- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Çok sevindim tatlım.darısı kalp atışlarına olsun şimdilik.sonra sağlıkla kavuşmanıza.maşşş maşşKızlar keseyi gördük çok şükür :)) şimdilik herşey yolunda görünüyor. Haftaya tekrar çağırdı. Bu benim kayıp yasadigimdaki dr.um olduğu için bana alışık :)) ilk haftalarda sık sık ama az bakacagim dedi. Troid ilacininin dozunu düşürdü.
En kısa sürede darısı başınıza insallah. Sağlıkla kavusalim evlatlarimiza:)
evet canım rahım orda hala sanırım zamanla yukarı cıkıyor diye duymuştum ben de hiç anlamazsın birden bir çıkar :) kılo almaya baslaman cokguzel beslenmen saglıklı olduğunu gösterıyor. bılıyorsun zayıfım normalde. cok hareketlı oldugumdan yakıyorum alamıyorum kolay ınsallah bu surecte alayım saglıklı sekılde alabıldıgım kadar:) birden şişiyor ınsan zaten :)Halsiz oluyor insan valla bi de oyle dene ama belki bulanmaz. Aa mutsuz olmuyoruz ama ne guzel bekledigin an geldi :) diyene de bak ben de arada depresiflesiyorum ama geciyor. Anlat bakalim o ne diyecek. Benim baska belirtilerim de vardi gece agzima aci su geliyordu fln midem icin ilac verdi o yuzden. Insallah :) 1kilo aldim daha yeni o da bu hafta alabildim. Ondan once herkes zayifladin diyordu ama zayiflasam da karnimda minik bir cikinti olusuyor galiba suan daha sertlik gibi nasil anlatsam boyle ucgen bolgemiz var ya gobegin 7cm falan alti oranin bittigi yerde biraz sertlik ve cikinti var ama gobiste biseyler yok henuz. Asagida galiba hala. :)
Çok sevindim tatlım.darısı kalp atışlarına olsun şimdilik.sonra sağlıkla kavuşmanıza.maşşş maşş
örnek bir annesin gerçekten karşılığını da almışsın fazlasıyla. Allahım her anneye böyle guc sabır nasıp etsın bızler de ınsalalh evlatlarımıza en ıyı sekılde yön verırırz onlara en ıyıyı en dogruyu gösterebilirirzCanım harikasın. Aynen dediğin gibi eşim beni tanıdığı günden bu güne kadar hayranlığını hep söylüyor. Ama o güç yılların yaşattığı acılarla oldu. Evlatlarıma faydalı olmak için kendime daha iyi bakmam gerektiğini öğrendim. Çocuklarımın yanında hiç ağlamadım. Onların psikolojisi normal olsun diye hep polyannacılık oynadım. Sanırım bu oyunum tuttu ki evlatlarımda beni hiç üzmedi. Allahıma hep şükrediyorum. İşte onun için 15 tane çocuğum olsa bakardım diye düşünüyorum :)
Hayırlı olsun canım katlanarak artsın değerlerin. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Canım bugün hastaneye gittim veeeeee kesin hamileyim en son hcg değerim 14.8 di bugünkü kan testine göre 218.4 çıktı sence değer nasıl çok yüksek geldi bana ikiz olunca yüksek oluyor diye biliyorum öyle bir ihtimal var mı sence Allah verdi şimdi de gözüm doymuyor sanırım ne gelse Allahtan çok şükür Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı salif ve saliha evlatlar nasip etsin inşallah
gözünaydın canım haftaya bebişini de görüceksin inşallahKızlar keseyi gördük çok şükür :)) şimdilik herşey yolunda görünüyor. Haftaya tekrar çağırdı. Bu benim kayıp yasadigimdaki dr.um olduğu için bana alışık :)) ilk haftalarda sık sık ama az bakacagim dedi. Troid ilacininin dozunu düşürdü.
Amin canım. Çok sevindim. Dikkat et kendineKızlar keseyi gördük çok şükür :)) şimdilik herşey yolunda görünüyor. Haftaya tekrar çağırdı. Bu benim kayıp yasadigimdaki dr.um olduğu için bana alışık :)) ilk haftalarda sık sık ama az bakacagim dedi. Troid ilacininin dozunu düşürdü.
