ayy inşallahh canmm ben dr.umu dınlıcem 9.haftada gıdıcem 13 gun var cokzor gececek ama beklıcem
Yaa supeer kocaman kocaman buyusuun kalp atislari da baslar, haftaya gorursun insallah :) bulanti falan basladi mi?
cibi35 canım gözün aydınn Allahim sonuna kadar sorunsuz,sıkıntısız devam ettirsin,sağlıkla kavuşun birbirinize insallah
Harika. Çok sevindim.Darısı kalp atışlarını duymaya . Teyzeleri de burada heyecanla bekliyor
Maşallah size
Bir arkadaş vardı hep senin gibi leke ile başlıyor diye çok sıkılırdı kaç dr gezmiş hepsi normal demiş.onun 12 gibi yumurtası çatşardı.benim hiç öyle lekelenme olmaz.direk kanama başlar ama benimki de çok erken çatlıyor 8-9 da çatladığını bilirim niye öyle oluyor hiç anlamıyorumKızlar iki gündür aklima bisey takıldı.internettede pek bisey bulamadim size sorayim dedimbenim adet öncesi lekelenmem bi 4,5 gün once basliyor ya bu erken yumurtlamama sebep olabilirmi.dun yumurtlama zamanimda hisettigim gibi asiri kasık agrim ve göğüs sizlamam oldu da ordan aklıma takıldı
Çok çok Aminnn canm:)Allah razı olsun kızlar Rabbim hepimize sağlıklı sihhatli evlatlar nasip etsin. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim :))
Sağol canım Allah razı olsunHayırlı olsun canım katlanarak artsın değerlerin. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Amin canım cümlemiz inşallah. Güzel düşünelim Allahın izniyle her şey çok güzel olsunKızlar keseyi gördük çok şükür :)) şimdilik herşey yolunda görünüyor. Haftaya tekrar çağırdı. Bu benim kayıp yasadigimdaki dr.um olduğu için bana alışık :)) ilk haftalarda sık sık ama az bakacagim dedi. Troid ilacininin dozunu düşürdü.
En kısa sürede darısı başınıza insallah. Sağlıkla kavusalim evlatlarimiza:)
Aslında yaşadığımız ortam, üzüntüler, stres, yediklerimiz hormonları çok etkiliyor. Her ay farklı zamanlarda yumurtlayabiliyoruz. Gerçi çok büyük değişiklikler yoksa normalde bir kaç gün fark eder çatlaması. Kendimi dahil etmiyorum sadece geçmişi düşünerek yazdım çünkü şu an yaş itibati ile benim ne zaman yumurtlayacağım hiç belli olmuyor.Kızlar iki gündür aklima bisey takıldı.internettede pek bisey bulamadim size sorayim dedimbenim adet öncesi lekelenmem bi 4,5 gün once basliyor ya bu erken yumurtlamama sebep olabilirmi.dun yumurtlama zamanimda hisettigim gibi asiri kasık agrim ve göğüs sizlamam oldu da ordan aklıma takıldı
benimde adet olmaya başladığımdan beri böyle.önce lekelenme başlar sonra tam günüm gelince kanamam baslar.bide yumurtlama günleri degisirmi ki.biliyosun ovu testiyle 13.-14. Günler çift cizgi çıkmıştı.bakalım ateşim ne gösterecek.bide bu ay eşim ameliyat olacak diye salliyordum ama hastaneden daha aramadilar.bende bari onlar arayana kadar oldugu kadar degerlendireyim diyorum.bellimi olur belki yakalarimBir arkadaş vardı hep senin gibi leke ile başlıyor diye çok sıkılırdı kaç dr gezmiş hepsi normal demiş.onun 12 gibi yumurtası çatşardı.benim hiç öyle lekelenme olmaz.direk kanama başlar ama benimki de çok erken çatlıyor 8-9 da çatladığını bilirim niye öyle oluyor hiç anlamıyorum
benimde adetim cok duzenlidir ama yumurtlama zamanimdaki gibi ağrı cekince dun acaba mi dedim kendi kendime.normalde akıntımda olurdu ama bir gun oncesi ilişki oldugu icin akıntıyı anlayamadimAmin canım cümlemiz inşallah. Güzel düşünelim Allahın izniyle her şey çok güzel olsun
Aslında yaşadığımız ortam, üzüntüler, stres, yediklerimiz hormonları çok etkiliyor. Her ay farklı zamanlarda yumurtlayabiliyoruz. Gerçi çok büyük değişiklikler yoksa normalde bir kaç gün fark eder çatlaması. Kendimi dahil etmiyorum sadece geçmişi düşünerek yazdım çünkü şu an yaş itibati ile benim ne zaman yumurtlayacağım hiç belli olmuyor.
