Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nihayet oldu canım testler çıpla[ gözle bi tık daha koyu ama pik değil USER=665341] Veson [/USER]

Dün uzayan akıntım oldu ama emin olmadığım için girmemiştim tabloya gireyim mi yumurta akı değil ama berrak uzun bi akıntı
Berrak uzun yapışkan akıntı yumurta akı olarak tabir edilmiyor mu ilk hali berrak değil de kirli beyaz gibi kivamlidir. Sonra şeffaf yani berrak olur. Renksiz ve yapışkan ve parmakların arasında uzar. Buda yumurta aki denen şeydir. Yanlış mi biliyorum.

Ben de tam Bilmiyorum canım, yumurta akı kadar yoğun değildi akıntı ince upuzun berrak bir akıntıydı. İnşAllah yumurtlama akıntısı dır.

Valla eğer şeffaf ise parmaklar arasında uzuyorsa çatladı çatlayacak demek. Ben senin tablonu göremiyorum.
Evet seffaf canım elime almadım ama, uzundu zaten 10 15 cm vardır, nergismor olarak var ilk sayfada

Nihayet oldu canım testler çıpla[ gözle bi tık daha koyu ama pik değil USER=665341] Veson [/USER] Eki Görüntüle 2148713
BELki 20 de pozitifti.yarınki ateşi görelim kaç çıkacak.ateş düşerse yeniden test yapmaya devam et yükselirse bırak
Dün uzayan akıntım oldu ama emin olmadığım için girmemiştim tabloya gireyim mi yumurta akı değil ama berrak uzun bi akıntı
Akıntı takibinde pek başarılı değilim.uzayan akıntı egg white dır.ilk sayfada akıntı fotoları vardı ordan karşılaştırabilirsiniz

Tamqm canım, aa evet öylr berraktı giriyorum akıntıyı

Akıntıya göre catlamis. Benim akıntı ve ateş hep es zamanlı gider. Tüp bebek te kesinleşti bu durum. Ama ben ateş ne diyorsa o derim. Ateşi takip et canım.
İnşAllah catlamıştır canım, yarınki ateşi heyecanla bekliyorum

Hayır test için erken bu ay geç yumurtlamış gözüküyorsun.adet geçilebilir bu kadar erken gelirse zAten sıkıntı var demektir dpo7 henüz bir hafta daha bekle.
adet oldum akşam :) bence cizgi yanlıs yerden cizildi :)

adet oldum akşam :) bence cizgi yanlıs yerden cizildi :)
EVET sabah tablonu gördüm.olabilir bazı günler ölçüm saatin farklı ölçmüşsün onlardan dolayı olabilir.farklı ölçüm saati ölçüm değerlerini etkilemiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…