Deneme transferi mi?herkese selam arkadaşlar..evrakları hastaneye teslim etmekle bitmedi işler birde tüp bebek heyet raporu çıkartmak için uğraştırdılar son 1 haftadır.bu sabah bütün işlemler bitti teslim edildi herşey...adetin 1.günü gel dediler.
saat 11 gibi de adetim başladı koştur koştur geri hastaneye gittim.bir hevesle girdim içeri tedavi başlayacak sonunda diye.ama malesef yine başlamadı.meğer planlama yapılıyormuş.benim kendi adet tarihime göre değilde onların planladığı adet tarihine göre başlanacakmış.yani şöyle anlatayım bana tartusal adet söktürücü ilaç verdiler 12 hazirandan 24 hazirana kadar günde 2 kez bu ilacı içecekmişim.28 haziranda kan vermek ve ultrasona girmek için çağırdılar.sonuca göre ilaçlara başlatacaklarmış ( galiba bu tarih tüp tadavisine başlama tarihim artık emin konuşamıyorum çünkü artık neyle karşılaşacağımı bilmiyorum).Bunun öncesinde de 18 haziranda idrara sıkışık gel deneme transferi yapılacak dedi.ben şok nasıl yani dedim.gerçek bir transfer olmayacakmış bu doktor sadece asıl transfer öncesinde rahmi görmek istiyormuş herhangi bir aksilik yaşanmaması için yani embriyo falan olmayacak ortalıkta.Durumumun özeti bu şekilde biraz karışık gelebilir...
Devlet hastanesi olduğu için süreç biraz yorucu ama bu durumada açıkcası sevindim çünkü hastaneye git gel çok yıprandım vücudumu dinlendirmek için iyi bir fırsat oldu bu.
Şunu da belirtmek istiyorum tüp bebek tedavisi düşünen arkadaşlar için eğer maddi durumunuz iyiyse hiç kendinizi devlet hastanesine bulaştırmayın.Ben yakamı kurtaramıyorumAslında maddiyattan ötürü değilde güven sorunu yaşadağım için özel hastanelerden kaçışım kendimi devlete atışım.
Bu aradahilallll canım çok geçmiş olsun eşine Allah acil şifalar versin inşallah.
Mümkünse 3 gün üstüste:)) sonra da gün aşırı 2 daha senin 2.yum da varVeson benim yumurta çatladı sanırım. Ovu testi negatif. Bu gece mi yarın mi değerlendirilmeli ?? help me pls
Sağol canım. Mümkün tabii. Dr.Mümkünse 3 gün üstüste:)) sonra da gün aşırı 2 daha senin 2.yum da var
Azaldıı ama hareket ettikce yanıyorummm:)))Bir sure sonra azaliyor dayan, bi de yazin zor olur ya ay ben kisin yapistirirdim usumemek icin
Cok guzel tabi :) evet faydali valla ben de meyve aseriyordum hep yoksa sana da mi erkek geliyor :)Nasıl güzel birşey el kadar ve ıcerde sana kendını hıssettrıyor. Meyve çok çok faydalı ıyıgelmıs bebısıne de sen sımdı bütün hacmın artacak yıyeceklerın dısında bıle alıcaksın oh yediğin için çok da guzel alıcaksın bebegın beslenıcek yıne saglıkla senden. Maşallah maşallah iştahına da 2n enerjik gunler gelıyor demekkı tadını çıkarmaya bak gelişimine çok sevındım canımm. kuru kayısı ıncir kuru erik kuru üzüm ve daha adını bılmedıgım garıp kuru meyvelar var yıyorumtaze meyve zaten aşerip duruyorm kayısı kiraz çilek erik cok tukettım kabızlıga da cok ıyı geldılerr:) ama kuru incirden sogudum sadece yıne yemeye calıscam sımdı onu nezaman yesem göğüs hassasiyetım artıyor süt hormonunu artırdıgından sanırım:) evet teyzesii duycaz inşallah dün aksam arkadastaydık sahurda dıger yakın çift arkadaşımız 2. çocugunda 7.haftada gıtmiş dr.a dr demıs bu cocugun yasadıgını nerden bılıosun nerden emınsın kalbı atmıyor demıs baska dr.a gıdıyor vajınal baktırıyor anca oylrie kalp duyuluyor cok cok ıyı yapmıs dr.un ıyıkı daha gıtmemıssın o üzüntü ömre bedel dedı bınebze daha rahat içim. tam 7gun kaldııı randevuya dualarla beklıyorum buarada nasıpse ben cınsiyet partısı yapacagım . basta yapmam dıyordum ama arkadaslarm cokheveslı hazırlıcaz sana dıyorlar dr.dan duymak ıle arkadaslarmdan duymak arasında fark gormuyorum düşününce hem daha eglenceli daha da yenı akım olmus zaten:) hem guzel anı kalır dıyoruz bebişe nasıpse tabı
Tabi saglikla gelsin de kiz olursa bi tane daha yaparsiniz hep beraber test gunu bekleriz genesağol canım amin inşallah...önce sağlıklı olmasını diliyorum Rabbimden.Cinsiyet konusunda da kızım olduğu için bir oğlumda olsa fena olmaz diye düşünüyorum..Mevlam ne dilerse hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli olsunda..nezlem biraz geçti canım...arada öksürük geliyor ama beni fena etti yani...yarın kontrolumuz var bize dua edin canım..güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim cümlemize...
yok yok merak etme o kadar süründürmem..doğunca söylerim canım..
