Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bilemedim netteki araştırmalarıma göre Zaten fitil kullanırken bebekte olmuyormuş yani ilişkinin bir anlamı kalmıyor o zaman
Evet canım bende baktım. Herşey nasip gelecekse bebeğin kimse hiçbirşey önünde duramaz. Dr klomen verirken rahatsızlıklarını gorrmedi mi ben anlamadım senin durumu

Evet canım bende baktım. Herşey nasip gelecekse bebeğin kimse hiçbirşey önünde duramaz. Dr klomen verirken rahatsızlıklarını gorrmedi mi ben anlamadım senin durumu
İki kuyu antibiyotik kullandım 7tanede fitil kullanmıştım ama yeterli olmadı demek ki yine iltihap çok deyip 14 biokadın fitil iki kutu antibiyotik 7 iğne verdi benim klomen boşa gitti yani öylemi

İki kuyu antibiyotik kullandım 7tanede fitil kullanmıştım ama yeterli olmadı demek ki yine iltihap çok deyip 14 biokadın fitil iki kutu antibiyotik 7 iğne verdi benim klomen boşa gitti yani öylemi
Benimde iki ay klomen tecrübem oldu. Bende dr a gittiğimde mantar vardı dr. Bana fitil ilaç verdi tedaviye sonraki adette iyilesince başlatmıştı. Senin dr acele etmiş sanki.

Benimde iki ay klomen tecrübem oldu. Bende dr a gittiğimde mantar vardı dr. Bana fitil ilaç verdi tedaviye sonraki adette iyilesince başlatmıştı. Senin dr acele etmiş sanki.
Benim acil bir doktor bulmam lazım bunda hayat yok bide op.Dr ooff off

Tüm kadın Doğum uzmanları op.dr dur.yani operatör dr.bu ekstra bir ünvan değil.yani yardoç doç Prof gibi değil.
Her ben profla karıştırdım beni düzeltme yaptığın gibi şu yazdıklarımada mi yorum yapsan sence üç antibiyotik bir seferde alınırmı

Kızlar yorumlar misiniz acil :))

Eklentiler

• 70DEC106-E6C5-43CE-ADBD-002555EFE34F.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 163
  • 014FE31F-9875-48AF-A7D5-E831831326AD.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 167
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…