Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok CNm geçen aydan progestan jelin etkisi kalmaz.inşallah ateşin güzel şeylerin habercisidir.
İnşallah canım. Öyle hamilelige falan baglamiyorum. Sadece sanki başkasının tablosu. Daha önce ne. böyle geç yumurtam oldu nede bu derece yükseldi. Öyle sordum. Sağol cnm.

Kızlar bir şey sormak istiyorum ateşimiz yükselmeden ilişkiler yaşanmalı dimi?? Ateş yükseldikten sonrada bir iki gün daha ilişki devam etmeli.
36,3. ------1
36,3 -------2
36,2 ------3
36,3 --------4
36,7 ------- 5
Mesela şöyle ateşler olsun. Hamile kalma ihtimalinin en yüksek olduğu gün. Ateşin ani artışının görüldüğü günün 1 gün öncesi yani 4 numara oluyor değil mi???

Evet canım 4 numara oluyor. Ama 5 numara da yumurta 24 saate kadar yaşadığı için şansın olduğu bur gün bence.

ASLımda ovudan bir gün önceki ilişkide gebe kalma şansı daha yükseltir.yani 3 numara 4 numarada da yumurta çatlamış.ilk sayfadan gebe kalma oranlarını günlere göre bulabilirsin

Evet canım 4 numara oluyor. Ama 5 numara da yumurta 24 saate kadar yaşadığı için şansın olduğu bur gün bence.
Yaaa çok enteresan mesela ben şey sanıyordum. Yumurtlama olcak sonra ilişki.. yanlışmış bu.. önce olacakmış ki tutsun.

Aşılamada bile tahmini yumurtlama tarihinden önce yapıyorlarmış ki olma ihtimali artsın. Çok garip geçrekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…