Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugünki ovulasyon testim yarına kızarırmı acep bu akşamdan çalışmalara başlamak gerekirmi yoksa yarınmı

Erkek istiyorum ben ya yarın çatlarmı ızamanmı çalışsam bilemedim
Canım buradaki çoğu kişinin kayıpları olduğu için cinsiyet olayına hiç takılmıyoruz. Yani öyle konular pek konuşulmuyor burda. Bu yüzden pek bilgi sahibi değiliz.O yüzden erkek ve kız için özel bişeyler var mı bilmiyorum. Ama bu sitede kız için ve erkek için açılmış sayfalar var. Oradakiler daha iyi bilirler . Sana daha iyi yardımcı olabilirler. Açıkçası ben pek bilgi sahibi değilim. Allah herkesin gönlüne göre versin, senin de inşallah

Cnm iki gündür migrenle boğuşuyorum.kafam hiçbirşey almıyor kazan gibi.ama zamansız yolcunun yazdıkları çok mantıklı geldi.22 Nisa'n olsaydı ilişki idrar testinde negatif çıkmazdı.ve çok düşük kan değeri ile öğrendin gebeliği.bence çizgi doğru yerde gibi.birde bu 5-2 haftalık ya bu adet tarihine göre hesaplanmıyor mu? Ona bakılırsa senin 8 haftalık olman gerekirdi ama yumurta geç çatladığı için geç döllenme oldu o yüzden 5-2 gözüküyor usg de.mesela cibi35 ile aranızda yaklaşık bir hafta var ovulasyonda onunki kaç şuan acaba?

Çok geçmiş olsun canım. Migren ağrısı dayanılmaz bişey ya

Amin canım inşaallah

Çift yumurt olabilir mi Veson bu arada gözün aydın Canım

M MerakRkn bir de bu çizelge var ordanda aşağı yukarı bilgi edinirsinEki Görüntüle 2152031
Öncelikle çok teşekkür ederim hepinize. Düşününce sizin dediğiniz kesinlikle mantıklı geliyor. Ben artık en iyisi hiç düşünmiyim bunları keyfini çıkarayım çok sağolun iyi ki varsınız bu arada çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin Veson

Benim bugün 6+6 ama keseyi 5+2 de kalp atışını da 6+2 de duydum canım. M MerakRkn senin geç döllenme olduğu için ancak bebek ölçümünde yaklaşık sonuç verir diye düşünüyorum. Şu an kese boyutuna göre söylemiş ve ilerleyişi takip edecek sanırım.

Bunu öğrendiğim iyi oldu demekki normal benimki 6 haftalık olunca görecem inşallah

Valla cnm yumurta çatladığı andan itibaren 12 saat içinde ilişki olursa erkek çocuk olur demişti doktor.erkek spermler hızlı atıldığı için fazla yaşamıyor.kız spermleri yavaş atılıyormuş o yüzden 24 saat içinde olursa kız oluyomuş.doktor böyle demişti. Çatlama anını nasıl yakalanır oda şans işte cnm..:))

Aaa ilk defa duydum.. o zaman benim iceri hic bos kalmadigi icinn erkek orani yuksekti hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…