Evet hareket ettikce isinir insallah ugraslarini bosa cikartmaz Allah bu sicak havada cektigin cilenin karsiligini meyvesini verir :) agrin yok dimi hamilelik icin deniyorsunnnAzaldıı ama hareket ettikce yanıyorummm:)))
Ay sen de içimi rahatlattın canımcım:) Çok alma tabı saglıklı eşit şekilfe alalım inşallsh fazlası hareketlrını kısıtlamasın. En azından rahat yatsbilesin :)Herzaman diyoruz önce saglıklı bir evlat dıye dua ediyoruz. Benim ılk yegenım erkek ondan mıdır bılmem o günden beri hep oğlum olsun istiyorum Allah biliyor kalbimi:) Eşim de çok ilginçtir kız olsun ısterim dedı geçen mesajlaşırken. Ilk günümüzden beri ileride çocuğumuz olsa kız,erkek? derdim. Cevap vermezdi çok şaşırttı beni. Oğlum olsun dıye tutturmadı ya bir duygulandım yani ben öyle ister dıye düşünüyordum:) Göğüs hassasiyeti evet aynı evrede durdu benim de şuan hasas dokunca sızı şişlik var da ılerlemesı durdu . Sen de demiştin bir ara duruyor diye. Süt üretildiği zaman tekrar başlıyormuş büyüme vb. şeylerCok guzel tabi :) evet faydali valla ben de meyve aseriyordum hep yoksa sana da mi erkek geliyor :)kiz o kadar da almiyim ben boyle biyerlere sigamayan bi tipim sandalye fln dar gelir yatakta genis yatarim ne bilim uclu koltuga uc kisi oturmayi sevmem fln gittigim yerde :)) bu sefer hic sigamam biyerlere :) evet arttiriyor ilerleyen zamanlarda yersin ben gunde bi iki tane yiyorum beni etkilemedi galiba geciyor zaten gogus hassasligi ilerleyen haftalarda.
Canim zaten 7de cagiriyor mesela gozukmezse kalp atisi 8de bidaha gel diyor en son 9du sanirim bekleme siniri. O yuzden en guzeli gec gitmende bosa seni uzecek bir seyle karsilasmiyorsun allah korusun. Boyle doktorlara da cok uyuz oluyorum bizimki daha keseyi gorunce bak annesi babasi diyordu :) insallah da duyacaksin kalp atislarini fln zaten saglikli gitmese hamileligin kusma hassaslik fln olmazdi oyle diyorlar hep saglikli hamilelige isaret yani onlar. yap tabi partiler de ne istiyorsan yap yani icinde kalmasin. :)
Aynen kuzum hamile kalmak için:) 9 aydır uğraşıyorum . Rahim filmi dışında eşimde bende bütün testleri yaptık çok şükür. Fsh: 5.16. Lh: 8.16 doktor pco ya doğru kayma var dedi prolaktinimde 21,75 :)) artık ezberledim :)) 1.58 boya 48 kiloydum 58 oldum hep ondan oldu :)) bakalım ya inşallah rabbim kısmet eder bizede:) propolis, bal, arı sütü, keçiboynuzu, düzennli beslenme , folik asitler, arkadaşlarım dalga geçiyor senin bebe konuşarak çıkacak karnından :)) bakıma baksana diye :))) inşallah vallahi yanıyorummmm :)))Evet hareket ettikce isinir insallah ugraslarini bosa cikartmaz Allah bu sicak havada cektigin cilenin karsiligini meyvesini verir :) agrin yok dimi hamilelik icin deniyorsunnn
Sanırım Lh da olmalı ikisi arasında bi oran oluyor diye biliyorum. Mesela banada doktor pco ya kayma var dedi. Ne adetim gecikir, ne kılım tüyüm var, ne herhangi bir kist vs oldu şimdiye kadar :) sadece fsh : 5,16 LH: 8,16 başka doktorda bu değerlerde pco falan olmaz. Zaten kist vs bir şey de yok adetinizde gebelik testi bile yapma heycanı yaşatmayacak kadar gününde geliyor dedi.Eki Görüntüle 2150304 sizce benim degerlerim nasıl pko varmı
Hadi hayirlisi tatlım vesile olur inşallah. Gelsin bebeklerimizzzzzAzaldıı ama hareket ettikce yanıyorummm:)))
Banada önce pako dedi sonrada normal adet hm örüyosan belki de yumurların bu şekildedir dedi bilmiyorum yarın kontrolüm inşallah iyi şeyler söylerSanırım Lh da olmalı ikisi arasında bi oran oluyor diye biliyorum. Mesela banada doktor pco ya kayma var dedi. Ne adetim gecikir, ne kılım tüyüm var, ne herhangi bir kist vs oldu şimdiye kadar :) sadece fsh : 5,16 LH: 8,16 başka doktorda bu değerlerde pco falan olmaz. Zaten kist vs bir şey de yok adetinizde gebelik testi bile yapma heycanı yaşatmayacak kadar gününde geliyor dedi.
