Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun canım tedavin
Veson benim yumurta çatladı sanırım. Ovu testi negatif. Bu gece mi yarın mi değerlendirilmeli ?? help me pls
Her ikisi de.fazla mikmik göz çıkartmaz.

Banada önce pako dedi sonrada normal adet hm örüyosan belki de yumurların bu şekildedir dedi bilmiyorum yarın kontrolüm inşallah iyi şeyler söyler
Sana neden hemen klomen verdi acaba?uzun zaman mı oldu deneyseli?

Amin cnm benim sağolasın...

Niye ki ben denedim oldu.bu ilaç populer choices içerisinde de var.ordan da denedim ordan da oldu
Evet ordan yaptım oldu da tick atarak değil femara gibi kendiliğinden yazamaz mı?meds kısmında yazabildim mi sen?

Eklentiler

• 41E747A3-CDEE-4F88-A5F0-BDCD4E89A5DA.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 88
Tahlil sonucum hakkında bilgisi olan varmı

Yoo ilk ay denedim olmadı gittim niye olmadı diye klomen verdi
Bende 6. Ayımda bir kliniğe gittiğimde kadın iç iç iç iç iç iç herkes içiyor bir şey olmaz dedi birde ovitrelle iğne yaptırdı. İçime sinmedi devletteki doktora sordum 27 yaşında 6. Denemesi olan biri için sağlıklı yöntem değil. Önümüzdeki ay içmeyin. Kendiniz deneyin adet olursanız gelin kist vs olmuş mu bakalım. Akışına bırakın dedi. Böyle çıtır çerez gibi klomeni hemen neden veriyorlar hiç anlamadım gitti

Tahlil sonucum hakkında bilgisi olan varmı

Yoo ilk ay denedim olmadı gittim niye olmadı diye klomen verdi
TAhlil sonuçların gayet iyi görünüyor.
Yalnız ilk denemede neden olmadı diye doktora koşan sana mı yoksa ilk denemede olmadı diye klomen veren doktora mı şaşırayım bilemedimvay bizim halimize

TAhlil sonuçların gayet iyi görünüyor.
Yalnız ilk denemede neden olmadı diye doktora koşan sana mı yoksa ilk denemede olmadı diye klomen veren doktora mı şaşırayım bilemedimvay bizim halimize
Benim üç çocuğum var ben hep korundum hemen oldu akıntım da vardı aşkınla birazda ona sebep gittim rahimde yara çıktı pako sun defi

Benim üç çocuğum var ben hep korundum hemen oldu akıntım da vardı aşkınla birazda ona sebep gittim rahimde yara çıktı pako sun defi
Canım pko demesinin sebebi birden fazla folikul görmüştür ve küçüktür dr lar anlıyor aslında sabah yazdım dr lar yumurtaliklara bakıp görüyor bende pko değilim ama birden fazla yumurtam oluyor. Buna da pko görünümü diyorlar

Yani olmama ihtimalşmde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…