herkese selam arkadaşlar..evrakları hastaneye teslim etmekle bitmedi işler birde tüp bebek heyet raporu çıkartmak için uğraştırdılar son 1 haftadır.bu sabah bütün işlemler bitti teslim edildi herşey...adetin 1.günü gel dediler.
saat 11 gibi de adetim başladı koştur koştur geri hastaneye gittim.bir hevesle girdim içeri tedavi başlayacak sonunda diye.ama malesef yine başlamadı.meğer planlama yapılıyormuş.benim kendi adet tarihime göre değilde onların planladığı adet tarihine göre başlanacakmış.yani şöyle anlatayım bana tartusal adet söktürücü ilaç verdiler 12 hazirandan 24 hazirana kadar günde 2 kez bu ilacı içecekmişim.28 haziranda kan vermek ve ultrasona girmek için çağırdılar.sonuca göre ilaçlara başlatacaklarmış ( galiba bu tarih tüp tadavisine başlama tarihim artık emin konuşamıyorum çünkü artık neyle karşılaşacağımı bilmiyorum).Bunun öncesinde de 18 haziranda idrara sıkışık gel deneme transferi yapılacak dedi.ben şok nasıl yani dedim.gerçek bir transfer olmayacakmış bu doktor sadece asıl transfer öncesinde rahmi görmek istiyormuş herhangi bir aksilik yaşanmaması için yani embriyo falan olmayacak ortalıkta.Durumumun özeti bu şekilde biraz karışık gelebilir...
Devlet hastanesi olduğu için süreç biraz yorucu ama bu durumada açıkcası sevindim çünkü hastaneye git gel çok yıprandım vücudumu dinlendirmek için iyi bir fırsat oldu bu.
Şunu da belirtmek istiyorum tüp bebek tedavisi düşünen arkadaşlar için eğer maddi durumunuz iyiyse hiç kendinizi devlet hastanesine bulaştırmayın.Ben yakamı kurtaramıyorumAslında maddiyattan ötürü değilde güven sorunu yaşadağım için özel hastanelerden kaçışım kendimi devlete atışım.
Bu aradahilallll canım çok geçmiş olsun eşine Allah acil şifalar versin inşallah.
Hayırlı olsun canım sonuçta süreç başlamışSonu bebiş olsun inşallah emeklerin karşılık bulsunnn
Ayyy hayırlara vesile olsun:)) hadi inşallah gelecek bebişşşşaminnn canım inşallah
evet ucundan da olsa başladım artık sırtım yere gelmez
Dr yumuralarina bakıp söyledi ise pko görünümü vardır. Pko olanlar icinde düzenli adet goren de var sanırım. 4. Çocuk isteme sebebini özel değilse merak ettim.Üç çocuğumu 4yıl içinde yaptım tedavi hiç olmadım canım 12 10 7 yaşlarındalar inşallah benimse temennim o. Ewet doktor pako var dedi ama benim adetim düzenli bilemedim
Hayirli olsun. Özelde benim bir yıl önceki testlerimi kabul ettiler. Hemen başladık. Devlette çok zormus. Allah yardımcınız olsun. Bakalım transferlerimiz denk gelecek miherkese selam arkadaşlar..evrakları hastaneye teslim etmekle bitmedi işler birde tüp bebek heyet raporu çıkartmak için uğraştırdılar son 1 haftadır.bu sabah bütün işlemler bitti teslim edildi herşey...adetin 1.günü gel dediler.
saat 11 gibi de adetim başladı koştur koştur geri hastaneye gittim.bir hevesle girdim içeri tedavi başlayacak sonunda diye.ama malesef yine başlamadı.meğer planlama yapılıyormuş.benim kendi adet tarihime göre değilde onların planladığı adet tarihine göre başlanacakmış.yani şöyle anlatayım bana tartusal adet söktürücü ilaç verdiler 12 hazirandan 24 hazirana kadar günde 2 kez bu ilacı içecekmişim.28 haziranda kan vermek ve ultrasona girmek için çağırdılar.sonuca göre ilaçlara başlatacaklarmış ( galiba bu tarih tüp tadavisine başlama tarihim artık emin konuşamıyorum çünkü artık neyle karşılaşacağımı bilmiyorum).Bunun öncesinde de 18 haziranda idrara sıkışık gel deneme transferi yapılacak dedi.ben şok nasıl yani dedim.gerçek bir transfer olmayacakmış bu doktor sadece asıl transfer öncesinde rahmi görmek istiyormuş herhangi bir aksilik yaşanmaması için yani embriyo falan olmayacak ortalıkta.Durumumun özeti bu şekilde biraz karışık gelebilir...