sagol canim Allah razı olsun.insallah seninde bu emeklerinin karşılığı sağlıklı,eli ayağı düzgün,aklı başında hayırlı bir evlat olsunherkese selam arkadaşlar..evrakları hastaneye teslim etmekle bitmedi işler birde tüp bebek heyet raporu çıkartmak için uğraştırdılar son 1 haftadır.bu sabah bütün işlemler bitti teslim edildi herşey...adetin 1.günü gel dediler.
saat 11 gibi de adetim başladı koştur koştur geri hastaneye gittim.bir hevesle girdim içeri tedavi başlayacak sonunda diye.ama malesef yine başlamadı.meğer planlama yapılıyormuş.benim kendi adet tarihime göre değilde onların planladığı adet tarihine göre başlanacakmış.yani şöyle anlatayım bana tartusal adet söktürücü ilaç verdiler 12 hazirandan 24 hazirana kadar günde 2 kez bu ilacı içecekmişim.28 haziranda kan vermek ve ultrasona girmek için çağırdılar.sonuca göre ilaçlara başlatacaklarmış ( galiba bu tarih tüp tadavisine başlama tarihim artık emin konuşamıyorum çünkü artık neyle karşılaşacağımı bilmiyorum).Bunun öncesinde de 18 haziranda idrara sıkışık gel deneme transferi yapılacak dedi.ben şok nasıl yani dedim.gerçek bir transfer olmayacakmış bu doktor sadece asıl transfer öncesinde rahmi görmek istiyormuş herhangi bir aksilik yaşanmaması için yani embriyo falan olmayacak ortalıkta.Durumumun özeti bu şekilde biraz karışık gelebilir...
Devlet hastanesi olduğu için süreç biraz yorucu ama bu durumada açıkcası sevindim çünkü hastaneye git gel çok yıprandım vücudumu dinlendirmek için iyi bir fırsat oldu bu.
Şunu da belirtmek istiyorum tüp bebek tedavisi düşünen arkadaşlar için eğer maddi durumunuz iyiyse hiç kendinizi devlet hastanesine bulaştırmayın.Ben yakamı kurtaramıyorumAslında maddiyattan ötürü değilde güven sorunu yaşadağım için özel hastanelerden kaçışım kendimi devlete atışım.
Bu aradahilallll canım çok geçmiş olsun eşine Allah acil şifalar versin inşallah.
canım çok sağol çok teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsun
Ay sen de içimi rahatlattın canımcım:) Çok alma tabı saglıklı eşit şekilfe alalım inşallsh fazlası hareketlrını kısıtlamasın. En azından rahat yatsbilesin :)Herzaman diyoruz önce saglıklı bir evlat dıye dua ediyoruz. Benim ılk yegenım erkek ondan mıdır bılmem o günden beri hep oğlum olsun istiyorum Allah biliyor kalbimi:) Eşim de çok ilginçtir kız olsun ısterim dedı geçen mesajlaşırken. Ilk günümüzden beri ileride çocuğumuz olsa kız,erkek? derdim. Cevap vermezdi çok şaşırttı beni. Oğlum olsun dıye tutturmadı ya bir duygulandım yani ben öyle ister dıye düşünüyordum:) Göğüs hassasiyeti evet aynı evrede durdu benim de şuan hasas dokunca sızı şişlik var da ılerlemesı durdu . Sen de demiştin bir ara duruyor diye. Süt üretildiği zaman tekrar başlıyormuş büyüme vb. şeyler
Aynen kuzum hamile kalmak için:) 9 aydır uğraşıyorum . Rahim filmi dışında eşimde bende bütün testleri yaptık çok şükür. Fsh: 5.16. Lh: 8.16 doktor pco ya doğru kayma var dedi prolaktinimde 21,75 :)) artık ezberledim :)) 1.58 boya 48 kiloydum 58 oldum hep ondan oldu :)) bakalım ya inşallah rabbim kısmet eder bizede:) propolis, bal, arı sütü, keçiboynuzu, düzennli beslenme , folik asitler, arkadaşlarım dalga geçiyor senin bebe konuşarak çıkacak karnından :)) bakıma baksana diye :))) inşallah vallahi yanıyorummmm :)))
Cok gecmis olsun canim :*canım çok sağol çok teşekkür ederim
cok sagol kuzum.cok teşekkür ederimCok gecmis olsun canim :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?