Geçmiş olsun hilalcim.şimdi gördüm haberim yoktu cnm...Sağolun kızlar.Allah razı olsun
hic önemli degil canim.Düşünmen yeter cok sagolGeçmiş olsun hilalcim.şimdi gördüm haberim yoktu cnm...
Geçmiş olsun CNmhic önemli degil canim.Düşünmen yeter cok sagol
bir de tatlı tatlı kaşınıyor yA yolası geliyor insanınKızlarrrrrr şanlıının kaplanlı yakısını yapıştırdım 12. Günüm oyyyyyy beniiii vurunn vurunnn bu nasıl yakmaktır ya. Ben hamile kalsam nasıl doğurcam. Nasıllll yanıyorrr bu hep bu seviyede ni yakacak???? Sakinleşir mii???! Yanıyorrrrrrr:)))))
sagol canim teşekkür ederim.hastanede de olsam ates girerimGeçmiş olsun CNm
bir de tatlı tatlı kaşınıyor yA yolası geliyor insanın
Issız bir adaya giderken alacağımız üç şeyden biri. Derecesagol canim teşekkür ederim.hastanede de olsam ates girerimama saglikli bir olcum olmadi.surekli uyandim ve normal saatime gore cok erken olctum
aynen yaa ne olur ne olmaz diye attim cantama :)) ama 3 saat kesintisiz bir uyku kesinlikle uyayamadim tabiki.genede tabloda yeri bos kalmasin dedimIssız bir adaya giderken alacağımız üç şeyden biri. Derece
Geçmiş olsun canım.artık bı yeni burunla bakarsın kendine güveni tavan yapıp yeni mikmiklere hızlanırla yelken açar.evet canim oldu ameliyatini.bugun hastanedeyiz.yarin taburcu olacak inşallah.sordugun icin cok sagol
Nerene yapıştırdın kız onu?bi onu denemediğim kaldı.Kızlarrrrrr şanlıının kaplanlı yakısını yapıştırdım 12. Günüm oyyyyyy beniiii vurunn vurunnn bu nasıl yakmaktır ya. Ben hamile kalsam nasıl doğurcam. Nasıllll yanıyorrr bu hep bu seviyede ni yakacak???? Sakinleşir mii???! Yanıyorrrrrrr:)))))
sagol canım.ay zaten cok minnak burnu vardi.sadece dogustan kemikte egrilik vardi tek taraf tamamen kapaninca mecbur ameliyat oldu.diyorum zaten burunda guzellesti dötunden ayrılmam diyeGeçmiş olsun canım.artık bı yeni burunla bakarsın kendine güveni tavan yapıp yeni mikmiklere hızlanırla yelken açar.
Ölçtüm şimdi 36 çıktı hadi bismillahCanım ateş kişiye göre degisken. Benim catlayinca 36.6,olur senin 36.8 başkasının 36.3 yani adetten başlayarak bir ayı görmek lazım. Sen yarın başla ilk sayfayı ve hamile bayanların tablolarını incele anlarsin catlayinca nasıl yükseliyor.
evet canim oldu ameliyatini.bugun hastanedeyiz.yarin taburcu olacak inşallah.sordugun icin cok sagol
Belime popomun hemen üstüne ama böyle bir yanma yok. Alevvvv alevvvv yandığım doğru.Nerene yapıştırdın kız onu?bi onu denemediğim kaldı.
Günaydın. Canım adetin kaçıncı günü kaç gün sürer. Ne kadar zamandır deniyorsunuz. Galiba 4.,olacak senin hayırlisi olsun inşallah.Ölçtüm şimdi 36 çıktı hadi bismillah
Uyudum uyandım, hareket ettikçe yanıyorrrrrr:)))Geçmiş olsun CNm
bir de tatlı tatlı kaşınıyor yA yolası geliyor insanın
Hayırlı olsun canım. Vesile olur insallahBelime popomun hemen üstüne ama böyle bir yanma yok. Alevvvv alevvvv yandığım doğru.
Valla bir çok farklı yapma şekli yazıyordu ben adetin 1. Gününden saydım tam 12. Gün gece yapıştırdım:)
Amin kuzum inşallah günde 1 tatlı kaşığıda arı sütü polen bal propolis yiyorum :))normalde sanırım adetin sonunda başlanıp 21 gün yiyorlarmış. Ben 12. Günümdeyim başladım bi 15 gün kadar yiycem. Adet olursam önümüzdeki ay düzenli yapcam :)) inşallah vesile olurrrHayırlı olsun canım. Vesile olur insallah
Tekrar geçmiş olsun canım. Ölçüm hastanede uykusuz falan gibi bir not ekle istersen.aynen yaa ne olur ne olmaz diye attim cantama :)) ama 3 saat kesintisiz bir uyku kesinlikle uyayamadim tabiki.genede tabloda yeri bos kalmasin dedim
Karışımın hamilelik sırasında yenmesinde sakınca yok değil miAmin kuzum inşallah günde 1 tatlı kaşığıda arı sütü polen bal propolis yiyorum :))normalde sanırım adetin sonunda başlanıp 21 gün yiyorlarmış. Ben 12. Günümdeyim başladım bi 15 gün kadar yiycem. Adet olursam önümüzdeki ay düzenli yapcam :)) inşallah vesile olurrr
cok sagol canımm benimGeçmiş olsun kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?