Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson cum benim ateste henüz bir numara yok.sence bugünü es gecip yarın mi iliski olsa.adamı bosa kasmasam.yoksa boş gecmeyeyim mi her ihtimale karşı

Günaydın mutlu bir gün dilerim herkese Veson akıntı başladı. Bir kaç güne çatlar herhalde. Ateş nasıl sence tekrar yükselişe geçti ama çatlamadi biliyorum.

Allah uzun omurler versin anneannene. Yiyip yiyip yatiyordum :) bi de ben sporcuydum sakatlandim ameliyat oldum sonra yata yata sporu da birakinca aldim :) aynen bana diyenler de hep obezdi haklisin kilon iyi sayilir yani daha lirsin da hamileyken. Gayet guzel olculerin senin de beline gore gogusler buyuk azcik benim gibi :)

yok ya yapmıyorum.elimde de yok.bu ay ben ameliyat var diye es gecme modundaydim.hastanede arayamadi bi türlü.yoksa alırdım test
CNm ben hep senin yum 15-16 gibi çatladığını düşündüm tablolara bakarak.ama sen tabi kendini daha iyi bilirsin her seferinde daha önce olabileceğini söyledin mesajlarda.bence bugün eşinin üzerine gitme kendisi yaklaşırsa o başka.dün çatladı ise zAten bir gün önceki ilişki ile gebe kalma olasılığı en yüksek.bugün çatlayacaksa da 2 gün önceki ilişki ile de şansın gayet iyi ilk sayfada gebe kalma olasılıkları var zaten.böyle bir durumda ateş yarın daha da yükselir son bir çalışma daha yaparsınız

benim daha önce catladigini düşünme sebebim ovulasyon testleri ve kasık agrim ve akıntım oldu canım.15.ve 16.gunlerimde hic bir sey olmuyor belirti olarak.belki senin tahminin dogrudur.bizde o gunlerde genelde iliskiyi bırakMış oluyoruz belki ondan yakalayamiyoruz.bugün zaten benimkinin istegi olmaz.araya iki gun verince daha bi istekli geliyor yanima.bi aksilik olmazsa yarın oldurmaya calisirim.sonra bi gün es verir bi calisma daha yatırırim umarim

hadi inşallah denk getirirsiniz.uzun ara verdik artık bir gebe haberi alma vakti geldi.

Sanırım öyle canim ama inan benim için kız erkek hiccccc önemi yok saglukla hayırlı evladimiz olsun yeter.Allahim isteyen herkese nasip etsin vesonuma da nasip etsin ins az kahrimizi çekmedin cnm.
Öyle tabi CNm ya.kız olsun erkek olsun diye uğraşanlara da saygı duyuyorum.ama bizim gibi zor hamile kalanların cinsiyet takıntısı yapacak pek lüksü Yok açıkcası hayırlı evlat sağlıklı evlat olsun kız erkek hiç farketmez.rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah.güzel dileklerin için de öpüyorum seni ne kahrı ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…