amin ablacım olmayanlara sağlıklı gebelikler, gebelere sağlıklı süreç ve doğum , bebeklilere de hayırlısıyla sağlıkla büyütmek nasip olsunAh cnm ya benim nezlede öyle tam iyileştim diyorum yenileniyor sanki ..ilaç içemeyince insan iyileşemiyor.içim dışım ıhlamur oldu.o biraz fayda etti.inşlh sağlıkla kucaklarız cnm.valla serum iğne falan derken mahvoldum yani..yavrum sağlıklı olsunda hepsine razıyım..Allah isteyen her kula nasip etsin inşlh...sende şuan kendimi gördüm valla edacım.bende kızımda öyle olmuştum..çok zor oluyor gerçekten..Allah hepimize yardım etsin...kıvançta büyüdü maşallah cnm.hepsi sağlıkla büyüsün inşlh ...
Ayyyy doğumdan çok korkuyorumbizim ikiliye perinatolog bakmadığı halde bilmişti cinsiyeti 12 haftalıkken :) sağlıklı olsunda kız erkek ikisi de evlat bundna sonrası da doğumda çok kolay olur inş
amin canım inşallah...Mübarek günler hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...amin ablacım olmayanlara sağlıklı gebelikler, gebelere sağlıklı süreç ve doğum , bebeklilere de hayırlısıyla sağlıkla büyütmek nasip olsun
korkma canım ya..bir anda olup bitiyor herşeyAyyyy doğumdan çok korkuyorumhep içimde kalsa olmaz mı
Valla CNm tüp bebeek de bildiğim kadarı ile transferden önce başlanıyor o şekilde düşününce sıkıntı olmaz herhaldeVeson ben progesterona bugün basladim.zaten 6 tane falan var elimde.erken başlamış olmadım demi
Sen normal doğum mu yapmıştın leylos benim doktor normal doğumcu son ana kadar uğraşıyoramin canım inşallah...Mübarek günler hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...
korkma canım ya..bir anda olup bitiyor herşey
aşılamada da aşılamanın yapildigi gün baslatiyorlardi.bende onu düşünerek basladim.insallah buda vesile olurda bu ay yüzü gulenlerden biride ben olurumValla CNm tüp bebeek de bildiğim kadarı ile transferden önce başlanıyor o şekilde düşününce sıkıntı olmaz herhalde
Evet silinmiş tahminen bugün yarın çatlar sonra da ateş yükselir hadi hayırlısı :))Veson biraz önce test yaptım.normalde aynı saatlerde yapilmasi gerekiyor biliyorum ama merak ettim gene koyu cikcakmi diye.baya siliklesmis
Eki Görüntüle 2149332
Amin inşallahaşılamada da aşılamanın yapildigi gün baslatiyorlardi.bende onu düşünerek basladim.insallah buda vesile olurda bu ay yüzü gulenlerden biride ben olurum
Evet canım aşılamanin yapıldığı gün başladım ve hala kullanıyorum parmaklamaktan bıktımaşılamada da aşılamanın yapildigi gün baslatiyorlardi.bende onu düşünerek basladim.insallah buda vesile olurda bu ay yüzü gulenlerden biride ben olurum
aminn canim.bugün.kasıklarimda hafif ağrıda var.belkide çatliyordur yarın ateş insallah çıkar.Evet silinmiş tahminen bugün yarın çatlar sonra da ateş yükselir hadi hayırlısı :))
bende asilamalarda 12 gün kullanmıştım ama bize nasip olmadi.bende kalanlari kullaniyorum :) yakının bi ismi falan varmı.nasıl nereye yapıştırılıyor.ne kadar vücutta durmasi gerekiyor mesela.bugün iş çıkışı alıp yapıştırayım.herseyi deniyorum bide onu deneyim ne olacakEvet canım aşılamanin yapıldığı gün başladım ve hala kullanıyorum parmaklamaktan bıktımkeşke yakı da yapıştırsan belli mi olur vesile olur.ben aşılama yapıldığı gün yapistirmistim.
Canım aslanli olanlardan al onlar çok.iyi yapışıyor.simdi ramazan oruc tutuyorsunuz, ben iki gün duş almadan hep yatmistim o da öle yapışık kalmıştı.simdi yapıştırsan ilişki olsa gusül alamazsın önümüzdeki aya dene canım bu ay olmaz galiba :-(bende asilamalarda 12 gün kullanmıştım ama bize nasip olmadi.bende kalanlari kullaniyorum :) yakının bi ismi falan varmı.nasıl nereye yapıştırılıyor.ne kadar vücutta durmasi gerekiyor mesela.bugün iş çıkışı alıp yapıştırayım.herseyi deniyorum bide onu deneyim ne okacak
hayırlısı olsun.nasibimde varsa böylede olur.olmadi önümüzdeki ay denerim dediğin gibiCanım aslanli olanlardan al onlar çok.iyi yapışıyor.simdi ramazan oruc tutuyorsunuz, ben iki gün duş almadan hep yatmistim o da öle yapışık kalmıştı.simdi yapıştırsan ilişki olsa gusül alamazsın önümüzdeki aya dene canım bu ay olmaz galiba :-(
bende asilamalarda 12 gün kullanmıştım ama bize nasip olmadi.bende kalanlari kullaniyorum :) yakının bi ismi falan varmı.nasıl nereye yapıştırılıyor.ne kadar vücutta durmasi gerekiyor mesela.bugün iş çıkışı alıp yapıştırayım.herseyi deniyorum bide onu deneyim ne olacak
yakı mı kullandin progesteron jelmi canımBu ay çatlamadan sonra bende kullandım geçen hafta cuma bıraktım
yakı mı kullandin progesteron jelmi canım
anladim canım.insallah bu ay benimde işime yarar.bu arada iyiki dünü es geçmemişiz iliski olmus.bugün esimi hastaneden aramışlar.yarın burun ameliyatını olacak hayırlısıyla.bugün zaten yanaşmazdı yarında olamazmis.bundada vardır bir hayırProjestan canım ama jel değildi benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?