Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Leyla abla bu aradaa kritik zamanlari atlattin cok sukur.. Rabbim hamileligin geri kalan kısmını rahat gecirmeyi nasip etsinn

canım gecmis olsun.bende de migren var.insanı hayata küstürüyor
Gecmis olsun canım çok üzüldüm. Çok berbat birşey arkadaşımdan biliyorum. Allah şifa versin.
Çok sağolun kızlar bugün daha iyi uyandım.ymarım gün içerisinde beni zorlamaz

Hayırlı sabahlar bugünkü ateşin dünkiyle bir farkı yol aynı 36.1 ama iki gündür deliksiz 3 saat uyuyamıyorum hep 4de yatıp 6da uyanıyorum ondan olmuş olabilirmi

Aaa ilk defa duydum.. o zaman benim iceri hic bos kalmadigi icinn erkek orani yuksekti hahaha
aynen öyle canımcım...bakalım bizimki ne olcak...sağlıklı olsunda canım inan sadece ona odaklandık..akşam eşim iftarını açınca dualar etti sağlıklı olsun diye..çok duygulandım..ikili test verdik cumartesi...13 haziranda randevum var..sonucu o zaman öğrencez..Rabbim inşallah yavrumun sağlıklı haberini almayı nasip etsin...duanızı eksik etmeyin gülüm..dileyen isteyen tüm kızlarımıza hep dua ediyorum..bu zorluğu bildiğim için..Rabbim kimsenin emeğini zayi etmesin inşallah...senin ufaklık nasıl ?en son hasta diye okumuştum sanırım ...iyidir inşallah canım...
Leyla abla bu aradaa kritik zamanlari atlattin cok sukur.. Rabbim hamileligin geri kalan kısmını rahat gecirmeyi nasip etsinn
amin gülüm çok şükür...ayakta çok kalmamaya dikkat ediyorum..hemen yoruluyorum..vucudum genişlemeye başladı...özellikle alt kısımlar falan yataktan kalkarken hissettiriyor bana yani...bebiş kendine yer açıyor sanırım canım :))

geçmiş olsun canım...bende bu sabah sağ şakağımda ağrı ile uyandım..gözlerim ağrıyor...havadan kaynaklı sanırım..hava yağmurlu burda..yaz demeye bin şahit lazım ..valla doğuyu geçti bu sene burası ya..doğu bile sıcakmış...

Geçen hafta gördük canım sesi dinletmedi yormayalim diye ama pıt pitlar tamamdır :))
Ohhh cokk sevindimm Rabbimm sağlıcakla buyumeyi nasip etsinn..
tugbacim cokkk gecmis olsun, havalar burda serin zorlamiyor da hastalik zor
Hayırlı sabahlar bugünkü ateşin dünkiyle bir farkı yol aynı 36.1 ama iki gündür deliksiz 3 saat uyuyamıyorum hep 4de yatıp 6da uyanıyorum ondan olmuş olabilirmi
canim benim tablolarimda da ayni cikardi atesler ovulasyon zamani yukselirdi.. bi de benim yuksek atesim 36.3 du:))

İnsallah testlerinde hayirli guzel sonuclarla cikar.. cinsiyeti ne zaman ogrenceksiniz? Test sonuclarinda mi.. benim oglus daha tam atlatamadi salgin var surekli yineliyor galiba bir de etrafta hasta bitmiyor

İnsallah testlerinde hayirli guzel sonuclarla cikar.. cinsiyeti ne zaman ogrenceksiniz? Test sonuclarinda mi.. benim oglus daha tam atlatamadi salgin var surekli yineliyor galiba bir de etrafta hasta bitmiyor
Evet cnm.Amin inşlh. ..şuan sağlık önemli .cinsiyet hiç önemli değil Rabbim ne dilemişse ona razıyım.. Yeterki sağlıklı olsun. .salgın var ve havalarda etkiliyo cnm.dikkat oğluşuna ve kendine..

Veson cnm çok geçmiş olsun.
Çok sağolun kızlar.çok daha iyiyim bugün.tabi iki gün çok zorladı migren onun etkisi var ama atlattım sanırım.aslında burda da havalar iyi serin.şimdiye kadar iyi tuttum sıkıntı olmadı ama ne tetikledi bilmiyorum.oruç da tuz biber oldu.

Gittikçe koyulaşması gerekiyormuş sanırım hadi hayırlısı inşallah

Cnm adete yakında yumurtlama olabiliyo.ben bu durumu çok yaşadım.sen yinede takip et bakalım.inşlh vardır...

Bende yapmıştım koyu çıkmıştı canım :)) Hadi inşallahh
elimde bir tane ovu bir tane gebelik testi var.ovuyu adete daha yakin bir zamanda yapcam.daha 1 hafta var sayilir çünkü.baktim gene koyu arkasindan gabelik testinide patlatırım insallah bu ay yüzüm güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…