Hiç gerilme rahat ol.pozitiften sonra 72 içerisinde çatlatmış.bir de bir arkadaşın tablosu vardı dr kontrolünde 2 yum vardı.biri çatladı usg de görüldü ama ateş yükselmedi 1-2 gün sonra diğeri çatladı o zaöan ateş yükselmişti.biraz daha bekleyelimVeson canım benim ateş yükselmedi. Ovu testi yaptım az önce tamamen siliklesti puff. Gerildim ben.
Allah bağışlasınÇok şükür bir evladım var 2. İçin uğraşıyoruz.senin?
Şiir gibi konuşuyorsun ki ben şiiri çok severim. Hadi inşallah. Allah razı olsun umut veriyorsun bana.Hiç gerilme rahat ol.pozitiften sonra 72 içerisinde çatlatmış.bir de bir arkadaşın tablosu vardı dr kontrolünde 2 yum vardı.biri çatladı usg de görüldü ama ateş yükselmedi 1-2 gün sonra diğeri çatladı o zaöan ateş yükselmişti.biraz daha bekleyelim
Olur inşallahAllah bağışlasın
Yok benim
Şair de oldum hadiŞiir gibi konuşuyorsun ki ben şiiri çok severim. Hadi inşallah. Allah razı olsun umut veriyorsun bana.
Çok sevindim CNm hadi gözün aydın inşallah herşey yolunda giderMrb kızlar ...bugün kontrolümüz vardı.kuzum büyümüş maşallah.Allahıma çok şükür herşey iyi dedi.ilaçları değiştirdi.ikili test için kan verdim.Rabbim hepinize nasip etsin inşlh. Duanızı eksik etmeyin bizden canlar....hepiniz bizim dualarımızdasınız. ..
Maşallah canım gözün aydın. Darısı başımızaMrb kızlar ...bugün kontrolümüz vardı.kuzum büyümüş maşallah.Allahıma çok şükür herşey iyi dedi.ilaçları değiştirdi.ikili test için kan verdim.Rabbim hepinize nasip etsin inşlh. Duanızı eksik etmeyin bizden canlar....hepiniz bizim dualarımızdasınız. ..
Çok sevindim CNm hadi gözün aydın inşallah herşey yolunda gider
Sağolun kızlar. Amin inşlh. .Rabbim tez zamanda hepinize nasip etsin inşlh. ..Maşallah canım gözün aydın. Darısı başımıza
Ağzın bal yesin canımTekrar söylüyorum pco değilsin. Yumurtaların ufak ve çok. Buda pco olan bayanlarda var. Buna pco görünümü diyorlar. Ama senin hormonların adetin iyi. Yani bu kadar bilgi ile tahminlerim böyle canım.
İkikere sormuştum daha önce pkosun dedi zaten teşhisi koyanda kendisiydi 3 çocuk yapmışsın bu kadar yumurtan olmaması lazım pkosun dedi. Evet mantıklı hiç böyle düşünmemiştim tekrardan duphaston verdi birde yenidenCanım yumurtaların henüz küçük sanırım o yüzden haftaya ilişki dedi muhtemelen. Hergün demesi 3 çocuğun olduğuna göre eşinin sipermleri iyi diye düşünmüştür. Dr. un avukatı gibiyim savunuyor gibi oluyorum ama bir daha gittiğinde kaç yumurta var büyüklükleri ne sorarsın. Keşke pco durumunu da konussaydin. Olmadı değiştir doktorunu.
Maşallah canım.ilaçları neden değiştirdi, cinsiyeti söylemedi miMrb kızlar ...bugün kontrolümüz vardı.kuzum büyümüş maşallah.Allahıma çok şükür herşey iyi dedi.ilaçları değiştirdi.ikili test için kan verdim.Rabbim hepinize nasip etsin inşlh. Duanızı eksik etmeyin bizden canlar....hepiniz bizim dualarımızdasınız. ..
Kan hapı yazdı d vitamini yazdı.folbiol ve progestanı haplar bitince bırak dedi.cinsiyeti sordum söylemedi cnm..henüz belli değil ..sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil...Maşallah canım.ilaçları neden değiştirdi, cinsiyeti söylemedi mi
Amin cnm cümlemizin inşlh. Senin de gözün aydın çok sevindim.Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin hepimize..uğraşan kızlarımızıda daha fazla bekletmesin inşlh...Kızlar kalp atışlarını gördük çok şükür :) şimdilik herşey yolunda :)
LeYLa_21 canım sağlıkla ilerlesin inşallah çok sevindim.
Kızlar Rabbim en yakın zamanda sizlere de nasip etsin hep duamdasiniz
Gözün aydın CNm herşey yolunda ilerlesin inşallahKızlar kalp atışlarını gördük çok şükür :) şimdilik herşey yolunda :)
Sağolun kızlar. Amin inşlh. .Rabbim tez zamanda hepinize nasip etsin inşlh. ..
Maşş kızlar.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.çok sevindim,çok şükür.Kızlar kalp atışlarını gördük çok şükür :) şimdilik herşey yolunda :)
Çok sevindim abla.Mrb kızlar ...bugün kontrolümüz vardı.kuzum büyümüş maşallah.Allahıma çok şükür herşey iyi dedi.ilaçları değiştirdi.ikili test için kan verdim.Rabbim hepinize nasip etsin inşlh. Duanızı eksik etmeyin bizden canlar....hepiniz bizim dualarımızdasınız. ..
Çok şükür.Kızlar kalp atışlarını gördük çok şükür :) şimdilik herşey yolunda :)
Çok şükür
Gözün aydın. Sağlıkla devam etsin inşallah
sen ateşi ölçmeye devam et. Çatladigi günü tespit edelim.İkikere sormuştum daha önce pkosun dedi zaten teşhisi koyanda kendisiydi 3 çocuk yapmışsın bu kadar yumurtan olmaması lazım pkosun dedi. Evet mantıklı hiç böyle düşünmemiştim tekrardan duphaston verdi birde yeniden
Gözün aydın. Sağlıkla devam etsin. Darısı başımızaKızlar kalp atışlarını gördük çok şükür :) şimdilik herşey yolunda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?