Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı sabahlar kızlar bugünki ateş 35.9 du neden düştüki şimdi
Canım bugün kaçıncı gün oldu birde takvim indirsene telefonuna böylece daha rahat yorumlarız. Çatlama olmadan önce böyle düşüş olabiliyor. İlla hemen çatlama olacak değil ama normal bu düşüşler.

Takvimi iki kere indirdim beceremedim malesef
takvim kullanıyorum canım bugün 13. Gün

Eki Görüntüle 2151456 bunu kullanıyorum o başka var ya feritily mi ne onu beceremedim iki kere yükledim olmadı
Fertility friend detaylı ve güzel bir program. Bir şekilde alisiyorsun. Senin programa ateş giriliyor mu giriliyorsa şimdilik idare eder müsait zamanında fertility i karıştır azcik. Sen bu akşam çalışma yapsan iyi olur. Sağlık durumun elveriyorsa tabi

Yapamadım ya ingilizce ya bir türlü anlamadım çok denedim ama becetebilsem iyiydi şimdi ıvulasyon testi yaptım ikinci çizgi dünkündan daha silik çıktı neden böyle oluyor ya

Yapamadım ya ingilizce ya bir türlü anlamadım çok denedim ama becetebilsem iyiydi şimdi ıvulasyon testi yaptım ikinci çizgi dünkündan daha silik çıktı neden böyle oluyor ya
Testi aynı saatlerde yap birde iceceklerine dikkat et. Biliyorsundur kuralları. Ovu test resimlerini yuklesene buraya

Testi aynı saatlerde yap birde iceceklerine dikkat et. Biliyorsundur kuralları. Ovu test resimlerini yuklesene buraya
Normal zamanda 4saat bişey içmicen ama zaten oruç olduğum için bişey içmiyorum 5saatlşk ısrarla yaptım testi ama negatif geçen ayda aynı oldu tam yarın çatlar dedim silikleşti testler çatlamade neden böyle oluyor anlamıyorum sadece dinle bugünün resmi var canım

Ateşin bize söyleyecek çatladı mi çatlamadi mi. Dr hanıma yumurta buyukluklerini sor bir sonraki gittiğinde sana zaten ayın birinden sonra ilişki önerdi demekki ancak büyüyeceğini düşündü. Bak benim bu ay 24. Günümde çatladı yumurtam. Telaş yapma canım.

13.gün çatlar demişti bidaha ayın 6sında çagırıyo o zamana geç olmaz mi

13.gün çatlar demişti bidaha ayın 6sında çagırıyo o zamana geç olmaz mi
13. Gün catlayacaksa neden ayın birinden sonra ilişki dedi. Tatlım bazı şeylerde yanlış anlaşılma var ama nerde çözemedim. Birde sen d.kontrol hapı kullandın mi kullandiysan ne zaman bıraktın

13. Gün catlayacaksa neden ayın birinden sonra ilişki dedi. Tatlım bazı şeylerde yanlış anlaşılma var ama nerde çözemedim. Birde sen d.kontrol hapı kullandın mi kullandiysan ne zaman bıraktın
Bende doktoru çözemedim zaten yanlış anlaşılma olsa not almış bide yanlış anlamam imkansız yani yok canım hiç kullanmadım 7 sene kondomla korundum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…