Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bugünde yanaşsa aslında iyi olur. Sen ameliyat yüzünden ayrı kalıcaz zaten bi süre diye kandır bu gece de

Bugünde yanaşsa aslında iyi olur. Sen ameliyat yüzünden ayrı kalıcaz zaten bi süre diye kandır bu gece de
dün zaten canı istemiyordu.sırf bebek niyetine zorla oldurdu.bugünde o stresten hiç o moda giremez.belki bugun akşamdan hastaneyede yatirabilirler.ben bu ayı zaten kafamda es gecmistim.yumurtlama günüme kadar ameliyat olmamasi bile tamamen şans bence.hayırlısı olsun

Hayırlısı olsun canım geleceği varsa her türlü geliyor zaten. Bu ay da sürpriz yapar sizi şaşırtır inşallah :))

Veson cnm ff benim çizgiyi kaydırdı düzeltemiyorum da. Kendimi bilmesem tabloyu görünce hamilemiyim dicem ama hiç umut yok. Dün ev kazası geçirdim. Bir parmağım pert. Parol içtim mecbur. Belki bu durum ateş yaptı.

çok geçmiş olsun CNm bir parmaktan bu kadar ateş fırlar mı bilemedim umarım başka birşeydir.ateşin bu derece yükseldiği için çizgin de kaymış bırak böyle kalsın.bundan sonraki ateşin seyrine bakalım ona göre hareket ederiz .

:) parmak diince sümbülle benim parmaklar aklıma geldi hey gidi günler heyyy Rabbim size de tebessümle anımsatsın bu günleri en yakın zamanda tuğba hakkın büyük bizde seviyorum seni

benim ilk gebeliğimde de o kadar çok belirti vardı ki belirtisiz bir hamileliğe inanasım gelmiyor. Tabi o zamanlar anlamamıştım da. Dediğin gibi bekleyip görelim en iyisi

Valla CNm tüp bebeek de bildiğim kadarı ile transferden önce başlanıyor o şekilde düşününce sıkıntı olmaz herhalde
Catladigindan emin olmadan baslamasaydin. Tüp bebekte yumurta toplandıktan sonra başlanıyor. Transferden önce ama çatlamış ve toplanmış oluyor.

Kızlar dheaso4 testi 83 çıktı.çok düşük dedi dr.bu akşam da ıgf1 sonucu çıkacak.buraya yazıyorum.çünkü bu testler daha önce benden hiç istenmedi.iyi bir dr a denk geldim.belki sizin de işinize yarar.yarın kontrol var.bakalım ona ne diyecek,ne yazacak.size aktarırım.

Ne için olduklarını öğrenebildin mi canım?

Ne için olduklarını öğrenebildin mi canım?
Dheaso4 ü öğrendim tatlım.yumurta kalitesini belirliyormuş.kalitesiz yumurta ile de tırtttt oluyor malum.bu hormonun eksik,tamamlamamız gerek dedi.ilaç verdi.ıgf yi de yarın öğreneceğim.

Bu arada internetten de kendim araştırdım.dhea düşükse tüp bebek sürecinden önce bu hormonun tamamlanması embriyo kalitesini arttırıyormuş.ilgilenenlere....

Bu dr.u kaybetme valla taktir ettim Şifa olsun canımm gümbür gümbür geri gel inşallahhh

Hadi inşallah şifa bu ilaclardadir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…