Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ateş yükselmiş hadi hayırlısı. Esin hastaneye yattı mi? yatmadiysa akşamı değerlendir. Belki ateş ilaçtan yükselmiştir..
yatti canım.sabah 7 den beri bekliyoruz.bu ay icin calismalar bitti bizim icin hayırlısı artik bakalım.belki tutturmusuzdur

Selam kızlar ben pek anlayamadım tam olarak ne yapmam lazım ölçüm nasıl olacak
Canım her sabah 7-8 arası bir saati belirleyip uyanır utanmaz dil altından ateşini ölçüyor ve not ediyorsun. Bu yöntem evde uygulanabilecek en iyi ve ucuz yöntemdir. Bir derece al eczaneden ve aramıza katil.

Veson ovu testi yaptım. Resim yukleyemedim. Ama hilalin testi ile aynı zaten aynı marka. Bugün yarın çatlar tahminim. İki yumurta var diye mi böyle yavaş büyüdü yoksa büyümedi mi

Veson ovu testi yaptım. Resim yukleyemedim. Ama hilalin testi ile aynı zaten aynı marka. Bugün yarın çatlar tahminim. İki yumurta var diye mi böyle yavaş büyüdü yoksa büyümedi mi
BENCe geçen ayki kimyasal yüzünden gecikti.son gittiğim dr günde 1mm büyür dedi.ama bu ortalama.daha hızlı da yavaş da büyüyen yumurtalar oluyor.bugünden sonra sık sık çalışmalara devam

Kızlar mesela ateşimiz
36,5
36,5
36,5
Şeklinde giderken bazen 36,2 ye düşüyor. Ölçüm sağlıklı. Her gün 07.45 yataktan kalkmadan. Bu düştüğü günler kesin ilişki olsun demişti bir arkadaş bu bilgi doğru dimi??

CNm O arkadaş bilgi vermemişti.sadece ovulasyon düşüşü olabileceğini düşünerek tedbir alman açısından söylemişti.

Canım her sabah 7-8 arası bir saati belirleyip uyanır utanmaz dil altından ateşini ölçüyor ve not ediyorsun. Bu yöntem evde uygulanabilecek en iyi ve ucuz yöntemdir. Bir derece al eczaneden ve aramıza katil.
Peki canım yarın başlıyorum peki ateşin kaç olması lazım nerden anlıcaz çatladıgını

Peki canım yarın başlıyorum peki ateşin kaç olması lazım nerden anlıcaz çatladıgını
Canım ateş kişiye göre degisken. Benim catlayinca 36.6,olur senin 36.8 başkasının 36.3 yani adetten başlayarak bir ayı görmek lazım. Sen yarın başla ilk sayfayı ve hamile bayanların tablolarını incele anlarsin catlayinca nasıl yükseliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…