Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok ya çağırmadı bişeyde demedi anca ayın 6sında gel yine aynı testi yapıcak yumurtlamışmıyım diye o kadar

M Mother of pearl cnm kan değerin tam olarak kaç çıkmıştı?
Cnm 2 den küçük yazıyordu Parmağım şişince iltihap için antibiyotik vercekti de ben istedim kan testini. Tablo istemeden de olsa bir umut yaratıyor bende ama önceki tablolarımı da hatırlarsan ateşim böyle oyunlar yapıyor bana. Onun için cumartesiye kesin belli olur bence.

Evet CNm senin tabloları benimkilere benzetiyorum.benim tablolar da hep Son ana kadar renk vermez.hadi hayırlısı şurda Cumartesi'ye ne kalmış:)

Teşekkür ederim canım iyiyim. Ocakdaki son kürtajdan sonra reglim düzensizleşti. Onun için bu ay ısı takibine başladım. Çocuk işini uzun bir süre kapattım. Eğer ileride tekrar yoğun bir şekilde tekrar istemeye başlarsam bi tüp bebek düşünüyorum. Onu da ileride pişman olmamak için yaparım eğer yaparsam . Evlat edinmeye çok sıcak bakıyoruz eşimle. Psikolojik olarak tam anlamıyla kendimizi iyi hissettiğimizde bu işi de araştıracağım. Yavaş yavaş başladım araştırmaya . Önce kendimi hazır hissetmem lazım o yavruya iyi bir anne olabilmek için. Tabi her yönüyle çok iyi düşünmek ve kendimizi hazırlamamız lazım. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. sağlıklı hayırlı evlat istiyoruz ya, ben de artık dualarımda sağlıklı hayırlı anne baba olacaklara evlat nasip et Rabbim diyorum . Başta bu topicteki içinde evlat sevgisi olanlara sonra da isteyen herkese nasip etsin. Senin Arslan paşan da büyümüştür artık maşallah. Teyzesi Kocaman öpüyor onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…