Sağol cnm.iyiyiz biraz nezle dışında. Cumartesi kontrolumuz var.inşlh herşey güzel olur ..duanızı eksik etmeyin edacım..sen nasılsın kuzum?
Yok cnm kesin değil ikili tarama yapıldı cuma günü bugünde sonuç için gittik doktor USG ile baktı iki yana çevirip duruyor bacaklarıni net goremedim dedi ama bence erkek dedi
Gözün aydın cnm.darısı başımıza inşlh. .bizde cumartesi gidecez.randevu anca buldum yani..ikili test nasıl yapılıyodu unuttum?Kizlarrrr selam hepinizi öpüyorum bizi sorarsanız teyzeleri iyiyiz buyuyoruz çok şükür.ikili taramamiz çıktı.sukur iyi sonucumuz.ve cinsiyetle ilgili tahminde bulundu perinatolog.sanirim erkek
Amin cnm.insallah.size cinsiyetle ilgili bir yorum yapıldı mi cnm?Gözün aydın cnm.darısı başımıza inşlh. .bizde cumartesi gidecez.randevu anca buldum yani..ikili test nasıl yapılıyodu unuttum?
Bir aydır gidemedik ki .randevu anca cumartesi buldum.birde doktor izindeydi.henüz tahmin yoktu o yüzden.cumartesi belli olur inşlh .sağlıklı olsunda hayırlısıyla hiç önemli değil. .duanızı esirgemeyin cnm... Hepiniz duamdasınız...Amin cnm.insallah.size cinsiyetle ilgili bir yorum yapıldı mi cnm?
USG ile belirli ölçümlere bakıyorlar ve kan aliyorlar.sonucuda birkaç güne çıkıyor. Rabbim kimseyi evladiyla sınaması inş.
Bir aydır gidemedik ki .randevu anca cumartesi buldum.birde doktor izindeydi.henüz tahmin yoktu o yüzden.cumartesi belli olur inşlh .sağlıklı olsunda hayırlısıyla hiç önemli değil. .duanızı esirgemeyin cnm... Hepiniz duamdasınız...
bu sene erkek senesi gibi masallah cogunluk erkek :) allah saglik versin saglikla dunyaya getirmeyi nasip etsin :)Kizlarrrr selam hepinizi öpüyorum bizi sorarsanız teyzeleri iyiyiz buyuyoruz çok şükür.ikili taramamiz çıktı.sukur iyi sonucumuz.ve cinsiyetle ilgili tahminde bulundu perinatolog.sanirim erkek
Amin cnm Rabbim hepimize sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin ins.erkek bebeklerin cogunlukta bir sene olduğunu ilk senden duydum cnmbu sene erkek senesi gibi masallah cogunluk erkek :) allah saglik versin saglikla dunyaya getirmeyi nasip etsin :)
Valla bende ishaldi nezleydi derken böyle geldik.Rabbim sağlıkla doğurmayıda nasip etsin cümlemize.bekleyen kızlarımıza da nasip etsin inşlh.duanızı esirgemeyin bizden canlar...Maşallah yaa cinsiyete kadar geldiniz :) Bende bırak haftaları saatler geçmiyor
Senden mutlaka bekliyorumBen de bu gruba dahil olmak istiyorum artıkkkkk
Bence değerlendir
amin ablacım bnde ilk hamile kaldığımda 2 ay kdr nezleydim ilaçta vermçolardı ateşim çıkmadı die zar zor geçmişti geçmiş olsun bn de iyiyim kıvanç ı büyütüyorux ev iş bebek derken herşey yarım kendimden vazgeçmiş gibiyim hep aynı şeylrri giyer oldum en son makyaj ne zaman yaptım hatırlamıyorım ne zaman toplanıfam bilmiyorumSağol cnm.iyiyiz biraz nezle dışında. Cumartesi kontrolumuz var.inşlh herşey güzel olur ..duanızı eksik etmeyin edacım..sen nasılsın kuzum?
bizim ikiliye perinatolog bakmadığı halde bilmişti cinsiyeti 12 haftalıkken :) sağlıklı olsunda kız erkek ikisi de evlat bundna sonrası da doğumda çok kolay olur inşYok cnm kesin değil ikili tarama yapıldı cuma günü bugünde sonuç için gittik doktor USG ile baktı iki yana çevirip duruyor bacaklarıni net goremedim dedi ama bence erkek dedi
Bulantilar devam ediyor, kanama alanı çok az kalmıştı bitmiştir artık inş.heyet raporu falan aldım bulantidan riskten calismafim 7 Haziran'da basliycam artık.
Çok şükür iyiyiz siz napiosunuz?
bencede kaçırmayim.yarına belki gec kalmis olurumBence değerlendir
evet zamanı gelmiş.bugünü değerlendir.bugün olmazsa stres yapma eşini de strese sokma.yarını mutlaka değerlendir
Katiliyorumevet zamanı gelmiş.bugünü değerlendir.bugün olmazsa stres yapma eşini de strese sokma.yarını mutlaka değerlendir
Tamam canım sağol.ben hic bisey demedim henüz ama bugün niyetli gibi.olmazsada dedigin gibi yarını kesin degerlendirim.bugün olursada yarini bos gecer bi sonraki gün bi iliski daha olurevet zamanı gelmiş.bugünü değerlendir.bugün olmazsa stres yapma eşini de strese sokma.yarını mutlaka değerlendir
Ah cnm ya benim nezlede öyle tam iyileştim diyorum yenileniyor sanki ..ilaç içemeyince insan iyileşemiyor.içim dışım ıhlamur oldu.o biraz fayda etti.inşlh sağlıkla kucaklarız cnm.valla serum iğne falan derken mahvoldum yani..yavrum sağlıklı olsunda hepsine razıyım..Allah isteyen her kula nasip etsin inşlh...sende şuan kendimi gördüm valla edacım.bende kızımda öyle olmuştum..çok zor oluyor gerçekten..Allah hepimize yardım etsin...kıvançta büyüdü maşallah cnm.hepsi sağlıkla büyüsün inşlh ...amin ablacım bnde ilk hamile kaldığımda 2 ay kdr nezleydim ilaçta vermçolardı ateşim çıkmadı die zar zor geçmişti geçmiş olsun bn de iyiyim kıvanç ı büyütüyorux ev iş bebek derken herşey yarım kendimden vazgeçmiş gibiyim hep aynı şeylrri giyer oldum en son makyaj ne zaman yaptım hatırlamıyorım ne zaman toplanıfam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?