Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin ablacım olmayanlara sağlıklı gebelikler, gebelere sağlıklı süreç ve doğum , bebeklilere de hayırlısıyla sağlıkla büyütmek nasip olsun

amin ablacım olmayanlara sağlıklı gebelikler, gebelere sağlıklı süreç ve doğum , bebeklilere de hayırlısıyla sağlıkla büyütmek nasip olsun
amin canım inşallah...Mübarek günler hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...
Ayyyy doğumdan çok korkuyorum hep içimde kalsa olmaz mı
korkma canım ya..bir anda olup bitiyor herşey

Veson ben progesterona bugün basladim.zaten 6 tane falan var elimde.erken başlamış olmadım demi

Valla CNm tüp bebeek de bildiğim kadarı ile transferden önce başlanıyor o şekilde düşününce sıkıntı olmaz herhalde
aşılamada da aşılamanın yapildigi gün baslatiyorlardi.bende onu düşünerek basladim.insallah buda vesile olurda bu ay yüzü gulenlerden biride ben olurum

Veson biraz önce test yaptım.normalde aynı saatlerde yapilmasi gerekiyor biliyorum ama merak ettim gene koyu cikcakmi diye.baya siliklesmis

aşılamada da aşılamanın yapildigi gün baslatiyorlardi.bende onu düşünerek basladim.insallah buda vesile olurda bu ay yüzü gulenlerden biride ben olurum
Evet canım aşılamanin yapıldığı gün başladım ve hala kullanıyorum parmaklamaktan bıktım keşke yakı da yapıştırsan belli mi olur vesile olur.ben aşılama yapıldığı gün yapistirmistim.

bende asilamalarda 12 gün kullanmıştım ama bize nasip olmadi.bende kalanlari kullaniyorum :) yakının bi ismi falan varmı.nasıl nereye yapıştırılıyor.ne kadar vücutta durmasi gerekiyor mesela.bugün iş çıkışı alıp yapıştırayım.herseyi deniyorum bide onu deneyim ne olacak

Canım aslanli olanlardan al onlar çok.iyi yapışıyor.simdi ramazan oruc tutuyorsunuz, ben iki gün duş almadan hep yatmistim o da öle yapışık kalmıştı.simdi yapıştırsan ilişki olsa gusül alamazsın önümüzdeki aya dene canım bu ay olmaz galiba :-(

hayırlısı olsun.nasibimde varsa böylede olur.olmadi önümüzdeki ay denerim dediğin gibi

Bu ay çatlamadan sonra bende kullandım geçen hafta cuma bıraktım

Kızlar merhaba tablom yok ama ateşimi düzenli ölçüyorum ve not alıyorum :)

12. Gün yakı yapıştırmayı düşünüyorum bende. Yani yarın:) bir de gözüm döndü 2 koca kavanoz arı sütü polen bal propolis karışımı sipariş ettim bugün geldi. Duyduğum kadarıyla adetten sonra başlanıp 21 gün günde 1 tatlı kaşığı yeniyormuş.

Bu kür nasıl yapılır bilen yazabilir mi? ( arısütü polen bal propolis) Araştırmaktan beynim döndü. Ne zaman yemeğe başlayıp kaç gün yiyeceğim. Adetin kaçıncı günü??

Projestan canım ama jel değildi benimki
anladim canım.insallah bu ay benimde işime yarar.bu arada iyiki dünü es geçmemişiz iliski olmus.bugün esimi hastaneden aramışlar.yarın burun ameliyatını olacak hayırlısıyla.bugün zaten yanaşmazdı yarında olamazmis.bundada vardır bir hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…