ama daha öncesinde yaptıklarının eseri hepsi. Allah mucizeni sağlıkla versin kucağına. Nazarlardan korusun siziÖncelikle çok teşekkür ederim canım herşey için desteğin için. İyiki kadınlar kulübü adında böyle bir platform var. Buraya üye olduktan sonra yalnız olmadığımı gördüm ve bunun bana psikolojik anlamda çok faydası oldu. Hikayemi kısaca anlatmak gerekirse aslında uzun bir hikayem yok. 9 aylık evliyim ve ilk aydan itibaren çocuk yapmak için uğraştık. Ben daha önce yumurtaliklarımdan ameliyat olmuştum. Bir yumurtalığım ters dönmüştü acil olarak ameliyatla düzeltmişlerdi. O ameliyattan sonra kaç doktora gittim hepsi de gayet iyi durumda olduğunu söylediler ama ben yine de içimde hep bir korkuyla bugüne kadar yaşadım. 9 aydır bir türlü olmayınca da stres yaptım haliyle. İltihap vardı bu arada bende son iki aydır soğan kürüne başlamıştım. Sanırım iltihaba iyi geldi. Son ay bir kavanoz üzüm pekmezine 3 yemek kaşığı kişniş tozu karıştırıp macun haline getirip 10 gün boyunca günde 4 yemek kaşığı yedim. Bu da yumurtaları büyütüp çalışmasını sağlıyormuş. Kısacası duyduğum bi çok şeyi denedim ama son iki ayda kullandıklarım bunlar. Daha devam edecektim ama son adetimin üzerinden henüz 1 hafta geçmesine rağmen tekrar kanamam oldu yaklaşık 1 hafta sürdü ader gibi ama adet olmadığını söyledi doktorum. Bende korktum son kullandığım şeylerin zararı olduğunu düşünüp sinirlendim ve bıraktım. Eşime gelince onda sperm sayısı az çıktı 15 milyon sayı bir de şekil bozukluğu 2 çıktı bu ayriyeten korkuttu beni. Eşim de son ay evicap e vitamini aldı kullandı. Aynı zamanda bir kaç gün düzensiz bir şekilde çakşır suyu içti. Aynı zamanda son ayımızda şansımıza eşimin 6 ay boyunca kullandığı çok etkili sivilce ilacı vardı o ilaç bitti son ayımızda. O ilacın etki ettiğini düşünüyoruz. Normalde doktorlar kadınların bu ilacı bitirdikten 6 ay sonrasına kadar bile çocuk yapmaması gerektiğini söylüyorlar. Erkekler için bişey demediler ama ben onun da etki ettiğini düşünüyorum. O ilaç da bitince ve az önce saydığım şeyleri de kullanınca sonuç çok şükür böyle oldu. Şimdi size çok klasik bişey diyecem 9 aydır sürekli doktorlardan bile dinlediğim birşey bu. Hani derler ya sürekli ne zaman vazgeçtim artık akışına bıraktım o zaman oldu diye. Gerçekten de öyle oldu. O kanamayı yaşayınca sinirlenip kullandığım herşeyi bıraktım ve artık düşünmemeye çalıştım. Adetine yakın illaki düşünür insan elinde olmadan ama en azından elinden geldiğince stres yapmamak lazımmış onu anladım. Tavsiyem budur herkese. Şimdi çok uzun yazdım işte şu bu etki etti oldu diye ama ben inançlı biriyim. Tüm bunlar sadece bahane bana göre Allah şimdi olmasını istedi ve dularımı kabul etti verdi. Çok şükür Allaha ve dularım hepinize Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Herşeyinizle ona bağlanın ondan isteyin ve elinizden geleni de kendinizi strese sokmadan yapın. Mesajımı sıkılmadan okuyanlara teşekkürlerimi iletiyorum. Allaha emanet olun canlarım. Dularınızda birbirimizi unutmayalım
0.7 olursa kötüymüş. Bence saraçoğlunu bir dinle. Amh yumurta döllenince bebeğin gelişmesini sağlayan hormon. Belki soğan kürü iyi geliyor olabilir. Bende araştırıcam bunu ne iyi gelir bilmiyorum.Amh 1.01 ya.1’in altına düştükçe durum kötüleşiyor
Amin canım aynı dilekleri bende sana yolluyorumVay ne tatlı hatunsun ve çok cesur.biz düzen bozulmasın diye semt değiştiremiyoruz.sen 3çocukla il değiştirmişsin.helal olsun.Allah kalbine göre vermiş,şimdiki eşin tam sana göre.hayat seni ona doğru götürmüş belki de.maş diyeyim.bebişiniz de gelsin,mutluluğunuz daim olsun.
Sağol canım Allah razı olsunValla canım ben de ilk defa duydum.yalnız şöyle dedi:eksik olan birşeyler varsa tamamlarız yüksek olanları düşürürüz.bir bakalım dedi.
Amh 1.01 ya.1’in altına düştükçe durum kötüleşiyor.
Sanırım Leyla nın doktoruyla aynı yolda gidiyor.hormonları mı düzenleyecek ben de bilemedim.
Amin canım .inş hepimiz alırız.
Çok sevindim canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.kimyasal falan aklına getirme bunları.her şey olacağına varır.iyi düşün iyi olsun.
Vay ne tatlı hatunsun ve çok cesur.biz düzen bozulmasın diye semt değiştiremiyoruz.sen 3çocukla il değiştirmişsin.helal olsun.Allah kalbine göre vermiş,şimdiki eşin tam sana göre.hayat seni ona doğru götürmüş belki de.maş diyeyim.bebişiniz de gelsin,mutluluğunuz daim olsun.
İnşallah canım çok çok teşekkür ederimEmeğin ve azmin sonucu bu işte. Allah çok isteyip çalışana veriyor. Herşeyi bıraktığım dediğin dönemde de hormonların düzgün salgılanmış ama daha öncesinde yaptıklarının eseri hepsi. Allah mucizeni sağlıkla versin kucağına. Nazarlardan korusun sizi
Amh 1.01 ya.1’in altına düştükçe durum kötüleşiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?