- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Hayırlı olsun canım tedavinherkese selam arkadaşlar..evrakları hastaneye teslim etmekle bitmedi işler birde tüp bebek heyet raporu çıkartmak için uğraştırdılar son 1 haftadır.bu sabah bütün işlemler bitti teslim edildi herşey...adetin 1.günü gel dediler.
saat 11 gibi de adetim başladı koştur koştur geri hastaneye gittim.bir hevesle girdim içeri tedavi başlayacak sonunda diye.ama malesef yine başlamadı.meğer planlama yapılıyormuş.benim kendi adet tarihime göre değilde onların planladığı adet tarihine göre başlanacakmış.yani şöyle anlatayım bana tartusal adet söktürücü ilaç verdiler 12 hazirandan 24 hazirana kadar günde 2 kez bu ilacı içecekmişim.28 haziranda kan vermek ve ultrasona girmek için çağırdılar.sonuca göre ilaçlara başlatacaklarmış ( galiba bu tarih tüp tadavisine başlama tarihim artık emin konuşamıyorum çünkü artık neyle karşılaşacağımı bilmiyorum).Bunun öncesinde de 18 haziranda idrara sıkışık gel deneme transferi yapılacak dedi.ben şok nasıl yani dedim.gerçek bir transfer olmayacakmış bu doktor sadece asıl transfer öncesinde rahmi görmek istiyormuş herhangi bir aksilik yaşanmaması için yani embriyo falan olmayacak ortalıkta.Durumumun özeti bu şekilde biraz karışık gelebilir...
Devlet hastanesi olduğu için süreç biraz yorucu ama bu durumada açıkcası sevindim çünkü hastaneye git gel çok yıprandım vücudumu dinlendirmek için iyi bir fırsat oldu bu.
Şunu da belirtmek istiyorum tüp bebek tedavisi düşünen arkadaşlar için eğer maddi durumunuz iyiyse hiç kendinizi devlet hastanesine bulaştırmayın.Ben yakamı kurtaramıyorumAslında maddiyattan ötürü değilde güven sorunu yaşadağım için özel hastanelerden kaçışım kendimi devlete atışım.
Bu arada @hilallll canım çok geçmiş olsun eşine Allah acil şifalar versin inşallah.
Her ikisi de.fazla mikmik göz çıkartmaz.Veson benim yumurta çatladı sanırım. Ovu testi negatif. Bu gece mi yarın mi değerlendirilmeli ?? help me pls
Sana neden hemen klomen verdi acaba?uzun zaman mı oldu deneyseli?Banada önce pako dedi sonrada normal adet hm örüyosan belki de yumurların bu şekildedir dedi bilmiyorum yarın kontrolüm inşallah iyi şeyler söyler
Niye ki ben denedim oldu.bu ilaç populer choices içerisinde de var.ordan da denedim ordan da olduVeson canım ya ilaçlara dhea eklemek istiyorum.olmuyor bir türlü?
Amin cnm benim sağolasın...Tabi saglikla gelsin de kiz olursa bi tane daha yaparsiniz hep beraber test gunu bekleriz genesaka bir yana insallah gonlundekini verir Allah :) gecmis olsun cok bagisiklik zayif ya ondan boyle. Bi kac gune hic bisey kalmaz insallah. Dualarim hepinizle :)
Yoo ilk ay denedim olmadı gittim niye olmadı diye klomen verdiHayırlı olsun canım tedavin
Her ikisi de.fazla mikmik göz çıkartmaz.
Sana neden hemen klomen verdi acaba?uzun zaman mı oldu deneyseli?
Evet ordan yaptım oldu da tick atarak değil femara gibi kendiliğinden yazamaz mı?meds kısmında yazabildim mi sen?Niye ki ben denedim oldu.bu ilaç populer choices içerisinde de var.ordan da denedim ordan da oldu
Bende 6. Ayımda bir kliniğe gittiğimde kadın iç iç iç iç iç iç herkes içiyor bir şey olmaz dedi birde ovitrelle iğne yaptırdı. İçime sinmedi devletteki doktora sordum 27 yaşında 6. Denemesi olan biri için sağlıklı yöntem değil. Önümüzdeki ay içmeyin. Kendiniz deneyin adet olursanız gelin kist vs olmuş mu bakalım. Akışına bırakın dedi. Böyle çıtır çerez gibi klomeni hemen neden veriyorlar hiç anlamadım gittiTahlil sonucum hakkında bilgisi olan varmı
Yoo ilk ay denedim olmadı gittim niye olmadı diye klomen verdi
TAhlil sonuçların gayet iyi görünüyor.Tahlil sonucum hakkında bilgisi olan varmı
Yoo ilk ay denedim olmadı gittim niye olmadı diye klomen verdi
Ben 6. Ayımda koştum :)) sabırlıymışım bak :)))TAhlil sonuçların gayet iyi görünüyor.
Yalnız ilk denemede neden olmadı diye doktora koşan sana mı yoksa ilk denemede olmadı diye klomen veren doktora mı şaşırayım bilemedimvay bizim halimize
HIMm anladım Yok bende de böyle numara verdiEvet ordan yaptım oldu da tick atarak değil femara gibi kendiliğinden yazamaz mı?meds kısmında yazabildim mi sen?
SAdece bunlara mı bakıldı.çok eksik var lh östrojen progesteron t3-t4 başlıca eksikler.bu üç iyi duruyorEki Görüntüle 2150304 sizce benim degerlerim nasıl pko varmı
Khaleesi21 cnm add medication kısmından checkbox kısmında text seçince tabloda ekleyebiliyorsun ama ilk üç harfi
Benim üç çocuğum var ben hep korundum hemen oldu akıntım da vardı aşkınla birazda ona sebep gittim rahimde yara çıktı pako sun defiTAhlil sonuçların gayet iyi görünüyor.
Yalnız ilk denemede neden olmadı diye doktora koşan sana mı yoksa ilk denemede olmadı diye klomen veren doktora mı şaşırayım bilemedimvay bizim halimize
Canım pko demesinin sebebi birden fazla folikul görmüştür ve küçüktür dr lar anlıyor aslında sabah yazdım dr lar yumurtaliklara bakıp görüyor bende pko değilim ama birden fazla yumurtam oluyor. Buna da pko görünümü diyorlarBenim üç çocuğum var ben hep korundum hemen oldu akıntım da vardı aşkınla birazda ona sebep gittim rahimde yara çıktı pako sun defi
Ewet bu kadar tahlilşmSAdece bunlara mı bakıldı.çok eksik var lh östrojen progesteron t3-t4 başlıca eksikler.bu üç iyi duruyor
Yani olmama ihtimalşmde varCanım pko demesinin sebebi birden fazla folikul görmüştür ve küçüktür dr lar anlıyor aslında sabah yazdım dr lar yumurtaliklara bakıp görüyor bende pko değilim ama birden fazla yumurtam oluyor. Buna da pko görünümü diyorlar
Bilmiyorum bunu ilacsiz yumurta takibi ile anlarsin herhalde. Senin 3 çocuğun var Belki fazla yumurta var ama büyüyor bilemeyiz. Çok takilma pko olsanda çözümsüz değil rahat ol.Yani olmama ihtimalşmde var
İçime su serptin canım ya sagolasınBilmiyorum bunu ilacsiz yumurta takibi ile anlarsin herhalde. Senin 3 çocuğun var Belki fazla yumurta var ama büyüyor bilemeyiz. Çok takilma pko olsanda çözümsüz değil rahat ol.
Boşuna oynak beyi olmamışÜşenmemiş denemiş bak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?