- 3 Eylül 2017
- 695
- 1.343
- 113
Aaaa geröektenmi bende öyle sanıyodumYaaa çok enteresan mesela ben şey sanıyordum. Yumurtlama olcak sonra ilişki.. yanlışmış bu.. önce olacakmış ki tutsun.
Aşılamada bile tahmini yumurtlama tarihinden önce yapıyorlarmış ki olma ihtimali artsın. Çok garip geçrekten
Ayy yanlışta olabilir ama sayfada inceleyince en yüksek ihtimal yumurtlama olmadan önceki gün olarak geçiyor..Aaaa geröektenmi bende öyle sanıyodum
Ayy yanlışta olabilir ama sayfada inceleyince en yüksek ihtimal yumurtlama olmadan önceki gün olarak geçiyor..
Bende ovu testte çift çizgi görmeden çalışma falan yapmıyorum hatamı ettimkiAyy yanlışta olabilir ama sayfada inceleyince en yüksek ihtimal yumurtlama olmadan önceki gün olarak geçiyor..
Evet canım ne oldu senin tablo acepAyy yanlışta olabilir ama sayfada inceleyince en yüksek ihtimal yumurtlama olmadan önceki gün olarak geçiyor..
Haziranın 3 yada 4 ü olabilir. Tahmin tabi.İnşallah ta ne zaman yükselir
Canım sperm 72 saate kadar yaşıyor. Dolayısıyla önceden gidip yumurtayı bekleyebilir daha garanti oluyor.Yaaa çok enteresan mesela ben şey sanıyordum. Yumurtlama olcak sonra ilişki.. yanlışmış bu.. önce olacakmış ki tutsun.
Aşılamada bile tahmini yumurtlama tarihinden önce yapıyorlarmış ki olma ihtimali artsın. Çok garip geçrekten
Canım hata etmiyorsun aslında. Çünkü ovulasyon testinin çift koyu olduğu zaman yumurta çatlamış olmuyor. Çatlaması çok yakın demek yani koyu çizgiden ortalama 24-72 saat arasında çatlama olacak demek. Çift koyu çizgiyi yakaladıktan sonraki günlerde silikleşmeye başlayınca o zaman kesin çatlamıştır diyoruz. Bu yüzden koyı çizgiyi yakaladığın gün ve ertesi günleri değerlendirmen lazım. Koyu çizgiyi yakalayana kadar ilişki olmuyor dedin ya, bence uzun süreli cinsel perhiz sperm kalitesini etkiler. Koyulaşmayı yakalayana kadar gün aşırı ya da 2 güne bir ilişki olsun ki spermler yenilensin.Bende ovu testte çift çizgi görmeden çalışma falan yapmıyorum hatamı ettimki
Canım çift çizgiden sonra çatlar hata değil ama 1-2,gün önceden başlamakta fayda var. Uzman görüşü değil kızlar okuduklarımi paylaşıyorum.Bende ovu testte çift çizgi görmeden çalışma falan yapmıyorum hatamı ettimki
Ben şimdi 14. Gündeyim 4de ovu yapıcam geçen ay görmedim çift çizgiyi belki klomen işe yaramıştırCanım çift çizgiden sonra çatlar hata değil ama 1-2,gün önceden başlamakta fayda var. Uzman görüşü değil kızlar okuduklarımi paylaşıyorum.
Ben dördüncü çocuğu yapıcam ama ilk çocuk gibi tecrübesizim ötekilerde hiç uğraşmadım hemen olmuştu o yüzden yeni yeni öğreniyorum .ewet vücut ısısı bölümü var yazıyorum orayadaCanım hata etmiyorsun aslında. Çünkü ovulasyon testinin çift koyu olduğu zaman yumurta çatlamış olmuyor. Çatlaması çok yakın demek yani koyu çizgiden ortalama 24-72 saat arasında çatlama olacak demek. Çift koyu çizgiyi yakaladıktan sonraki günlerde silikleşmeye başlayınca o zaman kesin çatlamıştır diyoruz. Bu yüzden koyı çizgiyi yakaladığın gün ve ertesi günleri değerlendirmen lazım. Koyu çizgiyi yakalayana kadar ilişki olmuyor dedin ya, bence uzun süreli cinsel perhiz sperm kalitesini etkiler. Koyulaşmayı yakalayana kadar gün aşırı ya da 2 güne bir ilişki olsun ki spermler yenilensin.
Bu arada fertilityfriend programı kullanmıuorsun ya senin kullandığın adet döngüm programınında ateş girme bölümü var. Ona ateşini düzenli gir. O programda grafik oluşturuyor ama fertilityfriend gibi ovulasyon çizgisi çekmiyor. Sen ara ara kullandığın programdaki grafiğin fotosunu çek. En azından ateşini tek bir grafikte görünce yorumlaması da kolay olur
Benim takvime göre 3ü yumurtlama günü olarak gösriyorHaziranın 3 yada 4 ü olabilir. Tahmin tabi.
