Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu kadar antibiyotik le işim iş valla bide ayın 1inden sonra cinsel ilişki hergün dedi bidahada ayın 6ına çağırdı ben bişey anlamadım yumurta takibi yapmıcakmıydı off off

Kızlar örnek olsun die bişey anlatıcam
Bu ay ilk ama ilk defa tamam mı
Öbür aylar ömrümde yaşamadığım bişey oldu
Göğsüme iğne Batar gibi sızlıyo 3-5 saniye devam edio
Ama fos çıktı :))
Adet oldum
Geçen ay da ilk kez yaşadığım olay ve hâlâ şaşkınım
Göğsümde üç dört damar kocaman belirdi
Hamilelik belirtisi olduğunu hiç duymadım Kİ piskolojik olsun
Netten baktım hamilelik belirtisiymiş
Sonuç yine regl oldum
O damarda var bişey vücudum hazırlanıyor desem iki ay oldu anlamadım bu işi

Bu kadar antibiyotik le işim iş valla bide ayın 1inden sonra cinsel ilişki hergün dedi bidahada ayın 6ına çağırdı ben bişey anlamadım yumurta takibi yapmıcakmıydı off off
Geçmiş olsun.kaç günde bir adet oluyorsun ki 10. Gün erken olsun.hergün ilişki öneren dr ilk kez duydum açıkcası hep günaşırı önerirler genelde

Geçmiş olsun.kaç günde bir adet oluyorsun ki 10. Gün erken olsun.hergün ilişki öneren dr ilk kez duydum açıkcası hep günaşırı önerirler genelde
31 günde bir oluyorum bende anlamadımki ya bir dünya antibiyotik verdi ayın birinden sonra hergün ilişki dedi yumurta takibi yapması gerekmiyomuydy klomen vermişti 13. Günü çarlar dedi 10.gün erken dedi

CNm bu belirti işlerine hiç aklım ermiyor açıkcası.birkaç kayıp yaşadım.onlarda pek bir belirtim olmadı.tıpkı adet belirtilerine benziyordu.ha belki kendimi sıkı dinleseydim mutlaka belirti bulurdum ama kendimi pek dinlenemeye gayret ediyorum.çünkü bu konuya çok odaklanınca insanın psikolojisi bozuluyor.sana da aynı şeyi tavsiye ederim:)) Rabbim kısa zamanda nasip etsin inşallah vücut dediğin gibi kendini hazırlıyordur umarım:)

31 günde bir oluyorum bende anlamadımki ya bir dünya antibiyotik verdi ayın birinden sonra hergün ilişki dedi yumurta takibi yapması gerekmiyomuydy klomen vermişti 13. Günü çarlar dedi 10.gün erken dedi
Sen en iyisi mi kafana göre bir dr arayışına gir.kafamızdaki sorulara yanıt bulmak için dr gidiyoruz bir ton soru işareti ile geri eve dönersek nasıl olur ki bu iş?

Teşekkrür ederim ilgin için ...
Senln evladın var mı peki

Yani dr un tedavi şekli kafanı karıştırmış.dr dan memnun kalmazsan kafana göre bir dr arayışına gir demek istedim
Arayıştayım henüz bulamadım değiştirecem zaten canım hormon testlerime baktı hiç1 sıkıntı yok dedi ama pakosunda demişti ben iptal valla

Arayıştayım henüz bulamadım değiştirecem zaten canım hormon testlerime baktı hiç1 sıkıntı yok dedi ama pakosunda demişti ben iptal valla
Canım yumurtaların henüz küçük sanırım o yüzden haftaya ilişki dedi muhtemelen. Hergün demesi 3 çocuğun olduğuna göre eşinin sipermleri iyi diye düşünmüştür. Dr. un avukatı gibiyim savunuyor gibi oluyorum ama bir daha gittiğinde kaç yumurta var büyüklükleri ne sorarsın. Keşke pco durumunu da konussaydin. Olmadı değiştir doktorunu.

Tekrar söylüyorum pco değilsin. Yumurtaların ufak ve çok. Buda pco olan bayanlarda var. Buna pco görünümü diyorlar. Ama senin hormonların adetin iyi. Yani bu kadar bilgi ile tahminlerim böyle canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…