Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson ateş yükseldii 36.3 ama çizgiyi tee 15 ine çekiyor bi bakar mısın sence ne zaman olmuş.Dün lh testi yapmadım nasılsa ateş yüksek yarin yaparım dedim keşke yapsaydım

normalde dun adet günüm tam gününde de gelir.. acaba test yapsam bı bugun yoksa beklesem mi aklım karısık negatifi de görmek isdemiyorum artık...
Hayır test için erken bu ay geç yumurtlamış gözüküyorsun.adet geçilebilir bu kadar erken gelirse zAten sıkıntı var demektir dpo7 henüz bir hafta daha bekle.

Ay doğru şaşkınlıktan napcamı bilemedim:)) kesin olmuş ama dimi, lh nşye koyulaşmadı peki
Evet sabah tablonu gördüm:)) geçen ay gibi 36,5 36,6 lara yükselirse çizginin yeri değişecektir.bir sonraki günlere giriş yaparak Deneme yapabilirsin

Veson bende aşılamadan kalan vajinal progesteron jeller var.onları kullansam nr olur ? Ama ocak ayından beri gardıropun icinde duruyor,bozulmus olabilirmi.interentte oda sıcaklığında uzun süre saklanabilir yazıyor

Ayın 17 de yaptın mı belki ö gün pozitifdi ateş bu seyirde giderse çatladı diyebiliriz
Yaptım canım ayın 14ü (mensin 16. günü) nden beri yapıyorum sadece 18 mayısta biraz koyulaştı ama pik olmadı dün yapmadım sadece. 16 17 de ateş 35.8 e düşmüştü en düşük ateşim. Daha öncesinde olmaz heralde

Veson Canım 2 3 güne değer girdim baya denedim düne çekiyor çizgiyi 22 ye, zaten testlere göre de diğer günler olması mümkün değil gibi.Baya silikti, bi günde pik yapmış olabilir de mi

kac gun sonra gel dedı bıdaha canım , benımde sadece adetten once gıttıgım zaman 2 hafta sonra gel dedi bakalım, 6+2 olucam gittiğimde acaba bebek gösterir mi kedını :)

Haftaya ctesi gidicem canım. Bebekten bahsetmedi keseyi takip edeceğiz dedi. Ben insallah sorun olmazsa sonraki hafta bebeği görürüm diye düşünüyorum.

Haftaya ctesi gidicem canım. Bebekten bahsetmedi keseyi takip edeceğiz dedi. Ben insallah sorun olmazsa sonraki hafta bebeği görürüm diye düşünüyorum.
benim doktorumda zaten suan cok kucuk bırsey goremeyız dedı 89 du degerım o zaman 2 hafta sonra gel ultrasonda bakalım dedı

Son kullanma tarihi geçmedi ise sıkıntı olmaz herhalde.kullanacaksan ovudan sonra kullanmaya başla

Son kullanma tarihi geçmedi ise sıkıntı olmaz herhalde.kullanacaksan ovudan sonra kullanmaya başla
geçememiştir tarihi.çünkü son asilamayi ocakta olmuştum o zaman almistim.ovu zamaninida artık atesten anlamaya çalışırım seninde yardımınla öyle duruyor evde.çöp olana kadar kullanayim.belki ise yarar

Evet bir de böyle dene bakalım lüteal faza etkisi olacak mı
r

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…