Devlet hastanesi olduğu için süreç biraz yorucu ama bu durumada açıkcası sevindim çünkü hastaneye git gel çok yıprandım vücudumu dinlendirmek için iyi bir fırsat oldu bu.
Şunu da belirtmek istiyorum tüp bebek tedavisi düşünen arkadaşlar için eğer maddi durumunuz iyiyse hiç kendinizi devlet hastanesine bulaştırmayın.Ben yakamı kurtaramıyorumAslında maddiyattan ötürü değilde güven sorunu yaşadağım için özel hastanelerden kaçışım kendimi devlete atışım.
Bu aradahilallll canım çok geçmiş olsun eşine Allah acil şifalar versin inşallah.
Çok çocuk seviyorumDr yumuralarina bakıp söyledi ise pko görünümü vardır. Pko olanlar icinde düzenli adet goren de var sanırım. 4. Çocuk isteme sebebini özel değilse merak ettim.
Maşallah Allah bağışlasın evlatlarını. Herşey gönlünce olsun canım. Bende çok seviyorum çocukları.Çok çocuk seviyorum
Saol canım aminnn inşallah :)Ayyy hayırlara vesile olsun:)) hadi inşallah gelecek bebişşşş
Hayirli olsun. Özelde benim bir yıl önceki testlerimi kabul ettiler. Hemen başladık. Devlette çok zormus. Allah yardımcınız olsun. Bakalım transferlerimiz denk gelecek mi
Veson benim yumurta çatladı sanırım. Ovu testi negatif. Bu gece mi yarın mi değerlendirilmeli ?? help me pls
canımm şükür guzell gidiyor artık kesınleştı şuanlık acken ıstıfra edıyorum dun bekledm kahvaltı yapmadan kraker çubuk falan yedıgım halde bıle ıstifra ettım ama bugun erken uyandım aclık cokbastı kahvaltımı yaptım şükür ıstıfra bulantı olmadı. azonce yenıden acıktım başladı mıde guruldamaları hemen bıseyler yedım gectı aksamdanberı de ıyı hıssedıyorum kendımı. Soyutlamıyorum artık cevreden eve kapanmıstm 2haftadır. sımdı eskıye dondum hemen hemen. Çok şükür suanlık cok ıyı maşallah dıyeyım kendıme nazar değdırmeyım:) Hatta dun aksam arkadaslarmlaydım bana kilo almıssın dedıler cok hosuma gıttı:) Ya sen nasılsınn miden bebişin nasıl güzel anne❤Freshmommy nasil gidiyor canim?
Bir sure sonra azaliyor dayan, bi de yazin zor olur ya ay ben kisin yapistirirdim usumemek icinKızlarrrrrr şanlıının kaplanlı yakısını yapıştırdım 12. Günüm oyyyyyy beniiii vurunn vurunnn bu nasıl yakmaktır ya. Ben hamile kalsam nasıl doğurcam. Nasıllll yanıyorrr bu hep bu seviyede ni yakacak???? Sakinleşir mii???! Yanıyorrrrrrr:)))))
Amin canım inşallah hepimizin hayırlı dilekleri kabul olur inşallah yarını iple çekiyorum acaba yumurtam gelişmişmi stresliyimMaşallah Allah bağışlasın evlatlarını. Herşey gönlünce olsun canım. Bende çok seviyorum çocukları.