gözünaydın canım haftaya bebişini de görüceksin inşallahRabbim şifa versın ikinize de
Amin canım. Çok sevindim. Dikkat et kendine
ayy inşallahh canmm ben dr.umu dınlıcem 9.haftada gıdıcem 13 gun var cokzor gececek ama beklıcemAminn canım darısı senin pıtpıtlara insallah :)
Oralarda biyerlerde, ciksin ben de bekliyorum. :) alirsin ama verirsin gene dogumdan sonra yapi meselesi cunku. Saglikli beslenip yiyebildigin surece kiloyu cok onemseme. Asil sorun yemeyip zayif olmak vitaminsiz kalmak. Ben 45kiloydum esimle tanistigimizda cok baski vardi etrafimda biraz kilo al yok ele gel fln diye kadinlar icinde :) aldim da gerci makarna yiyip yatiyordum ama simdi dusunuyorum cok sacmaymis yani yiyorum iste almiyorum kime ne onun eline gelcem sanki :) sen de saglikli beslen sekerin fln olmasin gerisini dusunme zayiflik iyi bisey bence. Ben de kilo alayim bol yemek yiyebilim cocuga vitamin olsun diye yiyeyim endisesindeydim meger bu endise de bulanti yapiyormus.evet canım rahım orda hala sanırım zamanla yukarı cıkıyor diye duymuştum ben de hiç anlamazsın birden bir çıkar :) kılo almaya baslaman cokguzel beslenmen saglıklı olduğunu gösterıyor. bılıyorsun zayıfım normalde. cok hareketlı oldugumdan yakıyorum alamıyorum kolay ınsallah bu surecte alayım saglıklı sekılde alabıldıgım kadar:) birden şişiyor ınsan zaten :)
Yaa supeer kocaman kocaman buyusuun kalp atislari da baslar, haftaya gorursun insallah :) bulanti falan basladi mi?Kızlar keseyi gördük çok şükür :)) şimdilik herşey yolunda görünüyor. Haftaya tekrar çağırdı. Bu benim kayıp yasadigimdaki dr.um olduğu için bana alışık :)) ilk haftalarda sık sık ama az bakacagim dedi. Troid ilacininin dozunu düşürdü.
yaa nasıl başardın almayı ben 52kılodan 45e düştüm anneannem rahatsızlanmıstı 2ay ömru var dedıler cok sukur hayatta hala ama yemeden ıcmeden kesıldım tam ustune yıne toparladım derken dugun telasından yıne verdım aynen çevre konuşup duruyor dediğin gb ele gel lafı ne yaa kendılerı cok fazla gelıyor o bellı de :)ben de 45kıloyum boyum 1.61 aslında vucut olculerm de ıyı yanı düz degılım belim 60cm kalça ve gögus 86cm. gayet orantılıyım eşim de alma gerek yok dıyor ama sanırım bılıncaltıma ıslenıyor cevresel sözler. coguzaman aslında cekemeyenler konusuyor bazen dusunuyorum da soyleyene bakıyorum fazla kılodan orası burası cıkmıs. tamam bu coknormal benım de basıma gelebılır fazlalıgım olur ilerde ama onemlı olan once kendıne bak sonra etrafına laf söyle. işgüzar insanlar yüzünden dedıgın gb kendımıze zehır edıyoruz bazen. saglıgım cokyerınde şükür dr.um da zayıfsın ama coksaglıklısın henuz vıtamıne ıhtıyacn yok dedı ben isteyınce. En azından kendımı kılolu gorebıleym ıstiyorum tabı yıne de hamişken:)Oralarda biyerlerde, ciksin ben de bekliyorum. :) alirsin ama verirsin gene dogumdan sonra yapi meselesi cunku. Saglikli beslenip yiyebildigin surece kiloyu cok onemseme. Asil sorun yemeyip zayif olmak vitaminsiz kalmak. Ben 45kiloydum esimle tanistigimizda cok baski vardi etrafimda biraz kilo al yok ele gel fln diye kadinlar icinde :) aldim da gerci makarna yiyip yatiyordum ama simdi dusunuyorum cok sacmaymis yani yiyorum iste almiyorum kime ne onun eline gelcem sanki :) sen de saglikli beslen sekerin fln olmasin gerisini dusunme zayiflik iyi bisey bence. Ben de kilo alayim bol yemek yiyebilim cocuga vitamin olsun diye yiyeyim endisesindeydim meger bu endise de bulanti yapiyormus.
Harika. Çok sevindim.Kızlar keseyi gördük çok şükür :)) şimdilik herşey yolunda görünüyor. Haftaya tekrar çağırdı. Bu benim kayıp yasadigimdaki dr.um olduğu için bana alışık :)) ilk haftalarda sık sık ama az bakacagim dedi. Troid ilacininin dozunu düşürdü.
Maşallah sizeKızlar keseyi gördük çok şükür :)) şimdilik herşey yolunda görünüyor. Haftaya tekrar çağırdı. Bu benim kayıp yasadigimdaki dr.um olduğu için bana alışık :)) ilk haftalarda sık sık ama az bakacagim dedi. Troid ilacininin dozunu düşürdü.
CNm çatlayacak bence çalışmalarını günaşırı devam et bu aralar ihmal etme ateşin de düşmüş yeteri kadar ovu yakındır diye düşünüyorum.Veson nerdesin.. catlamiyot yumurta p.tesi biri 10 diğeri 8 mm idi. Buyumediler sanırım ne akıntı ne başka şey. Ne diyorsun umut var mi
@Cemre Yaman ve kızlar folikül büyüklüğünü nasıl gireceğimizi sonunda çözdüm.
Specifics kısmını tıkla
En altta tap to add your own signs yazan kısma tıkla
Add specifics tıkla
Sign kutucuğuna follicle size yazıyorsun
Checkbox kutucuğundan numeric seçiyorsun
Add e basıyorsun bitti
Ateş girdiğin yere gir ordan specifics e bas orda folicül size çıkıyor altında kutucuk orda folükülün büyüklüğünü yazıp save yapıyorsun
Eki Görüntüle 2130765
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?