Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrrrrr şanlıının kaplanlı yakısını yapıştırdım 12. Günüm oyyyyyy beniiii vurunn vurunnn bu nasıl yakmaktır ya. Ben hamile kalsam nasıl doğurcam. Nasıllll yanıyorrr bu hep bu seviyede ni yakacak???? Sakinleşir mii???! Yanıyorrrrrrr:)))))

hic önemli degil canim.Düşünmen yeter cok sagol
Geçmiş olsun CNm
bir de tatlı tatlı kaşınıyor yA yolası geliyor insanın

Geçmiş olsun CNm

bir de tatlı tatlı kaşınıyor yA yolası geliyor insanın
sagol canim teşekkür ederim.hastanede de olsam ates girerim ama saglikli bir olcum olmadi.surekli uyandim ve normal saatime gore cok erken olctum

Nerene yapıştırdın kız onu?bi onu denemediğim kaldı.

Geçmiş olsun canım.artık bı yeni burunla bakarsın kendine güveni tavan yapıp yeni mikmiklere hızlanırla yelken açar.
sagol canım.ay zaten cok minnak burnu vardi.sadece dogustan kemikte egrilik vardi tek taraf tamamen kapaninca mecbur ameliyat oldu.diyorum zaten burunda guzellesti dötunden ayrılmam diye

Ölçtüm şimdi 36 çıktı hadi bismillah

Hayırlı olsun canım. Vesile olur insallah
Amin kuzum inşallah günde 1 tatlı kaşığıda arı sütü polen bal propolis yiyorum :))normalde sanırım adetin sonunda başlanıp 21 gün yiyorlarmış. Ben 12. Günümdeyim başladım bi 15 gün kadar yiycem. Adet olursam önümüzdeki ay düzenli yapcam :)) inşallah vesile olurrr

Karışımın hamilelik sırasında yenmesinde sakınca yok değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…