Amin canım inşallah. Bu arada kilo olayına laf edenleri kafana takma. En çok kansızlığı kilolular yaşıyor. Neticede boyuna göre kilon çok normal. Belki kıskandıkları için öyle saçma sapan konuşuyorlardır. Gül geç o tip insanlara. Önemli olan eşinle mutlu olman. Milletin ne dediği hiç umrunda olmasın. Kilon olsa ona laf ederlerdi. Sanki onlara neyse işte. Bizim burda bir arkadaşım var 6 tane çocuğu var ve kendisi bi deri bi kemik denecek kadar zayıf ama çocuklarıda o da çok sağlıklılılar. Herkesin yapısı farklı. Sanki hepimiz bir kalıptan çıkmışız gibi eleştirmeleri çok saçmaörnek bir annesin gerçekten karşılığını da almışsın fazlasıyla. Allahım her anneye böyle guc sabır nasıp etsın bızler de ınsalalh evlatlarımıza en ıyı sekılde yön verırırz onlara en ıyıyı en dogruyu gösterebilirirz4.ye de çok guzell bakarsın sen emınım
aynen öyle işte benım 2hafta once yapılan hemogram testlerımde kan değerim 13.7 cıktı zayıflıkla alakası yok cogukısı kansızsındır dıyor ama asıl fazla kılolurda goruyorum kansızlıgı hatta gecenler de bır tanıdık sen hala cok zayıfsın dedi bana bunu dıyen de boyu benden uzun zayıf bırı kılo olarak benden cok olablr ama benden düz bırı görumcem yanımdaydı şok oldu o senden zayıf duruyor dedı ınsanlar gercektem kıskanclıl yapıyor bazen. Ya hu sana ne baskasından sen bak kendıne dmı ama neyse çok konuşmayım şu durumda sözlerime cok dıkkat edıyorum ben edeyım yıne deAmin canım inşallah. Bu arada kilo olayına laf edenleri kafana takma. En çok kansızlığı kilolular yaşıyor. Neticede boyuna göre kilon çok normal. Belki kıskandıkları için öyle saçma sapan konuşuyorlardır. Gül geç o tip insanlara. Önemli olan eşinle mutlu olman. Milletin ne dediği hiç umrunda olmasın. Kilon olsa ona laf ederlerdi. Sanki onlara neyse işte. Bizim burda bir arkadaşım var 6 tane çocuğu var ve kendisi bi deri bi kemik denecek kadar zayıf ama çocuklarıda o da çok sağlıklılılar. Herkesin yapısı farklı. Sanki hepimiz bir kalıptan çıkmışız gibi eleştirmeleri çok saçma
Seninde benim gibi yumurtlama gününü tam olarak bilmen şart. Seni çok iyi anlıyorum. Yumurtladığım günü bulabilmek için her yolu deniyorum ki eşimin spermlerini boşa harcamıyım diye. En son babystart fertile focus gittigidiyor dan aldım. Tükürükle ovülasyon yöntemi ve 1 veya 1 buçuk gün öncesinden lh salınımını görüp o günleri değerlendirebiliyorsun. Bence eğer almadıysan al ve dene canım. Benim lh salgılandığı gün resmini çektim eşimede göstermiştim. Ertesi sabah kendi kendimi aşılamaya çalışmıştımbenimde adetim cok duzenlidir ama yumurtlama zamanimdaki gibi ağrı cekince dun acaba mi dedim kendi kendime.normalde akıntımda olurdu ama bir gun oncesi ilişki oldugu icin akıntıyı anlayamadim