Canım çok geçmiş olsunevet canim oldu ameliyatini.bugun hastanedeyiz.yarin taburcu olacak inşallah.sordugun icin cok sagol
Bak tahmin etmistik acliktan hep bi de aclik hissetmesen de mideni bos birakma diyorlar biseylerle bastirmaya calis sevindim aclik bulantisi olmasina da cozumu kolay en azindan :) soyutlamamak lazim evet ben de soyutlamistim cok ama mide bulantisi sosyal acidan cok etkiliyor yani bana insanlar bile kokuyorducanımm şükür guzell gidiyor artık kesınleştı şuanlık acken ıstıfra edıyorum dun bekledm kahvaltı yapmadan kraker çubuk falan yedıgım halde bıle ıstifra ettım ama bugun erken uyandım aclık cokbastı kahvaltımı yaptım şükür ıstıfra bulantı olmadı. azonce yenıden acıktım başladı mıde guruldamaları hemen bıseyler yedım gectı aksamdanberı de ıyı hıssedıyorum kendımı. Soyutlamıyorum artık cevreden eve kapanmıstm 2haftadır. sımdı eskıye dondum hemen hemen. Çok şükür suanlık cok ıyı maşallah dıyeyım kendıme nazar değdırmeyım:) Hatta dun aksam arkadaslarmlaydım bana kilo almıssın dedıler cok hosuma gıttı:) Ya sen nasılsınn miden bebişin nasıl güzel anne❤
Klomen kullandin gelişmiştir. Sakin ol canım stres yapma.Amin canım inşallah hepimizin hayırlı dilekleri kabul olur inşallah yarını iple çekiyorum acaba yumurtam gelişmişmi stresliyim
İki kutu verdi sabah iki akşam iki içtim inşallah olmuştur elimde değil bir yarın olsa rahatlıcamKlomen kullandin gelişmiştir. Sakin ol canım stres yapma.
Nasıl güzel birşey el kadar ve ıcerde sana kendını hıssettrıyor. Meyve çok çok faydalı ıyıgelmıs bebısıne de sen sımdı bütün hacmın artacak yıyeceklerın dısında bıle alıcaksın oh yediğin için çok da guzel alıcaksın bebegın beslenıcek yıne saglıkla senden. Maşallah maşallah iştahına da 2n enerjik gunler gelıyor demekkı tadını çıkarmaya bak gelişimine çok sevındım canımm. kuru kayısı ıncir kuru erik kuru üzüm ve daha adını bılmedıgım garıp kuru meyvelar var yıyorumBak tahmin etmistik acliktan hep bi de aclik hissetmesen de mideni bos birakma diyorlar biseylerle bastirmaya calis sevindim aclik bulantisi olmasina da cozumu kolay en azindan :) soyutlamamak lazim evet ben de soyutlamistim cok ama mide bulantisi sosyal acidan cok etkiliyor yani bana insanlar bile kokuyorduhaftaya kontrolun var dimi pit pitlari da duycaksin ❤ benim guzel gidiyor o gun senle konustugumuzdan beri bi iki kez sabah kusmalarim oldu o da kahvaltiyi hazirlayana kadar duramiyor benim mide :)) onun disinda da gun icinde yiyorum artik herseyden. Ilk defa uc cesit yemek yaptim dun :) hep annem yapiyordu ben de kokmayan biseyi yapmaya calisiyordum. Carsamba doktora gittik 16+2ydi son adete gore 16+6 cikti masallah 4gun ilerden gidiyor gelisimi cok iyi dedi doktor. 18cm 180grmis :) bize el salladi ultrasondan. Bi de bacak bacak ustune atar gibi durmus icerde bi keyifli sorma :) ben de 1kilo almistim soylemistim zaten 1kilo daha almisim doktor cok iyi dedi. 1kilo daha alirsam hamile kaldigim kiloma ulasacagim insallah. Bu arada sana tavsiyem bol bol meyve ye kuru incir gun kurusu cilek ve mevsim meyvelerini ye. Sen zaten kendine iyi bakiyorsundur istahin aldigi surece saglikli seyler yemeye ozen goster bak ben kusmama ragmen hep meyve kuruyemis yiyordum yemek yiyemiyordum gene de buyumus sipa masallah. Darisi da senin basina insallah kalp atislarini duy hareketlerini hisset sonra da doguralim :)
sağol canım amin inşallah...önce sağlıklı olmasını diliyorum Rabbimden.Cinsiyet konusunda da kızım olduğu için bir oğlumda olsa fena olmaz diye düşünüyorum..Mevlam ne dilerse hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli olsunda..nezlem biraz geçti canım...arada öksürük geliyor ama beni fena etti yani...yarın kontrolumuz var bize dua edin canım..güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim cümlemize...Insallah kalbinden gecen senin icin de hayirlidir da olur abla :) sen nasil oldun iyilestin mi?
yok yok merak etme o kadar süründürmem..doğunca söylerim canım..Cinsiyet için bizi kaç hafta süründüreceksin merak ediyorumonu da 33.haftada söylersin artık,alıştık zaten beklemeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?