Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Deneme transferi mi?bir yaşıma daha girdim şimdi daha neler duyacağız bakalım

Cok guzel tabi :) evet faydali valla ben de meyve aseriyordum hep yoksa sana da mi erkek geliyor :) kiz o kadar da almiyim ben boyle biyerlere sigamayan bi tipim sandalye fln dar gelir yatakta genis yatarim ne bilim uclu koltuga uc kisi oturmayi sevmem fln gittigim yerde :)) bu sefer hic sigamam biyerlere :) evet arttiriyor ilerleyen zamanlarda yersin ben gunde bi iki tane yiyorum beni etkilemedi galiba geciyor zaten gogus hassasligi ilerleyen haftalarda.
Canim zaten 7de cagiriyor mesela gozukmezse kalp atisi 8de bidaha gel diyor en son 9du sanirim bekleme siniri. O yuzden en guzeli gec gitmende bosa seni uzecek bir seyle karsilasmiyorsun allah korusun. Boyle doktorlara da cok uyuz oluyorum bizimki daha keseyi gorunce bak annesi babasi diyordu :) insallah da duyacaksin kalp atislarini fln zaten saglikli gitmese hamileligin kusma hassaslik fln olmazdi oyle diyorlar hep saglikli hamilelige isaret yani onlar. yap tabi partiler de ne istiyorsan yap yani icinde kalmasin. :)

Tabi saglikla gelsin de kiz olursa bi tane daha yaparsiniz hep beraber test gunu bekleriz gene saka bir yana insallah gonlundekini verir Allah :) gecmis olsun cok bagisiklik zayif ya ondan boyle. Bi kac gune hic bisey kalmaz insallah. Dualarim hepinizle :)

Ay sen de içimi rahatlattın canımcım:) Çok alma tabı saglıklı eşit şekilfe alalım inşallsh fazlası hareketlrını kısıtlamasın. En azından rahat yatsbilesin :)Herzaman diyoruz önce saglıklı bir evlat dıye dua ediyoruz. Benim ılk yegenım erkek ondan mıdır bılmem o günden beri hep oğlum olsun istiyorum Allah biliyor kalbimi:) Eşim de çok ilginçtir kız olsun ısterim dedı geçen mesajlaşırken. Ilk günümüzden beri ileride çocuğumuz olsa kız,erkek? derdim. Cevap vermezdi çok şaşırttı beni. Oğlum olsun dıye tutturmadı ya bir duygulandım yani ben öyle ister dıye düşünüyordum:) Göğüs hassasiyeti evet aynı evrede durdu benim de şuan hasas dokunca sızı şişlik var da ılerlemesı durdu . Sen de demiştin bir ara duruyor diye. Süt üretildiği zaman tekrar başlıyormuş büyüme vb. şeyler

Evet hareket ettikce isinir insallah ugraslarini bosa cikartmaz Allah bu sicak havada cektigin cilenin karsiligini meyvesini verir :) agrin yok dimi hamilelik icin deniyorsunnn
Aynen kuzum hamile kalmak için:) 9 aydır uğraşıyorum . Rahim filmi dışında eşimde bende bütün testleri yaptık çok şükür. Fsh: 5.16. Lh: 8.16 doktor pco ya doğru kayma var dedi prolaktinimde 21,75 :)) artık ezberledim :)) 1.58 boya 48 kiloydum 58 oldum hep ondan oldu :)) bakalım ya inşallah rabbim kısmet eder bizede:) propolis, bal, arı sütü, keçiboynuzu, düzennli beslenme , folik asitler, arkadaşlarım dalga geçiyor senin bebe konuşarak çıkacak karnından :)) bakıma baksana diye :))) inşallah vallahi yanıyorummmm :)))

Eki Görüntüle 2150304 sizce benim degerlerim nasıl pko varmı
Sanırım Lh da olmalı ikisi arasında bi oran oluyor diye biliyorum. Mesela banada doktor pco ya kayma var dedi. Ne adetim gecikir, ne kılım tüyüm var, ne herhangi bir kist vs oldu şimdiye kadar :) sadece fsh : 5,16 LH: 8,16 başka doktorda bu değerlerde pco falan olmaz. Zaten kist vs bir şey de yok adetinizde gebelik testi bile yapma heycanı yaşatmayacak kadar gününde geliyor dedi.

Banada önce pako dedi sonrada normal adet hm örüyosan belki de yumurların bu şekildedir dedi bilmiyorum yarın kontrolüm inşallah iyi şeyler söyler

sagol canim Allah razı olsun.insallah seninde bu emeklerinin karşılığı sağlıklı,eli ayağı düzgün,aklı başında hayırlı bir evlat olsun

Aynen oyle esit ve rahat edebilecek sekilde alalim benim de karnim cikti biraz esim yemeye basladin ya gobek o diyor :) sonucta hamileyim gobek mobek anlamam :) illaki bi sebebi vardir esinin de senin gibi bizimki farketmez dese de erkek istiyordu cok seviyor erkek cocuklariyla bogusmayi top oynamayi fln :) ben de hep abim olsun istedigimden ilki erkek olsun derdim :) kiz cocuk da baska bir tatli oluyor aman ikisi de cok guzel farketmez :)
Evet evet duruyor bakalim baslayinca da haber veririm ben sana :) onden kopya veriyorum sana :)

Oh masallah kilo versen duzelir gibi baya almissin cunku aman verirsin de yani kilo degisikligi de bozuyor vucudun dengesini. Bakalim insallah hayirliysa zamani olur her seyde bi hayir vardir :) degerler de guzel yani.

Gerçekten 48 den 58 e çıkarken hiç mi uyaranım olmadı acaba ya yavrum ayı gibi oldun yeme artık demediler :) arkadaşlarımı affetmeyeceğim:))) sağlıkla kucağınıza alınn inşallar hamile kızçlerr:)) darısı başımıza inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…