daha önce normal ovulasyon testlerinden aldım yani 4,5 kez kullandim.hep 13. Ve 14. Günlerde cift cizgi yakaladim. önümüzdeki aylar tekrar doktora gitmezsek belki onuda denerim.Teşekkür ederimSeninde benim gibi yumurtlama gününü tam olarak bilmen şart. Seni çok iyi anlıyorum. Yumurtladığım günü bulabilmek için her yolu deniyorum ki eşimin spermlerini boşa harcamıyım diye. En son babystart fertile focus gittigidiyor dan aldım. Tükürükle ovülasyon yöntemi ve 1 veya 1 buçuk gün öncesinden lh salınımını görüp o günleri değerlendirebiliyorsun. Bence eğer almadıysan al ve dene canım. Benim lh salgılandığı gün resmini çektim eşimede göstermiştim. Ertesi sabah kendi kendimi aşılamaya çalışmıştım
Aynen değerlendir ne olur ne olmaz.bakarsın yakalarsın:)benimde adet olmaya başladığımdan beri böyle.önce lekelenme başlar sonra tam günüm gelince kanamam baslar.bide yumurtlama günleri degisirmi ki.biliyosun ovu testiyle 13.-14. Günler çift cizgi çıkmıştı.bakalım ateşim ne gösterecek.bide bu ay eşim ameliyat olacak diye salliyordum ama hastaneden daha aramadilar.bende bari onlar arayana kadar oldugu kadar degerlendireyim diyorum.bellimi olur belki yakalarim
Kızlar keseyi gördük çok şükür :)) şimdilik herşey yolunda görünüyor. Haftaya tekrar çağırdı. Bu benim kayıp yasadigimdaki dr.um olduğu için bana alışık :)) ilk haftalarda sık sık ama az bakacagim dedi. Troid ilacininin dozunu düşürdü.
En kısa sürede darısı başınıza insallah. Sağlıkla kavusalim evlatlarimiza:)
Canım gözün aydın maşallah
Yapmaya çalıştım olmadi gibi. İnşallah çatlar. Çok teşekkür ederim.Cordelia cnm folikül büyüklüğünü tabloya bu şekilde gir hangi gün kaç milim onu görelim.iki kez follicle size kutucuğu yapmalısın iki yumurta olduğu için.ben size yazarken bir küçük s ile bir de büyük S ile kutucuk hazırlamıştım
cibi35 canim hamilelik takvimini simdi fark ettim ya cok sevindim. Hayirli olsun. Saglikla gelir insallah bebegin.
aslında girdim neden cıkmıyor burrdaki tabloda bilmiyorum. ama bugunku düşüşden sonra benim umudum bu ay için kalmadı pek...Ateş güzel yükselmiş.ve istikrarlı gidiyor çalışmalarını girmemişsin.onları girersen daha iyi değerlendiririz.gebelik yorumu için daha çok erken ölçmeye devam
Dur bakalım hemen ümitsizliğe kapılma yarınki ateşi de görelimaslında girdim neden cıkmıyor burrdaki tabloda bilmiyorum. ama bugunku düşüşden sonra benim umudum bu ay için kalmadı pek...
normalde dun adet günüm tam gününde de gelir.. acaba test yapsam bı bugun yoksa beklesem mi aklım karısık negatifi de görmek isdemiyorum artık...Dur bakalım hemen ümitsizliğe kapılma yarınki ateşi de görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?