Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson canım benim ateş yükselmedi. Ovu testi yaptım az önce tamamen siliklesti puff. Gerildim ben.
Hiç gerilme rahat ol.pozitiften sonra 72 içerisinde çatlatmış.bir de bir arkadaşın tablosu vardı dr kontrolünde 2 yum vardı.biri çatladı usg de görüldü ama ateş yükselmedi 1-2 gün sonra diğeri çatladı o zaöan ateş yükselmişti.biraz daha bekleyelim

Mrb kızlar ...bugün kontrolümüz vardı.kuzum büyümüş maşallah.Allahıma çok şükür herşey iyi dedi.ilaçları değiştirdi.ikili test için kan verdim.Rabbim hepinize nasip etsin inşlh. Duanızı eksik etmeyin bizden canlar....hepiniz bizim dualarımızdasınız. ..

Şiir gibi konuşuyorsun ki ben şiiri çok severim. Hadi inşallah. Allah razı olsun umut veriyorsun bana.

Çok sevindim CNm hadi gözün aydın inşallah herşey yolunda gider

Maşallah canım gözün aydın. Darısı başımıza

İkikere sormuştum daha önce pkosun dedi zaten teşhisi koyanda kendisiydi 3 çocuk yapmışsın bu kadar yumurtan olmaması lazım pkosun dedi. Evet mantıklı hiç böyle düşünmemiştim tekrardan duphaston verdi birde yeniden

Maşallah canım.ilaçları neden değiştirdi, cinsiyeti söylemedi mi

Maşallah canım.ilaçları neden değiştirdi, cinsiyeti söylemedi mi
Kan hapı yazdı d vitamini yazdı.folbiol ve progestanı haplar bitince bırak dedi.cinsiyeti sordum söylemedi cnm..henüz belli değil ..sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil...
Amin cnm cümlemizin inşlh. Senin de gözün aydın çok sevindim.Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin hepimize..uğraşan kızlarımızıda daha fazla bekletmesin inşlh...

Sağolun kızlar. Amin inşlh. .Rabbim tez zamanda hepinize nasip etsin inşlh. ..

Maşş kızlar.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.çok sevindim,çok şükür.

Çok sevindim abla. Maşallah. Allahım esirgesin. Sağlıkla gelsinler

Çok şükür. Gözün aydın. Sağlıkla devam etsin inşallah

sen ateşi ölçmeye devam et. Çatladigi günü tespit edelim.
Gözün aydın. Sağlıkla devam etsin. Darısı başımıza

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…