sorun değil kuzum.ben o gun hastanede oldugumu bilirim zatenTekrar geçmiş olsun canım. Ölçüm hastanede uykusuz falan gibi bir not ekle istersen.
Valla çok araştırdım ince eledim sık dokudum bence bu kadar kafa yorduğumdan olmuyor buna karar verdim. Bi kaşık polen bal propolis ne yapabilir diye düşündüm. Satın aldığım kişi 3 ay düzenli kullanın dedi. Ben bu ay deneme amaçlı yiyorum. Önümüzdeki ay adetin 5. Günü başlayıp 21 gün yiyeceğim. Allahın izniyle bir zararı olmaz inşallah. Sanırım bitki çayları tehlikeliymiş Arkadaşım hamile olduğunu bilmeden alkol komasına girecek kadar içti. Hatta zayıflamak için ot çöp kaynattı içti düşün...5 gün geçince adeti hamile olduğunu öğrendi. Tosun gibi bebesi var maşalla:)) inşallah zararlı değildir. Bende kafama takıyorum ama yiyorumdaKarışımın hamilelik sırasında yenmesinde sakınca yok değil mi
Sabah sabah güldürdün kız beni tuğbişim...Issız bir adaya giderken alacağımız üç şeyden biri. Derece
9.günü canım 6 gün sürüyor iki aydır deniyorum evet 4. İnşallah amin senin kaçıncıGünaydın. Canım adetin kaçıncı günü kaç gün sürer. Ne kadar zamandır deniyorsunuz. Galiba 4.,olacak senin hayırlisi olsun inşallah.
Benim ilk olacak kısmet olursa. Canım döngü kaç gün sürüyor demek istedim. Tedavi görüyor musun.9.günü canım 6 gün sürüyor iki aydır deniyorum evet 4. İnşallah amin senin kaçıncı
31 günde 1 adet oluyorum iki kutu klomen kullandım yarın kontrolüm var başka bir tedavi görmedim henüz sen ne zamandır deniyorsun canımBenim ilk olacak kısmet olursa. Canım döngü kaç gün sürüyor demek istedim. Tedavi görüyor musun.
Sabah sabah güldürdün kız beni tuğbişim...
Maşallah 4. Çocuk mu. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah9.günü canım 6 gün sürüyor iki aydır deniyorum evet 4. İnşallah amin senin kaçıncı
Allah razı olsun canım isteyen herkese versin inşaallahMaşallah 4. Çocuk mu. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Canım kontrolünden güzel haberlerini bekliyoruz. Ateşi ölçmeye devam et. Dr. Kontrolü çatlama ile ateş durumunu kontrol ederiz. Sende pko var demiş dr. 3 çocuk normal oldu sanırım. Kaç yaslarinda çocuklar. 2 yılı geçiyor deniyoruz.31 günde 1 adet oluyorum iki kutu klomen kullandım yarın kontrolüm var başka bir tedavi görmedim henüz sen ne zamandır deniyorsun canım
illaki kiz da doguyor :) ama boyle erkeklerin yogun olarak dogdugu zamanlar oluyor oyle erkek senesi bu sene de derler annemler fln :) tabi istatistiklere fln bakariz yil sonu :) ama cevremde herkes erkek oldugunu ogreniyor suan. Ama sonucta illaki kiz da olcak yani cevrede neyi cok ogreniyorlarsa onun senesi ilan ediyorlarAmin cnm Rabbim hepimize sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin ins.erkek bebeklerin cogunlukta bir sene olduğunu ilk senden duydum cnmabimler duymasın yengemle beraber dogurcaz nasipse cinsiyeti henüz ogrenmediler 2 oğulları var çocuklar dahil kız olsun çok istiyorlar nasip bakalım Allahım sağlıkla nasip etsin ins
sağlıklı sıhhatli bir oğlanda ben diliyorum Mevlamdan...kızıma erkek kardeş gelsin sağlıklı inşallah...illaki kiz da doguyor :) ama boyle erkeklerin yogun olarak dogdugu zamanlar oluyor oyle erkek senesi bu sene de derler annemler fln :) tabi istatistiklere fln bakariz yil sonu :) ama cevremde herkes erkek oldugunu ogreniyor suan. Ama sonucta illaki kiz da olcak yani cevrede neyi cok ogreniyorlarsa onun senesi ilan ediyorlar
Insallah kalbinden gecen senin icin de hayirlidir da olur abla :) sen nasil oldun iyilestin mi?sağlıklı sıhhatli bir oğlanda ben diliyorum Mevlamdan...kızıma erkek kardeş gelsin sağlıklı inşallah...
canim benim cok sagolÇok geçmiş olsun canımmhilallll Yeni burunla bebişinin kokusunu güzelce çeksin içine inşallah babası hemencik
Ben de alıp yansam mı acepBelime popomun hemen üstüne ama böyle bir yanma yok. Alevvvv alevvvv yandığım doğru.
Valla bir çok farklı yapma şekli yazıyordu ben adetin 1. Gününden saydım tam 12. Gün gece yapıştırdım:)
Cinsiyet için bizi kaç hafta süründüreceksin merak ediyorumsağlıklı sıhhatli bir oğlanda ben diliyorum Mevlamdan...kızıma erkek kardeş gelsin sağlıklı inşallah...
Üç çocuğumu 4yıl içinde yaptım tedavi hiç olmadım canım 12 10 7 yaşlarındalar inşallah benimse temennim o. Ewet doktor pako var dedi ama benim adetim düzenli bilemedimCanım kontrolünden güzel haberlerini bekliyoruz. Ateşi ölçmeye devam et. Dr. Kontrolü çatlama ile ateş durumunu kontrol ederiz. Sende pko var demiş dr. 3 çocuk normal oldu sanırım. Kaç yaslarinda çocuklar. 2 yılı geçiyor deniyoruz.
Ayy inşallah kuzum tüm emekler minik minik kalpler için :))Ben de alıp yansam mı acepinş işe yarar alevciklerin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?