Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen bize ver ıpuclarınıı :) cnım eşine söyle senın artık bebişten o karın rahmın kocaman oldu zaten:) 3.ayda bıle cıkmaya baslıyor sen masallah 4bıtmıs:) benım aksamları karnım 3aylık gibi normalde de cok yedıgımde hafif şişerdi ama asla boyle degıldı. bılıyorum daha bebişten degıl ama o şişknlk bıle hamıle goruntusu verıyor cokk hosuma gıdıyor:) Saglıklı olsunlar da dedıgın gb :) Bakalım eşimin tahmını mı benım mı tutacak heyecanla beklıyorum kutudan pembe balon mu mavı balon mu çıkcak gorucez hahah:) B Balcorek

Takiliyor o da bana cok ugrasiyor tatli tatli :) aynen oyle canim icimde 18cm bisey var sonucta az degil bi de rahimi dusun baya buyumustur. Oy ne tatli oluyor aksamlari dimi yakisiyordur sana da o sislik :) Aynen aksamlari benim de oyle cikiyor mesela normalde ne kadar yesem de boyle cikmaz ama simdi hamileyken yedigimde karnim daha bi sisiyor hazimsizlik da sebep olabilir tabi. Artik belli gibi ama iste gobek de sanabilir insanlar :) okulda bi arkadasim daha hamile o da 20haftalik ama benden baya farki var benden kiloluyduda. Normalde zayiflar hemen belli eder kilolularin daha gec cikar diyorlar bizim tersi oldu gerci ben de cok zayif degilim yani.:)

Son düzenleme:
bırden bır cıkar anlamazsın kuzum:) iç karın dıye tabır ettıgımız olay da tamamen hurafeymıs tıpta yokmus bu kısıye hasmıs tamamen karnın nezman belırecegı evet zayıflıkta hemen cıkar dıyorlar ama o bnm gb 34bedenler ıcın dıyor dr.lar glb cunku cok zayıfım mesela benm kas oranım cok vucudumdakı yag mıktarı cok cok az hernekadar boyuma gore fızıgım sekıllı olsa da kas sayesınde. yağdan kılo alman lazım dıyordu dıyetısyenım de.Zayıflayınca yıne yağ oranı da düştü. Ondan hemen cıkıyor karın cok zayıflarda. benım gb zayıftı ablam ılk cocukta 3.ayında basladı karnı sıvrı top gibiydi. ama kapıkomsum 2.dereceden eltım diyeyım 85kıloyla fln hamıle kaldı gebelıgı boyunca kılo almayıp 8kılo verdı. 7,8aylıkken hic yok gibiydı karnı yağ oranından dolayı bellı olmuyordu. Oyuzden kişiye gore dıyor dr.lar da onemlı olan bebegın saglıklı olması❤❤❤

Hayırlı sabahlar kızlar 1.gün 36.0 2.gün 36.2 3. Gün yani bugün 36.4 çıktı hergün iki kademe artıyor çatlama olunca daha fazla mi yükselme oluyor acaba

Hayırlı sabahlar kızlar 1.gün 36.0 2.gün 36.2 3. Gün yani bugün 36.4 çıktı hergün iki kademe artıyor çatlama olunca daha fazla mi yükselme oluyor acaba
Merhaba herkesin ateşi degisken. Kimisi birden yükseliyor kimisi yavaş yavaş. Sen ölçmeye devam et. Yumurtalar haftaya büyüyecek senin... catlayinca ateşin yükselişini göreceğiz canım

Merhaba herkesin ateşi degisken. Kimisi birden yükseliyor kimisi yavaş yavaş. Sen ölçmeye devam et. Yumurtalar haftaya büyüyecek senin... catlayinca ateşin yükselişini göreceğiz canım
Doktor ilişki demişti fitilde kullanıyorum nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…