Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Karışımın hamilelik sırasında yenmesinde sakınca yok değil mi
Valla çok araştırdım ince eledim sık dokudum bence bu kadar kafa yorduğumdan olmuyor buna karar verdim. Bi kaşık polen bal propolis ne yapabilir diye düşündüm. Satın aldığım kişi 3 ay düzenli kullanın dedi. Ben bu ay deneme amaçlı yiyorum. Önümüzdeki ay adetin 5. Günü başlayıp 21 gün yiyeceğim. Allahın izniyle bir zararı olmaz inşallah. Sanırım bitki çayları tehlikeliymiş Arkadaşım hamile olduğunu bilmeden alkol komasına girecek kadar içti. Hatta zayıflamak için ot çöp kaynattı içti düşün...5 gün geçince adeti hamile olduğunu öğrendi. Tosun gibi bebesi var maşalla:)) inşallah zararlı değildir. Bende kafama takıyorum ama yiyorumda

31 günde 1 adet oluyorum iki kutu klomen kullandım yarın kontrolüm var başka bir tedavi görmedim henüz sen ne zamandır deniyorsun canım
Canım kontrolünden güzel haberlerini bekliyoruz. Ateşi ölçmeye devam et. Dr. Kontrolü çatlama ile ateş durumunu kontrol ederiz. Sende pko var demiş dr. 3 çocuk normal oldu sanırım. Kaç yaslarinda çocuklar. 2 yılı geçiyor deniyoruz.

illaki kiz da doguyor :) ama boyle erkeklerin yogun olarak dogdugu zamanlar oluyor oyle erkek senesi bu sene de derler annemler fln :) tabi istatistiklere fln bakariz yil sonu :) ama cevremde herkes erkek oldugunu ogreniyor suan. Ama sonucta illaki kiz da olcak yani cevrede neyi cok ogreniyorlarsa onun senesi ilan ediyorlar

sağlıklı sıhhatli bir oğlanda ben diliyorum Mevlamdan...kızıma erkek kardeş gelsin sağlıklı inşallah...

Belime popomun hemen üstüne ama böyle bir yanma yok. Alevvvv alevvvv yandığım doğru.
Valla bir çok farklı yapma şekli yazıyordu ben adetin 1. Gününden saydım tam 12. Gün gece yapıştırdım:)
Ben de alıp yansam mı acepinş işe yarar alevciklerin canım

sağlıklı sıhhatli bir oğlanda ben diliyorum Mevlamdan...kızıma erkek kardeş gelsin sağlıklı inşallah...
Cinsiyet için bizi kaç hafta süründüreceksin merak ediyorum onu da 33.haftada söylersin artık,alıştık zaten beklemeye.

Üç çocuğumu 4yıl içinde yaptım tedavi hiç olmadım canım 12 10 7 yaşlarındalar inşallah benimse temennim o. Ewet doktor pako var dedi ama benim adetim düzenli bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…