yatti canım.sabah 7 den beri bekliyoruz.bu ay icin calismalar bitti bizim icinCanım ateş yükselmiş hadi hayırlısı. Esin hastaneye yattı mi? yatmadiysa akşamı değerlendir. Belki ateş ilaçtan yükselmiştir..
Çok geçmiş olsun. Bence tutturdunuz merak etme. Ben garantilemek için dedim.yatti canım.sabah 7 den beri bekliyoruz.bu ay icin calismalar bitti bizim icinhayırlısı artik bakalım.belki tutturmusuzdur
Çok geçmiş olsun. Bence tutturdunuz merak etme. Ben garantilemek için dedim.[/QUOTE
Sağol canim.insallah bu ay hepimiz tutturmus olalım
İLK sayfada tüm detaylar var CNm incele anlamadığın kısımları konuşalımSelam kızlar ben pek anlayamadım tam olarak ne yapmam lazım ölçüm nasıl olacak
Gelişme var mi ameliyat oldu mu eşinyatti canım.sabah 7 den beri bekliyoruz.bu ay icin calismalar bitti bizim icinhayırlısı artik bakalım.belki tutturmusuzdur
Canım her sabah 7-8 arası bir saati belirleyip uyanır utanmaz dil altından ateşini ölçüyor ve not ediyorsun. Bu yöntem evde uygulanabilecek en iyi ve ucuz yöntemdir. Bir derece al eczaneden ve aramıza katil.Selam kızlar ben pek anlayamadım tam olarak ne yapmam lazım ölçüm nasıl olacak
BENCe geçen ayki kimyasal yüzünden gecikti.son gittiğim dr günde 1mm büyür dedi.ama bu ortalama.daha hızlı da yavaş da büyüyen yumurtalar oluyor.bugünden sonra sık sık çalışmalara devamVeson ovu testi yaptım. Resim yukleyemedim. Ama hilalin testi ile aynı zaten aynı marka. Bugün yarın çatlar tahminim. İki yumurta var diye mi böyle yavaş büyüdü yoksa büyümedi mi
Bu aslında tüp bebek dr u.sonuçlardan sonra konuşacağım benle ilgilenecek mi diye.sağol canım.Bu dr.u kaybetme valla taktir ettimŞifa olsun canımm gümbür gümbür geri gel inşallahhh
Aminnn inş tatlım.hepimizin beklediği olur inşHadi inşallah şifa bu ilaclardadir.
Çok sağol canım. Yorumların iyi geliyor. Supersin.BENCe geçen ayki kimyasal yüzünden gecikti.son gittiğim dr günde 1mm büyür dedi.ama bu ortalama.daha hızlı da yavaş da büyüyen yumurtalar oluyor.bugünden sonra sık sık çalışmalara devam
CNm O arkadaş bilgi vermemişti.sadece ovulasyon düşüşü olabileceğini düşünerek tedbir alman açısından söylemişti.Kızlar mesela ateşimiz
36,5
36,5
36,5
Şeklinde giderken bazen 36,2 ye düşüyor. Ölçüm sağlıklı. Her gün 07.45 yataktan kalkmadan. Bu düştüğü günler kesin ilişki olsun demişti bir arkadaş bu bilgi doğru dimi??
Peki canım yarın başlıyorum peki ateşin kaç olması lazım nerden anlıcaz çatladıgınıCanım her sabah 7-8 arası bir saati belirleyip uyanır utanmaz dil altından ateşini ölçüyor ve not ediyorsun. Bu yöntem evde uygulanabilecek en iyi ve ucuz yöntemdir. Bir derece al eczaneden ve aramıza katil.
Anladım teşekkür ederim. Takipteyim.CNm O arkadaş bilgi vermemişti.sadece ovulasyon düşüşü olabileceğini düşünerek tedbir alman açısından söylemişti.
Canım ateş kişiye göre degisken. Benim catlayinca 36.6,olur senin 36.8 başkasının 36.3 yani adetten başlayarak bir ayı görmek lazım. Sen yarın başla ilk sayfayı ve hamile bayanların tablolarını incele anlarsin catlayinca nasıl yükseliyor.Peki canım yarın başlıyorum peki ateşin kaç olması lazım nerden anlıcaz çatladıgını
evet canim oldu ameliyatini.bugun hastanedeyiz.yarin taburcu olacak inşallah.sordugun icin cok sagolGelişme var mi ameliyat oldu mu eşin
Acil sifalar olsun canım.evet canim oldu ameliyatini.bugun hastanedeyiz.yarin taburcu olacak inşallah.sordugun icin cok sagol
Geçmiş olsunnn:))evet canim oldu ameliyatini.bugun hastanedeyiz.yarin taburcu olacak inşallah.sordugun icin cok sagol
Acil sifalar olsun canım.
Sağolun kızlar.Allah razı olsunGeçmiş olsunnn:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?