Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim üç çocuğum var ben hep korundum hemen oldu akıntım da vardı aşkınla birazda ona sebep gittim rahimde yara çıktı pako sun defi
Anlıyorum canım ama doktorun ilk muayenede klomen vermesi ilginç.üstelik sabah 2 ,akşam 2 klomen çok fazla.bence seni 3üz doğurtmaya niyet etmiş doktorunkafası mı hoştur nedir??madem çocuk seviyorsun al 2-3 tane daha doğur da gör mü dedi anlamadım.aramızda klomeni günde 1tane içmeye korkanlar var.cumartesi kaç yumurtan olacak merak ettim.haber ver bize de.

Bende pek beğenmedim zaten doktor arıyorum kendime vallahi şimdi sen böyle diyince korktum

Ay hala aklıma geldikçe gülüyorum.transferin provası mı olurmuş yArabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

Amin canımm..Ya hiç sorma öyle diyince nasıl yani iki keremi transfer olacak dedim afallayarak
hani transfer sırasında katater ile vs ile işlem yapılıyorya bunların hepsi yapılacak sadece embriyo olmayacak ortada bu arada da doktor şöyle içeriye bir göz atacakmış. anladığı kadarıyla amaçları gerçek transfer öncesinde yaşanababilecek olumsuzluklar için önlem almak ve rahme bakmak..

Hayırlı sabahlar ateş ölçmede 2. Günüm dün 36.0 dı bugün 36.2 çıktı böyle yükselişte oluncamı çatlıyodu acaba

Ufakta olsa şansımız var diyordum ama bu atesle bu aydanda umudu kestim.ovuyla iki cizgiyi yakaliyorum,ertesi gun siliklesiyor catlar diyoruz ama benimki catlamiyor galiba yada cok gec çatlıyor

Ufakta olsa şansımız var diyordum ama bu atesle bu aydanda umudu kestim.ovuyla iki cizgiyi yakaliyorum,ertesi gun siliklesiyor catlar diyoruz ama benimki catlamiyor galiba yada cok gec çatlıyor

canım niye moralini bozuyorsun anlamadım ee ateşinde yükselmiş 14.gün yumurtlama olmuş işte sonrada ateşin yükselmiş.ff çizgi çekmedi diyemi böyle düşünüyorsun eğer o sebeple ise dünkü saat farkından dolayı çekmemiştir çizgiyi yada ben aşılama esnasında progestan girince çekmiyordu çizgiyi 14 ve 15 deki progestanları sil bakalım çekecekmi

PROgestanlar yüzünden çizgiyi çekmiyor ilk 2 progestanı sil

Hayırlı sabahlar ateş ölçmede 2. Günüm dün 36.0 dı bugün 36.2 çıktı böyle yükselişte oluncamı çatlıyodu acaba
Ufak iniş çıkışlar normaldir.iki değerle yumurta çatladığını bilemeyiz ölçmeye devam.tavsiyem ilk sayfadan yardım alarak fertility frend yükleyip bir tablo oluşturmanız

Hadi inşallah herşey yolunda gider

PROgestanlar yüzünden çizgiyi çekmiyor ilk 2 progestanı sil
yok kizlar cizgiyi cekmedi diye degil atesim dusmedi diye sikinti yaptim.yumurtam catlasa dusmezmiydi ?

Şimdi çıktım muayeneden rahimdeki yarada bol miktarda iltihap dedi 7 iğne verdi vijinal fitil verdi antibiyotik hap verdi yumurtalıklar için erken dedi adetin 10. Günü bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…