Sen duydun mu kalp atisiii cigdemmmmDr.un yaptığı hesaba göre 1 hafta sonra görebilirsin canım. Stres yapmam dersen 10 gün bekle daha net görünür.
Leyla abla bu aradaa kritik zamanlari atlattin cok sukur.. Rabbim hamileligin geri kalan kısmını rahat gecirmeyi nasip etsinnValla cnm yumurta çatladığı andan itibaren 12 saat içinde ilişki olursa erkek çocuk olur demişti doktor.erkek spermler hızlı atıldığı için fazla yaşamıyor.kız spermleri yavaş atılıyormuş o yüzden 24 saat içinde olursa kız oluyomuş.doktor böyle demişti. Çatlama anını nasıl yakalanır oda şans işte cnm..:))
Sen duydun mu kalp atisiii cigdemmmm
Öncelikle çok teşekkür ederim hepinize. Düşününce sizin dediğiniz kesinlikle mantıklı geliyor. Ben artık en iyisi hiç düşünmiyim bunları keyfini çıkarayım çok sağolun iyi ki varsınız bu arada çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinVeson
canım gecmis olsun.bende de migren var.insanı hayata küstürüyor
Gecmis olsun canım çok üzüldüm. Çok berbat birşey arkadaşımdan biliyorum. Allah şifa versin.
Çok sağolun kızlar bugün daha iyi uyandım.ymarım gün içerisinde beni zorlamazOff hala mı?
Yok daha çatlamamış ölçmeye teste devamHayırlı sabahlar bugünkü ateşin dünkiyle bir farkı yol aynı 36.1 ama iki gündür deliksiz 3 saat uyuyamıyorum hep 4de yatıp 6da uyanıyorum ondan olmuş olabilirmi
aynen öyle canımcım...bakalım bizimki ne olcak...sağlıklı olsunda canım inan sadece ona odaklandık..akşam eşim iftarını açınca dualar etti sağlıklı olsun diye..çok duygulandım..ikili test verdik cumartesi...13 haziranda randevum var..sonucu o zaman öğrencez..Rabbim inşallah yavrumun sağlıklı haberini almayı nasip etsin...duanızı eksik etmeyin gülüm..dileyen isteyen tüm kızlarımıza hep dua ediyorum..bu zorluğu bildiğim için..Rabbim kimsenin emeğini zayi etmesin inşallah...senin ufaklık nasıl ?en son hasta diye okumuştum sanırım ...iyidir inşallah canım...Aaa ilk defa duydum.. o zaman benim iceri hic bos kalmadigi icinn erkek orani yuksekti hahaha
amin gülüm çok şükür...ayakta çok kalmamaya dikkat ediyorum..hemen yoruluyorum..vucudum genişlemeye başladı...özellikle alt kısımlar falan yataktan kalkarken hissettiriyor bana yani...bebiş kendine yer açıyor sanırım canım :))Leyla abla bu aradaa kritik zamanlari atlattin cok sukur.. Rabbim hamileligin geri kalan kısmını rahat gecirmeyi nasip etsinn
geçmiş olsun canım...bende bu sabah sağ şakağımda ağrı ile uyandım..gözlerim ağrıyor...havadan kaynaklı sanırım..hava yağmurlu burda..yaz demeye bin şahit lazım ..valla doğuyu geçti bu sene burası ya..doğu bile sıcakmış...Çok sağolun kızlar bugün daha iyi uyandım.ymarım gün içerisinde beni zorlamaz
Tamam canım :)Yok daha çatlamamış ölçmeye teste devam
Ohhh cokk sevindimm Rabbimm sağlıcakla buyumeyi nasip etsinn..Geçen hafta gördük canım sesi dinletmedi yormayalim diye ama pıt pitlar tamamdır :))
tugbacim cokkk gecmis olsun, havalar burda serin zorlamiyor da hastalik zorÇok sağolun kızlar bugün daha iyi uyandım.ymarım gün içerisinde beni zorlamaz
canim benim tablolarimda da ayni cikardi atesler ovulasyon zamani yukselirdi.. bi de benim yuksek atesim 36.3 du:))Hayırlı sabahlar bugünkü ateşin dünkiyle bir farkı yol aynı 36.1 ama iki gündür deliksiz 3 saat uyuyamıyorum hep 4de yatıp 6da uyanıyorum ondan olmuş olabilirmi
Cok guvenilir degil bu canim:) ama umarim gebelik testinde de bu cizgileri gorursunKizlar bazi sayfalarda ovu.testiyle hamilelik ogrenenleri okuyunca merak edip dun ve ondan onceki gun bende yaptimbugün reglime 6 gun kaldı
Eki Görüntüle 2152274 Eki Görüntüle 2152275
İnsallah testlerinde hayirli guzel sonuclarla cikar.. cinsiyeti ne zaman ogrenceksiniz? Test sonuclarinda mi.. benim oglus daha tam atlatamadi salgin var surekli yineliyor galiba bir de etrafta hasta bitmiyoraynen öyle canımcım...bakalım bizimki ne olcak...sağlıklı olsunda canım inan sadece ona odaklandık..akşam eşim iftarını açınca dualar etti sağlıklı olsun diye..çok duygulandım..ikili test verdik cumartesi...13 haziranda randevum var..sonucu o zaman öğrencez..Rabbim inşallah yavrumun sağlıklı haberini almayı nasip etsin...duanızı eksik etmeyin gülüm..dileyen isteyen tüm kızlarımıza hep dua ediyorum..bu zorluğu bildiğim için..Rabbim kimsenin emeğini zayi etmesin inşallah...senin ufaklık nasıl ?en son hasta diye okumuştum sanırım ...iyidir inşallah canım...
