- 3 Eylül 2017
- 695
- 1.343
- 113
Ama test negatif ateş düşükO zaman bu akşam i boş geçme canım
Bir zararı olmaz sağlık olarak iyi isen boş geçme canımAma test negatif ateş düşük
İltihaptan başka bir sıkıntım yok şükür fitil işinide sordum aradım şimdi ilişkiden sonra kullan sıkıntı olmaz dediBir zararı olmaz sağlık olarak iyi isen boş geçme canım
Veson canım benim atesim böyle yükselmezdi... Hilalin tablosuna benzerdi. Geçen ay kullandığım progestan jel mi etkiledi acaba
İnşallah öyledir ve tutmuştur. Teşekkür ederim canım benim.Geçen ay ki etkilemez canım çok güzel bir yumurta çatlamış demek ki maşallahhh :))
İnşaallahİnşallah öyledir ve tutmuştur. Teşekkür ederim canım benim.Bana çok destek oluyorsunuz bu pozitiflikle enerjiyle hamile kalırım inşallah.
İnşallah öyledir ve tutmuştur. Teşekkür ederim canım benim.Bana çok destek oluyorsunuz bu pozitiflikle enerjiyle hamile kalırım inşallah.
Amin inşaallahİnşallahh canım Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin hepimize :)
Yok CNm geçen aydan progestan jelin etkisi kalmaz.inşallah ateşin güzel şeylerin habercisidir.Veson canım benim atesim böyle yükselmezdi... Hilalin tablosuna benzerdi. Geçen ay kullandığım progestan jel mi etkiledi acaba
İnşallah canım. Öyle hamilelige falan baglamiyorum. Sadece sanki başkasının tablosu. Daha önce ne. böyle geç yumurtam oldu nede bu derece yükseldi. Öyle sordum. Sağol cnm.Yok CNm geçen aydan progestan jelin etkisi kalmaz.inşallah ateşin güzel şeylerin habercisidir.
Evet canım 4 numara oluyor. Ama 5 numara da yumurta 24 saate kadar yaşadığı için şansın olduğu bur gün bence.Kızlar bir şey sormak istiyorum ateşimiz yükselmeden ilişkiler yaşanmalı dimi?? Ateş yükseldikten sonrada bir iki gün daha ilişki devam etmeli.
36,3. ------1
36,3 -------2
36,2 ------3
36,3 --------4
36,7 ------- 5
Mesela şöyle ateşler olsun. Hamile kalma ihtimalinin en yüksek olduğu gün. Ateşin ani artışının görüldüğü günün 1 gün öncesi yani 4 numara oluyor değil mi???
ASLımda ovudan bir gün önceki ilişkide gebe kalma şansı daha yükseltir.yani 3 numara 4 numarada da yumurta çatlamış.ilk sayfadan gebe kalma oranlarını günlere göre bulabilirsinKızlar bir şey sormak istiyorum ateşimiz yükselmeden ilişkiler yaşanmalı dimi?? Ateş yükseldikten sonrada bir iki gün daha ilişki devam etmeli.
36,3. ------1
36,3 -------2
36,2 ------3
36,3 --------4
36,7 ------- 5
Mesela şöyle ateşler olsun. Hamile kalma ihtimalinin en yüksek olduğu gün. Ateşin ani artışının görüldüğü günün 1 gün öncesi yani 4 numara oluyor değil mi???
Demek ki bugünde tık yok bakalım ovu test ne dicekHayırlı sabahlar bugünki ateş 36.1 yaa
Günaydın mutlu sabahlar . Canım yükselecek daha erken..Hayırlı sabahlar bugünki ateş 36.1 yaa
Yaaa çok enteresan mesela ben şey sanıyordum. Yumurtlama olcak sonra ilişki.. yanlışmış bu.. önce olacakmış ki tutsun.Evet canım 4 numara oluyor. Ama 5 numara da yumurta 24 saate kadar yaşadığı için şansın olduğu bur gün bence.
İnşallah ta ne zaman yükselirGünaydın mutlu sabahlar . Canım yükselecek daha erken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?