Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BİLİyorum kuzum ben de onu ima ettim zAten.tek ilişki ile zorla tutturduk dedin yA .bir senin tablon bir de remicik in tablosu efsane artık dilden dile konuşulur
ay benım kafa gıtmıs anladım sonradan canım bugun bıraz kotuyum leyla gb dolasıyorum gec danketti. Valla aynen ben de çok şaşıyorum hala aklıma geldıkce. Nasıbın onune gecılmıyor iştee ya gercekten. remicikin azmine de alkıs tutulur bravo cıdden:)

Merhaba arkadaşlar ben adetten 10 gün sonra test yaptım beta hcg 14.8 çıktı. 2 gün sonra 218 çıktı. 10 gün sonra keseye bakalım dedi doktor baltık gözükmedi kan testi yapalım bi daha değerlerine bakalım dedi 218 den 10 gün sonra yaptırdığım testte 19410 çıktı. Sizce bu normal mi kese gözükmüyor çoğul gebelik olabilir mi

Artışta bir sıkıntı yok ama kesenin görünmesi gerek diye düşünüyorum. Ne dedi peki dr?

kese bu değere gore gorunmelıydı normal tek gebelıkte vajınal bakmadı mı acaba. çogul gebelıkte gec kese görulebılıyor. bıraz daha bekle tekrsr baktır. deger cokk yuksek

Artışta bir sıkıntı yok ama kesenin görünmesi gerek diye düşünüyorum. Ne dedi peki dr?

kese bu değere gore gorunmelıydı normal tek gebelıkte vajınal bakmadı mı acaba. çogul gebelıkte gec kese görulebılıyor. bıraz daha bekle tekrsr baktır. deger cokk yuksek
Doktor benim ultrason makinam eski ondan gözükmemiş olabilir perşembe bi daha gel dedi de ona gitmicem başka bi hastanede başka bi doktora gidecem

Allah kalbine göre versin canım
Ben remicik in tablosuna girdiğimde ateş değerine bakmayı unutuyorum
Al benden de o kadar.gözlerim kamaşıyorrr bakınca kitleniyorum.
1000 lerde kese görünmesi gerek.o ultrason cihazı Nuh’tan kalma sanırım.hemen başka dr a git.stres yapma.

Canım dr demiş zaten. Antika bir makinem var diye. Allahım seni ve bebeğini korusun. Başka bir doktora git imkanın varsa boşuna stres olmamış olursun.

Haklısınız öyle yapacam. En kısa zamanda gidecem inşallah

Allah kalbine göre versin canım

Al benden de o kadar.gözlerim kamaşıyorrr bakınca kitleniyorum.

1000 lerde kese görünmesi gerek.o ultrason cihazı Nuh’tan kalma sanırım.hemen başka dr a git.stres yapma.

Canım dr demiş zaten. Antika bir makinem var diye. Allahım seni ve bebeğini korusun. Başka bir doktora git imkanın varsa boşuna stres olmamış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…