Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sevindim tatlım.darısı kalp atışlarına olsun şimdilik.sonra sağlıkla kavuşmanıza.maşşş maşş

evet canım rahım orda hala sanırım zamanla yukarı cıkıyor diye duymuştum ben de hiç anlamazsın birden bir çıkar :) kılo almaya baslaman cokguzel beslenmen saglıklı olduğunu gösterıyor. bılıyorsun zayıfım normalde. cok hareketlı oldugumdan yakıyorum alamıyorum kolay ınsallah bu surecte alayım saglıklı sekılde alabıldıgım kadar:) birden şişiyor ınsan zaten :)

örnek bir annesin gerçekten karşılığını da almışsın fazlasıyla. Allahım her anneye böyle guc sabır nasıp etsın bızler de ınsalalh evlatlarımıza en ıyı sekılde yön verırırz onlara en ıyıyı en dogruyu gösterebilirirz 4.ye de çok guzell bakarsın sen emınım

Hayırlı olsun canım katlanarak artsın değerlerin. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

gözünaydın canım haftaya bebişini de görüceksin inşallah Rabbim şifa versın ikinize de

Amin canım. Çok sevindim. Dikkat et kendine

Oralarda biyerlerde, ciksin ben de bekliyorum. :) alirsin ama verirsin gene dogumdan sonra yapi meselesi cunku. Saglikli beslenip yiyebildigin surece kiloyu cok onemseme. Asil sorun yemeyip zayif olmak vitaminsiz kalmak. Ben 45kiloydum esimle tanistigimizda cok baski vardi etrafimda biraz kilo al yok ele gel fln diye kadinlar icinde :) aldim da gerci makarna yiyip yatiyordum ama simdi dusunuyorum cok sacmaymis yani yiyorum iste almiyorum kime ne onun eline gelcem sanki :) sen de saglikli beslen sekerin fln olmasin gerisini dusunme zayiflik iyi bisey bence. Ben de kilo alayim bol yemek yiyebilim cocuga vitamin olsun diye yiyeyim endisesindeydim meger bu endise de bulanti yapiyormus.

Yaa supeer kocaman kocaman buyusuun kalp atislari da baslar, haftaya gorursun insallah :) bulanti falan basladi mi?

yaa nasıl başardın almayı ben 52kılodan 45e düştüm anneannem rahatsızlanmıstı 2ay ömru var dedıler cok sukur hayatta hala ama yemeden ıcmeden kesıldım tam ustune yıne toparladım derken dugun telasından yıne verdım aynen çevre konuşup duruyor dediğin gb ele gel lafı ne yaa kendılerı cok fazla gelıyor o bellı de :)ben de 45kıloyum boyum 1.61 aslında vucut olculerm de ıyı yanı düz degılım belim 60cm kalça ve gögus 86cm. gayet orantılıyım eşim de alma gerek yok dıyor ama sanırım bılıncaltıma ıslenıyor cevresel sözler. coguzaman aslında cekemeyenler konusuyor bazen dusunuyorum da soyleyene bakıyorum fazla kılodan orası burası cıkmıs. tamam bu coknormal benım de basıma gelebılır fazlalıgım olur ilerde ama onemlı olan once kendıne bak sonra etrafına laf söyle. işgüzar insanlar yüzünden dedıgın gb kendımıze zehır edıyoruz bazen. saglıgım cokyerınde şükür dr.um da zayıfsın ama coksaglıklısın henuz vıtamıne ıhtıyacn yok dedı ben isteyınce. En azından kendımı kılolu gorebıleym ıstiyorum tabı yıne de hamişken:)

Kızlar iki gündür aklima bisey takıldı.internettede pek bisey bulamadim size sorayim dedim benim adet öncesi lekelenmem bi 4,5 gün once basliyor ya bu erken yumurtlamama sebep olabilirmi.dun yumurtlama zamanimda hisettigim gibi asiri kasık agrim ve göğüs sizlamam oldu da ordan aklıma takıldı

Harika. Çok sevindim. Darısı kalp atışlarını duymaya. Teyzeleri de burada heyecanla bekliyor

Maşallah size

Veson nerdesin.. catlamiyot yumurta p.tesi biri 10 diğeri 8 mm idi. Buyumediler sanırım ne akıntı ne başka şey. Ne diyorsun umut var mi
CNm çatlayacak bence çalışmalarını günaşırı devam et bu aralar ihmal etme ateşin de düşmüş yeteri kadar ovu yakındır diye düşünüyorum.
Ben kimyasaldan sonra dr a gittim dr bu ay gecikir dedi gerçekten yaklaşık 5-6 gün kadar geç çatladı yumurta.o yüzden stres yapma kimyasaldan ötürü gecikiyor

Cordelia cnm folikül büyüklüğünü tabloya bu şekilde gir hangi gün kaç milim onu görelim.iki kez follicle size kutucuğu yapmalısın iki yumurta olduğu için.ben size yazarken bir küçük s ile bir de büyük S ile kutucuk hazırlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…