Kuzum ben o programı kullanmayı beceremedim. Sürekli şifre hatası verdi. Bende uğraşmadım bıraktım.Evet canım ne oldu senin tablo acep
Ovulasyona göre pik yapmış. Bu çok güzel. Ateşin bugün yarin yükselirKuzum ben o programı kullanmayı beceremedim. Sürekli şifre hatası verdi. Bende uğraşmadım bıraktım.
Ateşimi düzeli ölçüyorum. Ovülasyon testi yapıyorum. Koyu çizgi yakaladım silikleşti ama ateşim 36,5 36,2 arasında değişiyor
Bugün başka bir doktora gittim. 5 hafta 2 günlük hamileymişim. Kese gözüktü yani. Ama bebek henüz oluşmamış. Haftaya kontrole gittiğimde görebileceğimi söyledi doktorum. Ama kafama takılan bişey oldu. 5 hafta 2 günlükse hesaplamalara göre 24 nisanda olmuş oluyor. Ama biz ısı takibi sonucuna göre 5 mayısta çatlamış olabileceğini konuşmuştuk ki bana daha mantıklı gelmişti. Çünkü 24 nisanda adet dışı ara kanamam olduğu için ilişki olmamıştı 23/24/25/26/27 günlerinin hiç birinde ilişki olmadı. Şöyle birşey düşündüm bende normal 30 günde bir adet gören kadınlar genelde 15 16. Günde yumurtluyor ya bende ona göre o günlerde ilişki durumunu düzenlemiştim. 22 nisanda yumurtlama gözüküyordu normalde ben 21/22 nisanda ilişki diye not aldım. Bu iki gün sonrasında da kanamam oldu ilişki olmadı. Yani anlayacağın kafam çok karışık
Erkek bebek için yumurta catlayinca ilişki oneriyorlar. Kız için ise yumurtlama gününden önce ilişki. Sonra ilişki kesiliyor. Nedeni Erkek spermler hızlı ve yumurtaya çabuk ulaşıyor kız spermler ise yavaş ama daha uzun yasiyorlarmis. Dr larda bu teoriyi doğruluyor. Ama nasıl uygulanır bilemem. İse yarar mi hiç bilmem ben Allahım ne verirse onu bekliyorum.Kızlar erkek bebek için önerileriniz varmı
Çift yumurt olabilir miBugün başka bir doktora gittim. 5 hafta 2 günlük hamileymişim. Kese gözüktü yani. Ama bebek henüz oluşmamış. Haftaya kontrole gittiğimde görebileceğimi söyledi doktorum. Ama kafama takılan bişey oldu. 5 hafta 2 günlükse hesaplamalara göre 24 nisanda olmuş oluyor. Ama biz ısı takibi sonucuna göre 5 mayısta çatlamış olabileceğini konuşmuştuk ki bana daha mantıklı gelmişti. Çünkü 24 nisanda adet dışı ara kanamam olduğu için ilişki olmamıştı 23/24/25/26/27 günlerinin hiç birinde ilişki olmadı. Şöyle birşey düşündüm bende normal 30 günde bir adet gören kadınlar genelde 15 16. Günde yumurtluyor ya bende ona göre o günlerde ilişki durumunu düzenlemiştim. 22 nisanda yumurtlama gözüküyordu normalde ben 21/22 nisanda ilişki diye not aldım. Bu iki gün sonrasında da kanamam oldu ilişki olmadı. Yani anlayacağın kafam çok karışık
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canımErkek bebek için yumurta catlayinca ilişki oneriyorlar. Kız için ise yumurtlama gününden önce ilişki. Sonra ilişki kesiliyor. Nedeni Erkek spermler hızlı ve yumurtaya çabuk ulaşıyor kız spermler ise yavaş ama daha uzun yasiyorlarmis. Dr larda bu teoriyi doğruluyor. Ama nasıl uygulanır bilemem. İse yarar mi hiç bilmem ben Allahım ne verirse onu bekliyorum.
Canım öncelikle gözün aydın keseyi görmüşsünBugün başka bir doktora gittim. 5 hafta 2 günlük hamileymişim. Kese gözüktü yani. Ama bebek henüz oluşmamış. Haftaya kontrole gittiğimde görebileceğimi söyledi doktorum. Ama kafama takılan bişey oldu. 5 hafta 2 günlükse hesaplamalara göre 24 nisanda olmuş oluyor. Ama biz ısı takibi sonucuna göre 5 mayısta çatlamış olabileceğini konuşmuştuk ki bana daha mantıklı gelmişti. Çünkü 24 nisanda adet dışı ara kanamam olduğu için ilişki olmamıştı 23/24/25/26/27 günlerinin hiç birinde ilişki olmadı. Şöyle birşey düşündüm bende normal 30 günde bir adet gören kadınlar genelde 15 16. Günde yumurtluyor ya bende ona göre o günlerde ilişki durumunu düzenlemiştim. 22 nisanda yumurtlama gözüküyordu normalde ben 21/22 nisanda ilişki diye not aldım. Bu iki gün sonrasında da kanamam oldu ilişki olmadı. Yani anlayacağın kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?