Dr.un yaptığı hesaba göre 1 hafta sonra görebilirsin canım. Stres yapmam dersen 10 gün bekle daha net görünür.
Dr.un yaptığı hesaba göre 1 hafta sonra görebilirsin canım. Stres yapmam dersen 10 gün bekle daha net görünür.
inşallah canım inşallah. Ovu testi beta bhcg yi tespit ediyor. Catlatma iğnesi olunca hem gebelik hem ovu testi pozitif oluyor. Ben bu ay sakince adet gününü bekleyeceğim. Ateşte düşüyor zatenelimde bir tane ovu bir tane gebelik testi var.ovuyu adete daha yakin bir zamanda yapcam.daha 1 hafta var sayilir çünkü.baktim gene koyu arkasindan gabelik testinide patlatırıminsallah bu ay yüzüm güler
tebrik ederim Allah tamamina erdirsin insallahkızlaaaarrr hamileyimmm
Tebriklerkızlaaaarrr hamileyimmm
ates belki tekrar yükselişe gecer canim bellimi olurinşallah canım inşallah. Ovu testi beta bhcg yi tespit ediyor. Catlatma iğnesi olunca hem gebelik hem ovu testi pozitif oluyor. Ben bu ay sakince adet gününü bekleyeceğim. Ateşte düşüyor zaten
Maşallah gözün aydın canımkızlaaaarrr hamileyimmm
Ovulastona daha var demekkiBu dünkünden daha silik nasıl ya kafayı yedirecek bana
CNM SEN pressed mi kullanmıştınkızlaaaarrr hamileyimmm
Dün daha koyuydu amaOvulastona daha var demekki
Dünkü De bugünkü De negatifti.pozitif olana kadar devamDün daha koyuydu ama
Bu ateş düşüşe geçmeyecek inşallah.ates belki tekrar yükselişe gecer canim bellimi olurbenimde genelde son 3-4 gün kala lekelenmem baslar ve ayni anda ateste düşüşe gecer.bakalim bu ay nasil olacak
Sıkıntıda orda ya zaten tam koyulaşacak derken silikleşiyoDünkü De bugünkü De negatifti.pozitif olana kadar devam
Çatlayacaksa mutlaka koyulaşır yenidenSıkıntıda orda ya zaten tam koyulaşacak derken silikleşiyo
Geçen ayda böyle oldu kan testi yaptı doktorum geçen ay çatlamamış klomen kullandım iki kutu yine mi geçen ayki gibi olacak diye telaşlardayımÇatlayacaksa mutlaka koyulaşır yeniden
Dr kan testi yapana kadar büyüdü mu diye daha sık kontrole cagirmali bakmalı gelişimine. ayın birinden sonra ilişki .e iyi de büyüdü mu bu yumurta çağır bir bak ayın 6 sında neye bakacaksın. Ben de iki ay klomen kullanmıştım. Dr 3 güne bir çağırdı beni.Geçen ayda böyle oldu kan testi yaptı doktorum geçen ay çatlamamış klomen kullandım iki kutu yine mi geçen ayki gibi olacak diye telaşlardayım
Geçen ay yumurta büyüdü mu peki canımGeçen ayda böyle oldu kan testi yaptı doktorum geçen ay çatlamamış klomen kullandım iki kutu yine mi geçen ayki gibi olacak diye telaşlardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?