- 3 Eylül 2017
- 695
- 1.343
- 113
YOK yumurta çatladı bence sıkıntı Yok.her zaman ovulasyon düşüşü olacak diye bir kural yokyok kizlar cizgiyi cekmedi diye degil atesim dusmedi diye sikinti yaptim.yumurtam catlasa dusmezmiydi ?
Geçmiş olsun.kaç günde bir adet oluyorsun ki 10. Gün erken olsun.hergün ilişki öneren dr ilk kez duydum açıkcası hep günaşırı önerirler geneldeBu kadar antibiyotik le işim iş valla bide ayın 1inden sonra cinsel ilişki hergün dedi bidahada ayın 6ına çağırdı ben bişey anlamadım yumurta takibi yapmıcakmıydı off off
insallah ya.1 gun ve 2 gün oncesinde iliski var.bu ayın bos gececegini düşünürken bor umudum oldu en azindanYOK yumurta çatladı bence sıkıntı Yok.her zaman ovulasyon düşüşü olacak diye bir kural yok
31 günde bir oluyorum bende anlamadımki ya bir dünya antibiyotik verdi ayın birinden sonra hergün ilişki dedi yumurta takibi yapması gerekmiyomuydy klomen vermişti 13. Günü çarlar dedi 10.gün erken dediGeçmiş olsun.kaç günde bir adet oluyorsun ki 10. Gün erken olsun.hergün ilişki öneren dr ilk kez duydum açıkcası hep günaşırı önerirler genelde
yok kizlar cizgiyi cekmedi diye degil atesim dusmedi diye sikinti yaptim.yumurtam catlasa dusmezmiydi ?
CNm bu belirti işlerine hiç aklım ermiyor açıkcası.birkaç kayıp yaşadım.onlarda pek bir belirtim olmadı.tıpkı adet belirtilerine benziyordu.ha belki kendimi sıkı dinleseydim mutlaka belirti bulurdum ama kendimi pek dinlenemeye gayret ediyorum.çünkü bu konuya çok odaklanınca insanın psikolojisi bozuluyor.sana da aynı şeyi tavsiye ederim:)) Rabbim kısa zamanda nasip etsin inşallah vücut dediğin gibi kendini hazırlıyordur umarım:)Veson fikrin var mı
Sen en iyisi mi kafana göre bir dr arayışına gir.kafamızdaki sorulara yanıt bulmak için dr gidiyoruz bir ton soru işareti ile geri eve dönersek nasıl olur ki bu iş?31 günde bir oluyorum bende anlamadımki ya bir dünya antibiyotik verdi ayın birinden sonra hergün ilişki dedi yumurta takibi yapması gerekmiyomuydy klomen vermişti 13. Günü çarlar dedi 10.gün erken dedi
Hadi sonu yeşillensin inşallahinsallah ya.1 gun ve 2 gün oncesinde iliski var.bu ayın bos gececegini düşünürken bor umudum oldu en azindan
AnlamadımSen en iyisi mi kafana göre bir dr arayışına gir.kafamızdaki sorulara yanıt bulmak için dr gidiyoruz bir ton soru işareti ile geri eve dönersek nasıl olur ki bu iş?
Teşekkrür ederim ilgin için ...CNm bu belirti işlerine hiç aklım ermiyor açıkcası.birkaç kayıp yaşadım.onlarda pek bir belirtim olmadı.tıpkı adet belirtilerine benziyordu.ha belki kendimi sıkı dinleseydim mutlaka belirti bulurdum ama kendimi pek dinlenemeye gayret ediyorum.çünkü bu konuya çok odaklanınca insanın psikolojisi bozuluyor.sana da aynı şeyi tavsiye ederim:)) Rabbim kısa zamanda nasip etsin inşallah vücut dediğin gibi kendini hazırlıyordur umarım:)
Yani dr un tedavi şekli kafanı karıştırmış.dr dan memnun kalmazsan kafana göre bir dr arayışına gir demek istedimAnlamadım
Çok şükür bir evladım var 2. İçin uğraşıyoruz.senin?Teşekkrür ederim ilgin için ...
Senln evladın var mı peki
insallah canim insallahhadi gözün aydın canıminşallah güzel haberler alırsın
Arayıştayım henüz bulamadım değiştirecem zaten canım hormon testlerime baktı hiç1 sıkıntı yok dedi ama pakosunda demişti ben iptal vallaYani dr un tedavi şekli kafanı karıştırmış.dr dan memnun kalmazsan kafana göre bir dr arayışına gir demek istedim
aminnn vesoncum insallahHadi sonu yeşillensin inşallah
Canım yumurtaların henüz küçük sanırım o yüzden haftaya ilişki dedi muhtemelen. Hergün demesi 3 çocuğun olduğuna göre eşinin sipermleri iyi diye düşünmüştür. Dr. un avukatı gibiyim savunuyor gibi oluyorum ama bir daha gittiğinde kaç yumurta var büyüklükleri ne sorarsın. Keşke pco durumunu da konussaydin. Olmadı değiştir doktorunu.Arayıştayım henüz bulamadım değiştirecem zaten canım hormon testlerime baktı hiç1 sıkıntı yok dedi ama pakosunda demişti ben iptal valla
Tekrar söylüyorum pco değilsin. Yumurtaların ufak ve çok. Buda pco olan bayanlarda var. Buna pco görünümü diyorlar. Ama senin hormonların adetin iyi. Yani bu kadar bilgi ile tahminlerim böyle canım.Arayıştayım henüz bulamadım değiştirecem zaten canım hormon testlerime baktı hiç1 sıkıntı yok dedi ama pakosunda demişti ben iptal valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?