strrs yapma stres de yumurtaları olumsuz etkilerGeçen ayda böyle oldu kan testi yaptı doktorum geçen ay çatlamamış klomen kullandım iki kutu yine mi geçen ayki gibi olacak diye telaşlardayım
Bilmem bişey söylemedi sadece kan testi yaptı bu ay yumurtlamamisin dediGeçen ay yumurta büyüdü mu peki canım
Bu ovu test beni strese sokuyor olabilir çatladımı çatlıcakmı derken keçiler fora :)strrs yapma stres de yumurtaları olumsuz etkiler
Yok ya çağırmadı bişeyde demedi anca ayın 6sında gel yine aynı testi yapıcak yumurtlamışmıyım diye o kadarDr kan testi yapana kadar büyüdü mu diye daha sık kontrole cagirmali bakmalı gelişimine. ayın birinden sonra ilişki .e iyi de büyüdü mu bu yumurta çağır bir bak ayın 6 sında neye bakacaksın. Ben de iki ay klomen kullanmıştım. Dr 3 güne bir çağırdı beni.
Ya klomene vücut cevap vermemiş olabilir yumurtayı takip etsin büyüyor mu hatta önce iyilestirsin neyse senin doktoru zaten anlamadım. İnşallah hayırlı olur tedavin tatlımBilmem bişey söylemedi sadece kan testi yaptı bu ay yumurtlamamisin dedi
Valla bende anlamadım suyu ısındı zatenYa klomene vücut cevap vermemiş olabilir yumurtayı takip etsin büyüyor mu hatta önce iyilestirsin neyse senin doktoru zaten anlamadım. İnşallah hayırlı olur tedavin tatlım
13 TEK'i creamy yi sil yA da watery ile değiştirAy insallah kuzum benim
Cnm 2 den küçük yazıyorduM Mother of pearl cnm kan değerin tam olarak kaç çıkmıştı?
Sağlıkla iletmesini inşallah. Tebrikler tatlımkızlaaaarrr hamileyimmm
Evet CNm senin tabloları benimkilere benzetiyorum.benim tablolar da hep Son ana kadar renk vermez.hadi hayırlısı şurda Cumartesi'ye ne kalmış:)Cnm 2 den küçük yazıyorduParmağım şişince iltihap için antibiyotik vercekti de ben istedim kan testini. Tablo istemeden de olsa bir umut yaratıyor bende ama önceki tablolarımı da hatırlarsan ateşim böyle oyunlar yapıyor bana. Onun için cumartesiye kesin belli olur bence.
Aynen cnm bişey kalmadı. Zaten sabır da bizim işimizEvet CNm senin tabloları benimkilere benzetiyorum.benim tablolar da hep Son ana kadar renk vermez.hadi hayırlısı şurda Cumartesi'ye ne kalmış:)
tamamdır canım.simdi cizgiyi net cizdi13 TEK'i creamy yi sil yA da watery ile değiştir
Hepimiz icin her sey cok olur insallah canımherşey çok güzel olacak
Havuç yumurtanın çatlamasına yardım ediyormuş. Aklında bulunsun canım dene benceBu ovu test beni strese sokuyor olabilir çatladımı çatlıcakmı derken keçiler fora :)
Teşekkür ederim canım iyiyim. Ocakdaki son kürtajdan sonra reglim düzensizleşti. Onun için bu ay ısı takibine başladım. Çocuk işini uzun bir süre kapattım. Eğer ileride tekrar yoğun bir şekilde tekrar istemeye başlarsam bi tüp bebek düşünüyorum. Onu da ileride pişman olmamak için yaparım eğer yaparsam . Evlat edinmeye çok sıcak bakıyoruz eşimle. Psikolojik olarak tam anlamıyla kendimizi iyi hissettiğimizde bu işi de araştıracağım. Yavaş yavaş başladım araştırmaya . Önce kendimi hazır hissetmem lazım o yavruya iyi bir anne olabilmek için. Tabi her yönüyle çok iyi düşünmek ve kendimizi hazırlamamız lazım. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. sağlıklı hayırlı evlat istiyoruz ya, ben de artık dualarımda sağlıklı hayırlı anne baba olacaklara evlat nasip et Rabbim diyorumZamansiz yolcu canim sen nasislin??
Kur falanmıHavuç yumurtanın çatlamasına yardım ediyormuş. Aklında bulunsun canım dene bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?