- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Anlıyorum canım ama doktorun ilk muayenede klomen vermesi ilginç.üstelik sabah 2 ,akşam 2 klomen çok fazla.bence seni 3üz doğurtmaya niyet etmiş doktorunBenim üç çocuğum var ben hep korundum hemen oldu akıntım da vardı aşkınla birazda ona sebep gittim rahimde yara çıktı pako sun defi
Üşenmemiş denemiş bak :)))
Bende pek beğenmedim zaten doktor arıyorum kendime vallahi şimdi sen böyle diyince korktumAnlıyorum canım ama doktorun ilk muayenede klomen vermesi ilginç.üstelik sabah 2 ,akşam 2 klomen çok fazla.bence seni 3üz doğurtmaya niyet etmiş doktorunkafası mı hoştur nedir??madem çocuk seviyorsun al 2-3 tane daha doğur da gör mü dedi anlamadım.aramızda klomeni günde 1tane içmeye korkanlar var.cumartesi kaç yumurtan olacak merak ettim.haber ver bize de.
Deneme transferi mi?bir yaşıma daha girdim şimdi daha neler duyacağız bakalım
sagol canim Allah razı olsun.insallah seninde bu emeklerinin karşılığı sağlıklı,eli ayağı düzgün,aklı başında hayırlı bir evlat olsun
Hayırlı olsun canım tedavin
Her ikisi de.fazla mikmik göz çıkartmaz.
Sana neden hemen klomen verdi acaba?uzun zaman mı oldu deneyseli?
Ay hala aklıma geldikçe gülüyorum.transferin provası mı olurmuş yAbende çok şaşırdım18 haziran da yapılacak bununla alakalı tüm detayları paylaşırım bakalım ne olcak.
Ay hala aklıma geldikçe gülüyorum.transferin provası mı olurmuş yArabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
Ufakta olsa şansımız var diyordum ama bu atesle bu aydanda umudu kestim.ovuyla iki cizgiyi yakaliyorum,ertesi gun siliklesiyor catlar diyoruz ama benimki catlamiyor galiba yada cok gec çatlıyor
PROgestanlar yüzünden çizgiyi çekmiyor ilk 2 progestanı silUfakta olsa şansımız var diyordum ama bu atesle bu aydanda umudu kestim.ovuyla iki cizgiyi yakaliyorum,ertesi gun siliklesiyor catlar diyoruz ama benimki catlamiyor galiba yada cok gec çatlıyor
Ufak iniş çıkışlar normaldir.iki değerle yumurta çatladığını bilemeyiz ölçmeye devam.tavsiyem ilk sayfadan yardım alarak fertility frend yükleyip bir tablo oluşturmanızHayırlı sabahlar ateş ölçmede 2. Günüm dün 36.0 dı bugün 36.2 çıktı böyle yükselişte oluncamı çatlıyodu acaba
Hadi inşallah herşey yolunda giderAmin canımm..Ya hiç sorma öyle diyince nasıl yani iki keremi transfer olacak dedim afallayarak
hani transfer sırasında katater ile vs ile işlem yapılıyorya bunların hepsi yapılacak sadece embriyo olmayacak ortada bu arada da doktor şöyle içeriye bir göz atacakmış.anladığı kadarıyla amaçları gerçek transfer öncesinde yaşanababilecek olumsuzluklar için önlem almak ve rahme bakmak..
Yükledim ama anlamadığım için sildim ingilizcrydiUfak iniş çıkışlar normaldir.iki değerle yumurta çatladığını bilemeyiz ölçmeye devam.tavsiyem ilk sayfadan yardım alarak fertility frend yükleyip bir tablo oluşturmanız
Sen yeniden yükle ben sana yardımcı olurum.hiç İngilizce bilmeyen arkadaşlar bile kullanıyor.sen yükle foto atYükledim ama anlamadığım için sildim ingilizcrydi
canım niye moralini bozuyorsun anlamadım ee ateşinde yükselmiş 14.gün yumurtlama olmuş işte sonrada ateşin yükselmiş.ff çizgi çekmedi diyemi böyle düşünüyorsun eğer o sebeple ise dünkü saat farkından dolayı çekmemiştir çizgiyi yada ben aşılama esnasında progestan girince çekmiyordu çizgiyi 14 ve 15 deki progestanları sil bakalım çekecekmi
yok kizlar cizgiyi cekmedi diye degil atesim dusmedi diye sikinti yaptim.yumurtam catlasa dusmezmiydi ?PROgestanlar yüzünden çizgiyi çekmiyor ilk 2 progestanı sil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?