amin gülüm çok şükür...ayakta çok kalmamaya dikkat ediyorum..hemen yoruluyorum..vucudum genişlemeye başladı...özellikle alt kısımlar falan yataktan kalkarken hissettiriyor bana yani...bebiş kendine yer açıyor sanırım canım :))
geçmiş olsun canım...bende bu sabah sağ şakağımda ağrı ile uyandım..gözlerim ağrıyor...havadan kaynaklı sanırım..hava yağmurlu burda..yaz demeye bin şahit lazım ..valla doğuyu geçti bu sene burası ya..doğu bile sıcakmış...
tabiki canim biliyorum guvenilir olmadiginida iste bir yerinden tutunacak umut ariyor insanCok guvenilir degil bu canim:) ama umarim gebelik testinde de bu cizgileri gorursun
Evet cnm.Amin inşlh. ..şuan sağlık önemli .cinsiyet hiç önemli değil Rabbim ne dilemişse ona razıyım.. Yeterki sağlıklı olsun. .salgın var ve havalarda etkiliyo cnm.dikkat oğluşuna ve kendine..İnsallah testlerinde hayirli guzel sonuclarla cikar.. cinsiyeti ne zaman ogrenceksiniz? Test sonuclarinda mi.. benim oglus daha tam atlatamadi salgin var surekli yineliyor galiba bir de etrafta hasta bitmiyor
aynen öyle canımcım...bakalım bizimki ne olcak...sağlıklı olsunda canım inan sadece ona odaklandık..akşam eşim iftarını açınca dualar etti sağlıklı olsun diye..çok duygulandım..ikili test verdik cumartesi...13 haziranda randevum var..sonucu o zaman öğrencez..Rabbim inşallah yavrumun sağlıklı haberini almayı nasip etsin...duanızı eksik etmeyin gülüm..dileyen isteyen tüm kızlarımıza hep dua ediyorum..bu zorluğu bildiğim için..Rabbim kimsenin emeğini zayi etmesin inşallah...senin ufaklık nasıl ?en son hasta diye okumuştum sanırım ...iyidir inşallah canım...
amin gülüm çok şükür...ayakta çok kalmamaya dikkat ediyorum..hemen yoruluyorum..vucudum genişlemeye başladı...özellikle alt kısımlar falan yataktan kalkarken hissettiriyor bana yani...bebiş kendine yer açıyor sanırım canım :))
geçmiş olsun canım...bende bu sabah sağ şakağımda ağrı ile uyandım..gözlerim ağrıyor...havadan kaynaklı sanırım..hava yağmurlu burda..yaz demeye bin şahit lazım ..valla doğuyu geçti bu sene burası ya..doğu bile sıcakmış...
Veson cnm çok geçmiş olsun.
Çok sağolun kızlar.çok daha iyiyim bugün.tabi iki gün çok zorladı migren onun etkisi var ama atlattım sanırım.aslında burda da havalar iyi serin.şimdiye kadar iyi tuttum sıkıntı olmadı ama ne tetikledi bilmiyorum.oruç da tuz biber oldu.Ohhh cokk sevindimm Rabbimm sağlıcakla buyumeyi nasip etsinn..
tugbacim cokkk gecmis olsun, havalar burda serin zorlamiyor da hastalik zor
canim benim tablolarimda da ayni cikardi atesler ovulasyon zamani yukselirdi.. bi de benim yuksek atesim 36.3 du:))
Gittikçe koyulaşması gerekiyormuş sanırım hadi hayırlısı inşallahKizlar bazi sayfalarda ovu.testiyle hamilelik ogrenenleri okuyunca merak edip dun ve ondan onceki gun bende yaptimbugün reglime 6 gun kaldı
Cnm adete yakında yumurtlama olabiliyo.ben bu durumu çok yaşadım.sen yinede takip et bakalım.inşlh vardır...Kizlar bazi sayfalarda ovu.testiyle hamilelik ogrenenleri okuyunca merak edip dun ve ondan onceki gun bende yaptimbugün reglime 6 gun kaldı
Kizlar bazi sayfalarda ovu.testiyle hamilelik ogrenenleri okuyunca merak edip dun ve ondan onceki gun bende yaptimbugün reglime 6 gun kaldı
Gittikçe koyulaşması gerekiyormuş sanırım hadi hayırlısı inşallah
Cnm adete yakında yumurtlama olabiliyo.ben bu durumu çok yaşadım.sen yinede takip et bakalım.inşlh vardır...
elimde bir tane ovu bir tane gebelik testi var.ovuyu adete daha yakin bir zamanda yapcam.daha 1 hafta var sayilir çünkü.baktim gene koyu arkasindan gabelik testinide patlatırımBende yapmıştım koyu çıkmıştı canım :)) Hadi inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?