Anladıklarım kan düşük çıkmış.tsh iyi gebelik yokKızlar yorumlar misiniz acil :))
Güzel yükselmiş maşallah.24 e çekecek belli.günaşırı iki ilişki daha olsun 2.yum dan dolayı hadi inşallah tutmuştur:)
Canım bende anlamıyorum. Doğum sonrası değer kontrolü mu inşallah iyidirKızlar yorumlar misiniz acil :))
Ben de boyum 165 53kilo hamile kadim 50ye dustum simdi 51.70 cikiyorum. 34-36 giyiyorum ama karin fln yok bi program indirdim sozde rahmim kavun kadar olmus nereme sigdiysa :) ay evet saglikli olsun daa valla. Bi de asil simdi belli olmaya baslarmis karin bebekte yag dokulari olusmaya baslar kilo alirmis.bırden bır cıkar anlamazsın kuzum:) iç karın dıye tabır ettıgımız olay da tamamen hurafeymıs tıpta yokmus bu kısıye hasmıs tamamen karnın nezman belırecegı evet zayıflıkta hemen cıkar dıyorlar ama o bnm gb 34bedenler ıcın dıyor dr.lar glb cunku cok zayıfım mesela benm kas oranım cok vucudumdakı yag mıktarı cok cok az hernekadar boyuma gore fızıgım sekıllı olsa da kas sayesınde. yağdan kılo alman lazım dıyordu dıyetısyenım de.Zayıflayınca yıne yağ oranı da düştü. Ondan hemen cıkıyor karın cok zayıflarda. benım gb zayıftı ablam ılk cocukta 3.ayında basladı karnı sıvrı top gibiydi. ama kapıkomsum 2.dereceden eltım diyeyım 85kıloyla fln hamıle kaldı gebelıgı boyunca kılo almayıp 8kılo verdı. 7,8aylıkken hic yok gibiydı karnı yağ oranından dolayı bellı olmuyordu. Oyuzden kişiye gore dıyor dr.lar da onemlı olan bebegın saglıklı olması❤❤❤
kuzum ben bunu bılıyorumm hatta dun aksam biz 1ay sonra acılıs yaptık :) eşime esprısını yaptım ben de hamileyken hamıle kalıyomusum bıde dye cok ılgınc aynen ya
kuzum ben bunu bılıyorumm hatta dun aksam biz 1ay sonra acılıs yaptık :) eşime esprısını yaptım ben de hamileyken hamıle kalıyomusum bıde dye cok ılgınc aynen ya
hahahah ay aman yaa dıkkat lazım vallahıolur mu olur hadi bakalımm
yabancı bir kadına da aynısey olmus hatta hamıleyken aynı anda ıkızlere hamıle kalmıs o da :)cibi35
ay tövbee yarabbım cok kötuİki ayrı adamdan hamile kalanı da duymuştum
İki ayrı adamdan hamile kalanı da duymuştum
Ben de isteremmmolur mu olur hadi bakalımm
Öpücük gülücük maşş inşşşş tez zamandaçifter çifter olsun seninde inşallahhh
Senden beklenir böyle durum valla.yabancı bir kadına da aynısey olmus hatta hamıleyken aynı anda ıkızlere hamıle kalmıs o da :)cibi35
hahaha ay anca tutturduk zatenSenden beklenir böyle durum valla.
Hahaha asıl sen beni güldürdün.duyan da remicik gibi bir tablon var sanırhahaha ay anca tutturduk zatengüldürdün beni sağol ❤ :)
anlamadım canım:) biz korunuyoduk ya tek gece korunmadık o tuttu ondan tek ılskı var tabloda dgerlerı korunduk dıyeHahaha asıl sen beni güldürdün.duyan da remicik gibi bir tablon var sanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?